Bad Boy, sve sto si rekao je tacno, nikako mi se ne svidja cinjenica da Alonso osvaja titule na nacin koji ih osvaja, ali izgleda da je to pravi nacin, mrzim "sakupljace bodova" Ocu vozace koje si gore pomenuo!
Nadam se da ce Kimi osvojit titulu a za par godina da Hamilton (ili zasto da ne Pavlovic

)preuzme od njega poshto mi je ovaj Alonso stvarno mnogo mrzan!(ni primac' Shumaheru ali opet....)
Shumaher (pokojni) sa druge strane je isto vozio proracunato, po tome je bio poznat, ali ga je Alonso u tom "segmentu" pretekao i postao bolji od njega, shto se uostalom i vidjelo predhodnih sezona...Ali je i Shumaher umio da napravi spektakl i da odradi rizicno preticanje (u poznim godinama sve manje i menje ali ipak...)
Neznam, necu da se pomirim sa cinjenicom da je buducnost F1 u proracunatim vozacima i dosadnim trkama...
Ocu Montoyu, ocu Vilneva,(i da ne nabrajam sad sve njih...) ocu stare dobre vozace koji rizikuju i prave dobre voznje (a umiju naaamrtvo dobro da voze...) ma ne smeta mi ni ona budala od Sata, i on je lud! .....
Bookmarks