Prsli Balkan svaka drzava po jednu nesrecu sa masovnim posledicama, kladim se da i ovdje drzava nije odradila sto trebu u pogledu postovanja propisa
Au koja katastrofa čovječe.![]()
Prsli Balkan svaka drzava po jednu nesrecu sa masovnim posledicama, kladim se da i ovdje drzava nije odradila sto trebu u pogledu postovanja propisa
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
naravno da nije, dozvolu za toliki broj ljudi nikad ne bi dobili bez debelog podmićivanja (ili su prosto podmitili inspekcije da ne dolaze)
ne znam jeste li vidjeli na šta to liči spolja, nešto tipa ovoga
https://www.facebook.com/photo/?fbid...98446897224229
![]()
Last edited by NSX; 16-03-25 at 13:17.
She is only here to annoy herself!
Podgoričanin osumnjičen da je nakon porođaja tukao i šamarao suprugu...
On se sumnjiči da je nakon porođaja tukao svoju suprugu udarao pesnicama i nogama.
“Kasnije je i više puta ošamario, govoreći joj da mora tako da se ponaša prema njoj”,
Hmmm. Svaki treci dan izadje ovakva jedna vijest al bukvalno...
Mozda cekamo da se isamara neko funkcionersko dijete ili dijete nekog pravnika pa da se formira hmmm radna grupa sa dnevnicama, pa nadlezni ili novi odbor da se usvoje zakljucak radne grupe sa dnevnicama pa onda javnu raspravu za predlog zakona dje ce neko reci nesto pa onda citanje u skupstini ... pa drugo citanje pa usvajanje pa izlazak u sluzbeni list....
Ma tuci dok mozes mrco...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koji je ovo karakter, mrco, jado, karakterna pi*da, da bije suprugu. Ili generalno ovi sto biju zene, i slabije od sebe. To sve treba na drustveno koristan rad, da prave puteve, zeljeznicu, da ciste ulicu, da sade drvece, malo tog viska energije, i imbecilnosti da 'izbiju' na nesto drustveno korisno. Dje ste junaci, bijete zene, a ne smijete se zivi cuti Djukanovicu, Spajicu, Milatovicu, Mandicu i ostalima, sto su vam napravili k-ac od zivota. Tu ste manji od makovog zrna.
Na sta spade CG, na seka perse sto biju zene.
Mohamed Alabbar ponovo potvrđuje posvećenost lokalnim zajednicama Crne Gore u Long Beachu
- gospodin Alabbar je izjavio da će svaka plaža koju dobije u zakup biti iznajmljena prvobitnim operaterima po istoj cijeni.
Znaci zato su se smirili, pusti ugrabi jos pa cemo vidjet koji je njegov pravi plan
https://bizniscg.me/mohamed-alabbar-...-u-long-beachu
Konstantno se ovo desava a nidje ni rijeci o tome da je ovo postao drustveni problem....
Ja sam za to da porodica i prijatelji preuzmu stvar u svoje ruke, svakog nasilnika kaznit onom "oko za oko".
Država baš i nije ažurna toliko, iako se neki pomaci vide. Jednostavno, bitniji su drugi ugroženi, ili "ugroženi" od stvarnih žrtava. To je očigledno.
Sad bih zamalo napisala - polako, ponešto se i radi, ali avaj. Nema više polako. Žene moraju same dizati glas, a novinari objaviti nasilnike imenom i prezimenom, policija i ostali svoj posao... A dok se to ne desi - "krvna osveta".
Ajde bogoti, što je mnogo - mnogo je, više.
Mizoginija kao političko oružje: Predrasude i diskriminacija žena sve prisutniji u javnosti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...iji-u-javnosti
Tekst je podugačak da bi stao kopiran u jedan ili 2 post-a, a nije u redu da ga sjeckam quote-ovima, jer... Ko želi, a bez predrasuda je - neka ga cijelog pročita, može mu/joj valjati.
Last edited by Mylene; 16-03-25 at 16:46.
I na ovom polju nad Albanija preteče.
#osvježilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Glupost , zbog Nato Baze ide clanstvo a ne zbog nekog standarda!
Nego imamo problem opet u vezi policije
Uhapšen državljanin Albanije osumnjičen za uznemiravanje djevojčica u Tuzima
Podgoriččka policija uhapsila je 53-godišnjeg državljanina Albanije L.T. koji se sumnjiči da je seksualno uznemiravao dvije djevojčice u Tuzima, saopšteno je iz Uprave policije.
A u Tuzi 2 policajca... kad ce ovi novi doci da pojacaju stanje
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...cen-crnoj-gori
Još Sveta Marovića da nam izruče...
Oce evo sve trče da ga izruče. Zaboravilo se sve otkad dodjose ovi bazdovi od osvjezivaca. Niko nizašta nije odgovarao, nastavilo se s praksom sjasi kurta da uzjase murta. Evo se narod u Srbiju probudio, dok ovaj naš narod spava mrtvijem snom liše ove djece. Žalosno je stanje
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...raznom-zatvoru
ja ne znam šta da mislim o državi u kojoj osoba iz istražnog zatvora može da radi ovo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ćacijevci-NK,opremljeni soo gas maske...idu lokalni izbori,valja se dokazati nanovo
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Srbija ce u EU u nekom tvom paralenom univerzumu.
Sto se Albanije tice sigurno je da ce uci prije nas. Hocemo li mi uopste uci u EU, to je pitanje od 50€
Last edited by p0smatrac; 18-03-25 at 00:46.
Jos kad bi ti ukapirao sarkazam.....daleko bi dogurali
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks