Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
@Bluemoon ali je isto čudno da se najveći DPS-ovci sa foruma toliko brinu za narod u Srbiji. Mislim lijepo je ako je stvaneo tako.
Ovo *ičke nevidela nikad više
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 15-03-25 at 20:58.
Slažem se.
Ali ja ođe zborim o nečem drugome meni je ozbiljno neprijatno da lik koji je reka na temi izrazite misli i osjećanja đe nikad ne piše inače da je NHM otišao u Vodovod.Da meni nešto ka podjebavački reče.
Ja takve likove baš ne podnosim koji su u stanju da reču neke govnjarije o nekome ko prisutan nije da bi ispali jebene face i to o nekima kao što je NHM koji je bio sve samo ne jebena botina koji je bio ono što on nikad biti neće.
Eto tako.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 21:03.
Аудио није добар, али нешто је овдје баш потјерало људе и то озбиљна ствар.
https://x.com/AtleticoFutbol_/status...TgI9UaBMA&s=19
https://x.com/Mirko_Vujic/status/190...3o08HXPpw&s=19
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne znam ko je što đe što proživio ali meni je Beograd u jebene emocije zato i citirah Vranjkovića iz numere teorije zabave o Velikom Gradu.
Ako ja Beograd toliko volim ka da mi bukvalno srce krvari kad vidim što mu se sve dešava može biti da imam legitimet da rečem da vidim i lažnu brigu pa i da se sruši do temelja i da neki u svemu što se tamo dešava vide jeftinu zabavu.Kroz nekakve tiktokove,fejsove i ostale bulšite đe mene to realno boli.
Horor,ali horor.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 21:19.
Zvučni top su upotrijebili... bukvalno su masakr mogli da naprave... to zlo od kriminalne organizacije zvane A.V. i SNS.
I onda veli Mandić da treba da se pomire, a ovaj zamalo veliko zlo napravi sa ovim.
Nego ćaci ne brini neće Vučić niđe. To je diktator, diktatori ne padaju na mirnim protestima.
Osim što je diktator on je i na vrhu najveće kriminalne šeme na Balkanu. Ne ide to baš tako lagano.
Opusti se brate, biće ti bolje bez njega aBd.
Last edited by mneonly; 15-03-25 at 21:23.
Love, peace and respect.
Ovo je najjacha fora,za sledeci protest na transparent,pichkke veli ne vidjela nikad vishe![]()
...
Obrati dobro pažnju na drvo sa desne strane.
https://x.com/bajoni25/status/1900980262353133925?s=19
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kao sto rekoh vise puta al da se ponovim, oni koji Vucka smatraju za nekog nacionalistu i borca za neki srpski poredak ce ga praviti od zlata kad neko zaista takav i dodje na celo Srbije a izgleda ce brzo jer ove zelene i lijeve opcije u Srbiji nikad nece imati preko 5-6% podrske. Zamisli svega ti da se tamo neironicno pojavio i Vukovic hahahahahaha medju sve one srpske i crkvene zastave, koje plakanje
https://vm.tiktok.com/ZMBjb3Awb/
Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Ne zajebavaj mneonly kako si odjednom toliko zabrinut za Srbiju evo mi nevidljiva suza teče.
https://www.pobjeda.me/clanak/mandic...e-da-se-pomire
Efendija Mandić ima zajeban ne bipolarni no izgleda petoplarni poremećaj...slushah ga malo na Prvoj kod onoga nazovi novinara prije sat i neshto...sve bi on na stari njegov nachin a ovamo fore o pomirenju,pa nakon toga da nikad jachi nisu bili u Nk,da nisu oni ni protiv dps-a no protiv Okg...uh okrenuh,teshko za slushat.
...
107.000 izbrojaše SNS-ovci.
Гледа ли ко Вучка? Што вели?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
....
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Ajdeee.Kakav bulšit.
Sjetimo se Vuka Draškovića.
JBT Srbija je najviše izdala samu sebe kroz vjekove ali ono što nikad oprostiti Vučiću neću što je vodu,vodu izvorišta vode na tacnu dao prokletoj Americi.
I sad čiji je Knjaz Miloš?Coca faking Colin.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 21:34.
LRAD (Long Range Acoustic Device) је уређај за звучну пројекцију дугог домета који се користи за комуникацију на великим удаљеностима или за контролу масе путем веома гласног и усмереног звука.
Карактеристике:
• Емитује веома јак звук (до 160 dB), што може изазвати нелагоду, бол или привремено оштећење слуха.
• Усмерен је, што значи да звук погађа само одређену зону, а не шири се у свим правцима као класични звучници.
• Користи се за јасну комуникацију на великим удаљеностима чак и у бучним окружењима.
Примене:
• Воjska и полиција – за контролу масе, растеривање демонстраната или као ненасилно средство за разбијање потенцијално опасних ситуација.
• Поморство – за застрашивање пирата и упозоравање бродова на опасност.
• Грађанска употреба – у случају природних катастрофа, за емитовање хитних обавештења.
Због своје снаге, LRAD изазива контроверзе јер се сматра могућим инструментом за мучење или прекомерну употребу силе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Okey kul što izbi ta iskra iskrenosti iz tebe da za Srbiju nisi zabrinut.Ja ođe stičem neki utisak da je nekima do Srbije stalo emotivno ka meni pa upiru.A onda vidim da nije da ih realno zabolje.
A to vidiš mene lično boli,to licemjerje.
Što da brinem više kad su povezani a zna se đe centrala.Ako je iko na centralu ukaziva to sam ja.To mi crtati već ne moraš jasno ka dan.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 21:44.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks