E, onda je ok...
E, onda je ok...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
O, da! Ovo ni jedan normalni Srbin nikad u ruke drzao ne bi. Ovo je toliko glupo i takav penal za vlast, da ti toga, ocigledno, nisi ni svjestan.
Evo se i ovizi upecao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam vidio na snimku kad se razvlacila zastava da su klinci bili. A patriote.. nema sanse, brate. Zapalili bi je...
Pa Vučić i jeste za UČK-a. Daje im Kosovo na tacni. Druga stvar, i biću blag, spinuješ i iznosiš neistine. Ovo nije zastava UČK-a kako si predstavio, već jasno pokazuje šta se sa njom i na koga misli. Ako si se upecao lijepo se kaže, zajebao sma se i ok idemo dalje. A ne braniš neodobranjivo i još ideš dublje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A cega je zastava??
Ja branim neodbranjivo??![]()
Last edited by ovizionizi; 18-03-25 at 08:48.
zato što je bitno da se ocrne studenti. i onda ide redosled - uučeka, ustaše, plaćenici. već je napisao da su ovi zlo koje će priznati Kosovo i da je za to potrebno da sns ostane, jer oni rade super stvari za Srbe sa Kosova.
za sve to vrijeme nikako da pomene ove sramote iz Nikšića koje su bile u ovom zoološkom vrtu (ćacilendu). ispočetka je i malo trolova, sad je već karte otkrio totalno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dobro, drugari.. kad niko od vas nema petlju da prizna koliko je stravicna greska ova ludost sa UCK zastavom na protestu.. ja vas necu tjerati. Pala je maska kosmopolita i filantropa, a na sunce izasla ona prava sredstva kojima se bori za cast zrtava nesrece... pljuc vam na ta srdstva, kad ste slijepi kod ociju...
pa jel ti gore fino objasnio čoek šta je bilo sa prednje strane a šta sa zadnje. i to je jasna poruka šta misle o njemu. pri tome, ne bih isključio opciju da su to neki ćaci snsa, da unize studente namjerno.
jedina prava poruka jeste prekidanje ćutnje za žrtve nesreće.
Znaci opravdavas legitimnu poruku koju su podmetnuli caci sns-a.
Kakva gimnastika mozga, vi ne znate dje udarate...![]()
pitao si za zastavu. odgovoreno ti je. pokušao si nju da staviš u kontekst pljuvanja po studentima, nije ti prošlo, opet. opravda' nidje nisam ništa, no stao u odbranu studenata.
ja znam da se studenti moraju predstaviti kao izdajnici, ustaše, strani plaćenici. al oni su nešto sasvim drugo i to vrijedjanje se za sada snsu i vama, njihovim advokatima nije isplatilo.
drugarice ja kad sam bio na Marakani 90ih ti si bio dijete tako da batali s tim, ovakva bježanija se nikada spontano nije desila, takođe jasno se sa snimaka čuje zvuk koji nije mogao da nastane prirodnim putem, a imaš i najavu vrhovnog nesrećnika da će "odsvirati kraj", nakon što bi ostvario ono što je planirao sa svojim krimosima crnokošuljašima kojih se ni ustaše ne bi postidjele
She is only here to annoy herself!
jel i ovo namješteno?
https://x.com/AleksKostic/status/1901918413401768131
https://x.com/strahinjaclvc/status/1901927122634932449
Nisi ga mogao bolje srociti!
Komentar lika sa reddit-a
I was there. Basically, a very strange feeling that is difficult to describe. Like a truck advancing towards you at a high speed, and a really weird sense of discomfort. People (including myself and my friends) started panicking, thinking that someone is running people over (which has happened in the past at protests) and just ran to the side.
https://www.reddit.com/r/LateStageCa...s_in_belgrade/
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Super tajno oruzje upotrijebljeno na proteste...Nato u nevjerici....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Upravo. Ljudi mislili da ce neko da ih pogazi. Ali apsolutno ni malo cudna reakcija naroda kakva je bila...
Oružje je Trampov sin donio u Bg par dana ranije,sve je razotkriveno.
KRIK i bez para USAIDa uspio da ogoli istinu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne no je doša po reket i da pita what aaa hell is going on here maan..Kako me oduševio onaj Amer u video tačno će Srbi koje nisu mogli naći na mapi da im prodrmaju malo svjetonazore.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks