Bitno je da je glavna saobracajnica ostala onakva kakva je bila prije 40g kad je izgradjena a kad je taj dio grada bio industrijska zona... duvansmi, marko radovic, dakic...
Sad 1000 zgrada sa ko zna koliko stanova...trzni centri, poslovni prostori a glavna arterija ostala na 4 trake koliko je i imala prije 4 decenije...
nemoj tako, napravili su Bakuu ulicu, nekad se kruzilo na Radnicku![]()
![]()
sigurnih 40.000-50.000 dusa tamo obitava dnevno, a spojeni sa svijetom na jednu jednosmjernu ulicu, 2 trake bulevara i jos jednu ulicu
cak i kad izgrade bulevar ivicom Radoja Dakica (Branka Deletica ulica sad) ko sto su pricali ne viidm da to moze da rijesi problem... narocito ne u dijelu sto ce taj potez nekadasnjih fabrika da se za nekolike godine zaokruzi na 100tinjak zgrada ili preko
Podgorica: Raspisan tender za izgradnju Zapadne obilaznice
https://www.cdm.me/ekonomija/podgori...ne-obilaznice/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Proći će ka onaj preko puta trgovinske škole.
Kad se planira zavrsetak puta Bar - Krute?
Ima koji mjesec da su poceli a po informacijama sa AMSCG bi co'ek rekao da zavrsavaju do kraja mjeseca, tj. u ova 2-3 dana.
Medjutim, juce prodjoh tuda i ne da nisu zavrsili nego skoro da nisu ni poceli. Put je trenutno 5x losiji nego prije nego su poceli da kopaju sve zivo, bacaju sljunak i sto stignu iz kamiona i prave dodatne kratere duzinom cijelog puta.Originally Posted by AMSCG
Ovim tempom nece zavrsit' ni za dvije godine.
Kakvi sve kreteni nama rade puteve, bez ikakvih posljedica i penala.. to je zastidje!
--------------------------
Do Not Disturb.
Do Not Disturb.
Jes zaobilaznice sa 40 do 60km ogranicenjem... ka do danilovgrada zaobilaznica tj bulevar
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa vjerovatno nemaju drugi prilaz jedino objasnjenje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ni oni, ni put Danilovgrada ni u Donju G, da ne bi bilo tih ukljucenja morale bi paralelno da se rade ulice, a to kosta podosta. Ne mozes zatvorit ljude koji su tu odvajkada.
Tacno. Ali mislim da bi u dg konkretno te paralelne bile jeftinije nego sto ce bit novi put sad…
f6
Pa tako sam i otisao ali sam pri ukljucenju vidio dosta auta koja su dolazila iz tog pravca pa sam odlucio da se vratim tim putem jer znam da je generalno dosta kraci put.
Ali nisam ocekivao da su ga prakticno unistili sa mehanizacijom a da apsolutno nista napravili nisu.
Necu vise sigurno.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks