Ajde, tu sam. Ja spremam nocas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma spremas mugabe mi dosli veli nije gazda tu reko ne treba meni gazda necemo njega da jedemo kae ja ne spremam a on je poso po meso ma daaaaj
Prema tome, šta da ti kažem?
U Bar konoba "Kula" tj stari Bar, jedna od najboljih pica koje sam jeo u zadnje vrijeme, napolitana stil...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uzeh gurmansku u Steet Food na Razvršje.
Mnogo dobra bijaše
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Teleća džigarica na pireu prelivena marinadom, savršena. @ Lanterna
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Uh to je onaj sladunjavi bbq sos, nikako to ne volim. A šteta, taman sam rebarca bio pikira i izdvojio iz ponude.
A nije sladunjav no goli cukar. Ja volim malo meda ili sl dodat, za neke stvari, ovo je bas precerano. Probacu neke druge stvari.
Je li bio ko u ovu Marendu? Je li ovo do ili umjesto Venoma, ne mogu nikako da provalim na osnovu slika sa Ig?
https://www.instagram.com/marenda.restoran/?hl=en
Jeste umjesto Venoma, vlasnici Eataliana. Nisam bio ali cuh da su im fina kuvana jela
Je li se ovo otvara nova rostiljada kod karting centra?
Jeste
Jeste, vidio sam reklamu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Koneko asian garden cafe u bloku ( tamo je nekad bila kiflica ), baš fina hrana, začudih se da nisam do sad čula za njih, otvoreno je skoro godinu.
Proljećne rolnice sa piletinom, chow mein vege nudle, uzeh da probam i neki taro milk tea, tajvanski napitak od te biljke, slatkastog ukusa.
Vidjeh da imaju i ramen, i kimchi prave, probah prvi put juče, sviđa mi se, vratiću se da probam još nešto.
E da, da, dok sam tu, probala sam po preporuci odavde sendvič u black rabbit i dobar je, ali probajte pls moloko sendvič u Moloko u Zagoriču. Znači to je kao black rabbit sendvič, ali upgrade verzija. ( ograđujem se ukoliko se nekom ne svidi nisam ga jela par mjeseci, ali planiram )
Gurmanska u Jerry prva liga! Urnebes ljut ka Piperka, preporuka i za Jerry sos u kombinaciji, ja stavih još kisjele krastavce, odlično bješe baš.
jel to onaj džeri tu na vrhu ulice goredolje lijevo ili svi znaju đe je pa da pitam usput nekog?
Izmedju trece i cetvrte udovice, ali meni nesto ne bjese gurmanska, mada ima i pola god da sam je jeo
Odlicna hrana u onaj kafic u novi studentski. Isprobane tortilje, sendvici, bas bijase odlicno. Sve preporuke.
Vidjeh na mjestu nekadašnjeg Bufala pored Šuća Grude otvorila se neka pečenjara Kod Vladana reklamiraju pečenje sa ražnja (svinjsko i jagnjece) plus roštilj na mjeru
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bivsi premimum rostilj sa Zabjela ti je to.
Znaci za zaobici .
Hvala na info
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Street Food na Tuski, odlicna gurmanska
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks