čim je bekovska linija odigrala bolje, Zvezda uzima meč. velika pobjeda, Oly ima 12/2 doma, dobili ih samo Fener & Paris. Zvezda ima dva meča doma sad, Virtusa & Reala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ko ce kome nego brat bratu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Satelitski resiveri/oprema
E kako bitna pobjeda.
Ova vam je za prolaz bila. Isto kao što se mi možemo pozdraviti ako ne pobijedimo Efesa sjutra
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
polakote. ne postoji prednost koju ne mozemo da prospemo bez po muke. bilo tokom utakmice bilo na ljestvici.
Nestabilna je Zvezde, u Beogradu mora bolja da se igra inače može i Virtus da dobije.
igre bez. da nije bilo Tariquea sa par ofanzivnih išlo bi ovo i na više od trenutnih +11. Iffe igrač manje eo mjesec dana.
najgore poluvrijeme Partizana ove sezone. Carlik 0/3 sa linije penala. 2/12 spolja ako sam dobro ispratio.
A ovima procenti nevjerovatni. Dok mi ne možemo ništa da pogodimo.
Ukoliko ne naprave neku seriju na početku drugog ovo je izgubljeno. Mislim izgubljeno je najvjerovatnije svakako ali eto.
Tako to biva kad natakriš ove baksuzne dresove iz 10/11 sezone.
Prvo Oli pa onda ovo noćas.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Do dresova je sigurno
Mada je realno ovaj Efes bolji tim, da se ne lažemo
Ovo je sramno.. jednu akciju nisu napravili momci, da ne pricam o odbrani
bolje igrače imaju tu si u pravu. Larkin je mašina i dalje. ali igra je nula. dozvolili masu otvorenih šuteva, odbrana slaba a napad ne postoji. publika ka' da je u grad izašla, bez ikakve reakcije. jbg, i tamo ima dosta instagram navijača.
kako bih uzeo kartu ovim manekenima te idu ovako na 7-8min pred kraj. neko je možda htio da gleda meč al nije mogao radi niza razloga.
posto vam nista ne treba, ovo da nam vratite za proslogodinje pustanje u zadnjem kolu?
Koja je sad matematika za Partizan ?
Da mi tresnemo Reala doma ?
Slaba nam je matematika
mislim da partizan i dalje ima bolje sanse za prolaz.
Efes ima 3 doma (Baskoniu, Maccabi i Zalgirisa) i gostuju Zvezdi. Real ima Milano i Paris u Madridu i dvaput gostuje u BGu. Partizan ide Bayernu i Zalgirisu a dočekuje Albu i Real. bih reka da je Partizan bez šansi za top 10. lomiće se izmedju Efesa, Milana i Reala za dva od tri mjesta za play in.
partizan - real za prolaz u zadnjem kolu u areni.
I ja mislim da ce se tako namjestit... Uglavnom bice show od 4 do 10og mjesta
Satelitski resiveri/oprema
Real, Armani i Efes imaju pobjedu više od Partizana. Efes je bolji medjusobno od Partizana i imaju lagan rasprored - Baskoniu, Maccabi & Zalgiris doma i idu Zvezdi u BG. Armani ima Reala & Virtusa u gostima i dočekuju Barcu & Baskoniu. Real ima Armani & Paris u Madridu a gostuju u BGu dvaput. Partizan igra protiv Albe & Reala u BGu i idu Bayernu i Zalgirisu.
Partizan mora da dobije minimum dva od tri meča i da se nada u neke kikseve pa možda to zadnje kolo bude odlučivalo. mada igra Partizana je trenutno slaba. Carlik van forme (tip je na preko 85% sa linije penala, mislim da je kombinovano promašio nekih 6-7 bacanja u poslednja dva kola). Iffe ništa, Washington od kupa ne liči na košarkaša. Bayern je sjajna domaćinska ekipa (dobili tamo Olya, Reala, Barcu), Zalgiris će se boriti takodje. ako recimo kiksaju protiv Bayerna mislim da je to i definitivno gotova priča.
Fener vs Paris, možda najbolji meč u el ove sezone. TJ polaganje na 2sek do kraja, i onda Nigel trojku za pobjedu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks