Page 186 of 250 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196236 ... LastLast
Results 4,626 to 4,650 of 6240

Thread: Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Ako misliš na policajce, oni po zakonu ne smeju davati bilo kakve izjave za bilo kakve medije bez odobrenja nadležnih.
    Zna to i Šarović jer je pravnik, ali eto pokušava nešto isprovocirati.
    Novinari trebaju zvati Dačića i pitati ga za zdravlje.
    Šta ima pitati policajca? On tu stoji jer mu je tako naređeno.
    Sve jasno drug.

No je meni neviđena istreniranost ove ođe postavljene murije,kapiraš?Koji Q oni imaju njemu što i da reču realno naročito što se ponaša ka' kreten no mi je njihova istreniranost bila ono ka WTF.
    Ovako nešto još iskreno nisam viđela.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    eo ih novinari Vijesti u BG. zašto ne bi bili i hrvatski? da li je protiv zakona nekog da novinar iz bilo koje zemlje dodje i izvještava sa protesta?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Nije. Ali nije protiv zakona ni vratiti sa granice bilo kojeg stranog državljanina.
    Eto, vjerovatno Vučićeva policija ne gleda isto na novinare Vijesti i na novinare Slobodne Dalmacije.

3. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Sve jasno drug.

No je meni neviđena istreniranost ove ođe postavljene murije,kapiraš?Koji Q oni imaju njemu što i da reču realno naročito što se ponaša ka' kreten no mi je njihova istreniranost bila ono ka WTF.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Ne znam. Meni to nije wtf.
    Ja to očekujem od policije.

5. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Vidiš ja to apsolutno očekujem od murije.Apsolutno.Tu se ne mimoilazimo.
    Ono koji si ti tu QP da me provociraš mogu samo da ti se u brk smijem i slično.Ko te jebe kad si navalentan.
    No je problem što je to murija postavljena da čuva potemkinovo selo Vučića e to je već zajebana rabota.Kapiraš li sad?

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Vidiš ja to apsolutno očekujem od murije.Apsolutno.Tu se ne mimoilazimo.
    Ono koji si ti tu QP da me provociraš mogu samo da ti se u brk smijem i slično.Ko te jebe kad si navalentan.
    No je problem što je to murija postavljena da čuva potemkinovo selo Vučića e to je već zajebana rabota.Kapiraš li sad?
    Pa kapiram.
    Ali to govori više o vlasti...
    Policija ko policija...Nekad u službi dobre vlasti, nekad u službi loše vlasti...ali uvijek u službi neke vlasti.
    Ona je prosto deo vlasti.

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Trenutno na planeti ne postoji dobra vlast iđe.Realno.

I sad će ispasti da ja branim ove murkane đe Šarović ih provocira a oni su zadržali profesionalnost đe sam u šoku realno bila da ovakva kulaža bez nasilja na nekoga ko provocira qrcobolja žešća no je problem što je takva murija u rukama Vučića.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Trenutno na planeti ne postoji dobra vlast iđe.Realno.

I sad će ispasti da ja branim ove murkane đe Šarović ih provocira a oni su zadržali profesionalnost đe sam u šoku realno bila da ovakva kulaža bez nasilja na nekoga ko provocira qrcobolja žešća no je problem što je takva murija u rukama Vučića.
    Nisam ja siguran koliko je Vučiću lojalna policija. Ima tu dosta zle krvi od ranije, pogoršalo se od vremena ministra Stefanovića i Hrkalovićke, a poslednjih godina se nije popravila situacija. Dačić je tu trebao popraviti situaciju, jer iz nekog razloga njega većina policije poštuje. Valjda zato što je policijsko dijete. Ali pitanje je koliko je i Dačić lojalan Vučiću. Stari je to lisac, koji zna prepoznati politička previranja i promjeniti stranu.
    To je već jednom uradio. I to baš kad je bio ministar policije u vrijeme vlasti Demokratske stranke.

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Već napisah da je Dačić opasniji od Vučića no se ođe bave raznim šoumenima od Šešelja,preko Vuka Draškovića,Nenada Čanka,Obradovića ITD i ostalih gubitnika ali Dačić jes ozbiljan čoek i opasan igrač.

Nije. Ali nije protiv zakona ni vratiti sa granice bilo kojeg stranog državljanina.
    Eto, vjerovatno Vučićeva policija ne gleda isto na novinare Vijesti i na novinare Slobodne Dalmacije.
    Vidiš drug u tome jes i probem glede Srbije jer ne smije da postoji Vučićeva policija no policija države Srbije koja bi ista sjutra njega istog uhapsila da se po njoj sere i piša ka što čini godinama unazad.I ovi na zapad ga podržavaju jer im je dao neke stvari koje nisu njegove nego države Srbije.Eto o tome se radi.Ko je on obični službenik na mjesto administracije đe treba da služi a ne da vlada i to ka jebeni tiranin.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

Reuters live from Belgrade

https://www.youtube.com/live/28ERskj9wFI

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

kakve scene u Beogradu noćas. a sjutra je glavno. Srbija i Beograd pumpaju noćas protiv najvećeg zla koje ih je zadesilo ikad.

https://x.com/ZekiPejic/status/1900641944176361890

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

13. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Već napisah da je Dačić opasniji od Vučića no se ođe bave raznim šoumenima od Šešelja,preko Vuka Draškovića,Nenada Čanka,Obradovića ITD i ostalih gubitnika ali Dačić jes ozbiljan čoek i opasan igrač.

Vidiš drug u tome jes i probem glede Srbije jer ne smije da postoji Vučićeva policija no policija države Srbije koja bi ista sjutra njega istog uhapsila da se po njoj sere i piša ka što čini godinama unazad.I ovi na zapad ga podržavaju jer im je dao neke stvari koje nisu njegove nego države Srbije.Eto o tome se radi.Ko je on obični službenik na mjesto administracije đe treba da služi a ne da vlada i to ka jebeni tiranin.
    Vučićeva policija je retorički izraz. Već sam napisao da je policija uvijek u službi neke vlasti.
    U pogledu novinara iz Hrvatske potpuno nebitno.
    Ajd recimo da prosječnom policijskom službeniku na granici ovih dana možda bodu oči splitske tablice na vozilu. A podgoričke mogu proći nezapaženo.

Podržavam što ih se vratilo nazad. Još treba neko da ih neko nagrdi sutra.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

Sale Đorđević !

https://x.com/CoachDjordjevic/status...35043258921424

16. The Following User Says Thank You to Isak For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Vučićeva policija je retorički izraz. Već sam napisao da je policija uvijek u službi neke vlasti.
    Ajd recimo da prosječnom policijskom službeniku na granici ovih dana možda bodu oči splitske tablice na vozilu. A podgoričke mogu proći nezapaženo.

Policija nije u službi vlasti.
    Policija je po definiciji u službi države.
    Vlast je jebena administracija.
    Policija,vojska,sudstvo,tužilašto po pravilu nisu u službi vlasti no države.
    U takvom sistemu niko nije pošteđen ovih službi ako narušava interese same države.
    Ko god to bio.To su sistemi koji štite državu a ne administrativne radnike u vidu predsjenika,premijeraa QP i ministarstava raznoraznija.
    To je jedino ispravno uređenje neke države.

Mani se retoričkih izraza nisi ti to slučajno reka no jes JBG baš tako.I onda vidiš kako je Srbija u Q.
    A nije jedina no je tema.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Policija nije u službi vlasti.
    Policija je po definiciji u službi države.
    Vlast je jebena administracija.
    Policija,vojska,sudstvo,tužilašto po pravilu nisu u službi vlasti no države.
    U takvom sistemu niko nije pošteđen ovih službi ako narušava interese same države.
    Ko god to bio.To su sistemi koji štite državu a ne administrativne radnike u vidu predsjenika,premijeraa QP i ministarstava raznoraznija.
    To je jedino ispravno uređenje neke države.

Mani se retoričkih izraza nisi ti to slučajno reka no jes JBG baš tako.I onda vidiš kako je Srbija u Q.
    A nije jedina no je tema.
    Đe ima takvih sistema o kojima pišeš?

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Neđe ima u naznake ali trenutno u čovječanstvo JBG nema ali je jedino ispravno.
    A ovo posebno da odvojim.

Puca Q njima druže koje tablice i takvi bulšiti nacionalistički oni su svi u jebene narkokartele i trgovce oružja i ljudima povezani i umjesto o tome da se zbori ođe se zbori o idiotilucima tipa srbin,crnogorac,hrvat,albanac a sve ista *****.Mislim jebe mi se više za sve ove spike realno posebno u nacionalizam đe se skreće pažnja ali realno je da smo mi svi u prokletom problemu od gore navedenog jer jedino nam je droga,oružje i ostalo sasvim regularno ispod žita dok lože majmune na nacionalizam.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Sale Đorđević !

takoe breee

Thanks Thanks Given 
    8,523
    Thanks Thanks Received 
    3,805
    Thanked in
    2,259 Posts

Nisam ja siguran koliko je Vučiću lojalna policija. Ima tu dosta zle krvi od ranije, pogoršalo se od vremena ministra Stefanovića i Hrkalovićke, a poslednjih godina se nije popravila situacija. Dačić je tu trebao popraviti situaciju, jer iz nekog razloga njega većina policije poštuje. Valjda zato što je policijsko dijete. Ali pitanje je koliko je i Dačić lojalan Vučiću. Stari je to lisac, koji zna prepoznati politička previranja i promjeniti stranu.
    To je već jednom uradio. I to baš kad je bio ministar policije u vrijeme vlasti Demokratske stranke.
    E kad si i ti ovo ustanovio nocas,mislim da je svakome ko ishta zna jasno u kom pravcu stvari mogu da idu sjutra...no jedno me plashi,da ne izazove neki polumozak sraanje...ali ipak ne bih o tome.
    ...

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Neđe ima u naznake ali trenutno u čovječanstvo JBG nema ali je jedino ispravno.
    A ovo posebno da odvojim.

Puca Q njima druže koje tablice i takvi bulšiti nacionalistički oni su svi u jebene narkokartele i trgovce oružja i ljudima povezani i umjesto o tome da se zbori ođe se zbori o idiotilucima tipa srbin,crnogorac,hrvat,albanac a sve ista *****.Mislim jebe mi se više za sve ove spike realno posebno u nacionalizam đe se skreće pažnja ali realno je da smo mi svi u prokletom problemu od gore navedenog jer jedino nam je droga,oružje i ostalo sasvim regularno ispod žita dok lože majmune na nacionalizam.
    Ne valja ti ta priča.
    Nisu svi u jebene narkokartele.
    Realnost je da nije ni bezbejedno biti sutra u Beogradu novinar iz Hrvatske. Policija će ionako imati posla preko glave jer će na ulicama biti možda nekoliko stotina hiljada ljudi...Ko zna šta se sprema.
    Pa onaj Vukanović iz Trebinja, koji je protivnik Dodika i Vučića je dobio batine u Crnoj Gori, kad su bile neke tenzije na ulici une tako davnoj prošlosti.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    E kad si i ti ovo ustanovio nocas,mislim da je svakome ko ishta zna jasno u kom pravcu stvari mogu da idu sjutra...no jedno me plashi,da ne izazove neki polumozak sraanje...ali ipak ne bih o tome.
    Ja sam uvijek bio objektivan.
    Mislim da prilično dobro percepiram političku svakodnevnicu i realnost, za razliku od nekih.

24. The Following 2 Users Say Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,523
    Thanks Thanks Received 
    3,805
    Thanked in
    2,259 Posts

Ja sam uvijek bio objektivan.
    Mislim da prilično dobro percepiram političku svakodnevnicu i realnost, za razliku od nekih.
    Iskreno,preskakako sam chitanja tvojih prepucavanja sa nekim chlanovima,ovo sam prochitao,i da,bitno je da smo saglasni da je ovakav potez malog Sloba vrlo moguć,pogotovo nakon izjava od juche,valjda bjeshe Ružić ili ko već.
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,523
    Thanks Thanks Received 
    3,805
    Thanked in
    2,259 Posts

Ne valja ti ta priča.
    Realnost je da nije ni bezbejedno biti sutra u Beogradu novinar iz Hrvatske. Policija će ionako imati posla preko glave jer će na ulicama biti možda nekoliko stotina hiljada ljudi...Ko zna šta se sprema.
    Pa onaj Vukanović iz Trebinja, koji je protivnik Dodika i Vučića je dobio batine u Crnoj Gori, kad su bile neke tenzije na ulici une tako davnoj prošlosti.
    Aj i ovo pojasni ako nije problem...od koje strane ochekujesh potencijalne nemile dogadjaje...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,755
    Thanked in
    7,279 Posts

Ne valja ti ta priča.
    A što je dobio batine u Crnoj Gori?Da se nije malo miješa đe ne treba?
    I neka si ti malo evoluira od rečenice da sa ženama ne zboriš na ove teme ka neki kromanjonac u 21.vijek đe jedna Ursula Von Der Layen 8ebe vas cijelu Evropu.
    On je protivnik jer bi da mu zauzme fotelju,što ti tu nije jasno?
    Što je on neki bog otac ka da se ne zna ko je Vukanović.Nije se tek ispilio u političke tokove da se tu folira.
    Last edited by Bluemoon; 14-03-25 at 21:38.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://x.com/CRTArs/status/1900661044139167901

'Београд је свет.'

пумпај. <3

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Aj i ovo pojasni ako nije problem...od koje strane ochekujesh potencijalne nemile dogadjaje...?
    Očekujem od strane vlasti.
    Već sam napisao da iz pouzdanih izvora znam da SNS plaća 800-1000 eura za dolazak sutra u Pionirski park. To je onaj prostor gdje su ćaci koji je okružen od jutros traktorima.
    Odatle treba da idu provokacije, prije svega prema policiji, koju treba isprovocirati na neku opštu reakciju.
    To je neki oprobani recept, ali je za Vučića problem što nije oproban na ovakvim tipom "protestanata" i ovolikim brojem ljudi koji se očekuje.
    I zato nemam pojma šta se sve može očekivati.
    Možda Vučić i odustane od svojih namjera, pa se ništa bitno ni ne desi sutra.
    Ali jedno je sigurno. Ova vlast je svoje završila i ništa više neće biti kao što je bilo. Sad je samo pitanje vremena.
    Last edited by Massaro; 14-03-25 at 21:46.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Sale Đorđević !

I Vlade Divac !

Page 186 of 250 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196236 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)