Pustili u pogon samouslužne kase u Aromi u Delti. Prava stvar.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Idea je imala do juce akciju Fairy plus platinum tablete za masinu, 59kom za 9.99 sto je bas dobra cijena. Ali gle cuda, nije ih bilo u nijednoj radnji.
Sad je 88 komada na kaciji 19eur, koji bezobrazluk.
Pustili u pogon samouslužne kase u Aromi u Delti. Prava stvar.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Cashback nagradjivanje Idea/Franca do prije nekih 10-ak dana:
Cashback “nagradjivanje” od prvog marta:
Sramota! Ajde sto su ubjedljivo najskuplji cak i sa “akcijama”, ali ovo smo im mi dozvolili. Jos nam je malo!
Bojkot trgovina bez rezultata, neophodan dijalog Vlade i privrednika
https://www.cdm.me/ekonomija/bojkot-...i-privrednika/
Kako to bugi jel ti pouzdan info za kazne
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Od tri inspektora tržišna koji su rekli da samo cijene gledaju i to ove limitirane.
Ako bude uspješna akcija (pošto i ono to zovu akcija) vjerujem da će se nadležni pohvaliti na kraju mjeseca.
Kažu da im je dosta lako da ovo kontrolišu a da nema objekta bez nepravilnosti...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Haha e oca im kako se snadjose bukvalno iz kafica rade
Ja sam slao dosta onih fiskalnih raacuna na sajt cijene.me slikam qr kod i posaljem , tako inspektori imaju i racun u uvid
Ja sam odavno rekao da nema objekta bez nepravilnosti.
Kako tada, tako i sada.
Da imaju volje i kapaciteta, na dan bi stotine (ako ne i hiljade) kazni pisali.
--------------------------
Do Not Disturb.
A tek kad bi se aktivirali i oni koji provjeravaju kvalitet prehrambenih proizvoda, kvalitet ovoga ili onoga. Koliko bi napunili budzet, koliko bi kazni ispisali, koliko/toliko bi bilo sve zdravije sti bi trebalo da bude na prvom mjestu.
Sto mi kao drzava uvozimo...ne daj Boze nikome.
AkoE crkvi dobar… odlično je ova alternativa bojkot organizovala.
Bio je uspješan koliko vidim. Jes da su malo zaobilazili Lakovića, ali to su finese.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kako ce osjetiti kad je pjaca mrtva ...
+50 centi za parking.
Da su domace pa aj, no ih kupe u Lakovic
I na Tusku.
Evo jedan osvrt poslije samo mjesec dana...
Uspjeli su u skoro svakom pogledu da 'padnu' i to znacajno.
1. Dostina artikala koje su imali a bili drugaciji nego u ostalim radnjama vise nemaju niti stize. Prvo sam mislio da jednostavno brze prolazi ali i nakon sto 'stigne roba' opet dosta tih artikala koje sam uzimao vise nema. Za neke i pitah pa sau mi rekli da ne znaju kad ce i oce li uopste stizat' vise.
2. Prije je tesko bilo naci ijedan artikal bez cijene, sad ih ima i previse (nista manje nego u ostalim radnjama, sto sam uvijek kritikovao). Previse artikala bez ikakve cijene, dosta artikala sa cijenom drugog proizvoda itd. Tipicne 'greske' svih ostalih marketa u zemlji. Dosta su se brzo "prebacili" na nase ocajne prakse.
3. Cijene su svaki put sve visocije i malo toga je ostalo a da je nesto znacajno jeftinije nego u drugim radnjama. Recimo prosle sedmice sam kupio neke fine stapice sa makom koji su bili 0.89e sto nije (pre)jeftino ali je ok. Danas cijene uopste nije bilo i odma sam pretpostavio da su istu podigli pa sam ocekivao da je sad negdje oko 1e. Muka mi je bilo da pitam pa sam svakako kupio i na kasi se ispostavilo da su sada 1.59e sto je skoro duplo skuplje u odnosu na cijenu prethodne sedmice. Ovako je sa dostinom artikala.
4. Upitna prodaja i praksa. Kupcu svakako nece smetat' ali sam primjetio da dosta stvari prodaju individualno iako na samom pakovanju pise da je individualna prodaja zabranjena. Tako se recimo limenka koka kole od 0.33l prodaju jeftinije nego u drugim radnjama samo zato sto su razbucali vece pakovanje i prodaju limenku po limenku iako je to zabranjeno. Ne znam kako ih Coca Cola ili ti njihov predstavnik pusta da to rade jer bi tako mogli svi ali znaju da to ne treba/ne smiju da rade.
5. Istekle rokove sve cesce nalazim i ti artikli nisu ni snizeni niti postoji ikakvo obavjestenje o njihovom roku. Neki su bili pred sam istek a neki vec istekli (i to po mjesec dana). Prosli put sam naisao na par, dana na jos vise njih.
Sve u svemu, ja sam zavrsio i sa ovom radnjom jer kvalitet usluga samo pada a cijene samo rastu. Bilo je dosta potencijala ali su skoro sve bacili u vodu.
Auf Wiedersehen.
Do Not Disturb.
Mnogo si očekivao od nekoga kome je tehnički(sa ostalim naknadama) bio 75€ zadnji put kad sam registrovao tamo.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Nekad i sad.![]()
Jel.ovo u lakovic???
Mislim da je ta krvava cijena iz krvave Ideje.
Do Not Disturb.
Idea i laković-
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks