@Zhuangzi Ja pročitah nataliju?Božemeoprosti
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 15-03-25 at 23:22.
Moze, vidi mi i Nataliju.
Jarac preovladava...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ahhhh mene pardon sine.
Kome si se ti popela na glavu i stojiš tamo nasmijana sa sve onim tasom u rukama i ko je ta/j kome je to simpatično?
@Bluemoon ,aj gukni đe je to đe je zanovijet,pelin i smilje najkvalitetnije.Mala pomoć.Nije u Staroj Crnoj Gori.
Đe ni je @aLaPaCha noćas na ovu temu?Da vidimo da je nije kakva škorpija u lift spopala ...ili kakav lav u teretanu
Last edited by joni; 15-03-25 at 23:31.
Ne dam, veli, više nikome ništa.
Samo pamet u glavu.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Znači da budem strpljiv.Jedna 13-godišnja vaga mi je u kuću,preciznije kad nije u školu,na trening ili s društvom...stoji mi na glavu.Kakva težina od osobe!Svi okolo mu stoje u zaštitu sa samo jednim 'argumentom':"A nemooooj.Osmjeh mu vrijedi druge osobe."
Pouzdano znam da s njim(osmjehom) je skalirao skoro svaku ocjenu u školi za +1
Last edited by joni; 15-03-25 at 23:43.
Meni je majka vaga.
Ja "znam" Bugija Vugija.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
vjerovatno se dvoumi da li dlaku na lijevu li desnu stranu
a podznak?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ali svaka dlaka,ali bukvalno,može da stoji u samo jednom pravcu.E sad,kad bi on bio siguran koji je to pravac lakše bi (nam) bilo.Ali,ne zna(nije siguran) pa onda isprobava sve moguće varijante za svaku dlaku ponaosob.I kad mi ostali u kuću zatražimo svojih 2 min ispred ogledala(čisto da vidimo jesmo li musavi i jesmo li džemper naopako obukli prije no što izađemo među narod) on onda pređe na bicepse,tricepse,trapez,pločice...i divi im se.Aloooo,muško je to jebote Ja to ne shvatam.
Što se tiče podznaka,pojma nemam ni za koga,pa ni za sebe.I ovommalo što pročitam o znakovima mi je prekompleksno.
U to ime-laku noć...by the way,ja već znam što ću da doručkujem ujutro čim ustanem.Bik...zicagu, tačnije.
Last edited by joni; 16-03-25 at 00:20.
lav 1-1
a ti si mi sad jasniji ahahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks