A u mičku paterinu
Kud' se đeo?
Ne, ni traga ni glasa.![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
A u mičku paterinu
Kud' se đeo?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja se i dalje drzim teorije da ljubavi(vjeciti optimista)
Eto ga za 7-10 dana kilo i po laksi no sto je utekao![]()
jedne prilike je ovaj moj se iskrao dok su ulazna vrata bila otvorena da neko udđe ili izađe. Srećom brzo sam primjetio da ga nema jer je uvijek na vidnom mjestu parkiran. Čitavu kuću prvo smo pretražili. Svašata mi padalo na pamet da nije skočio sa balkona i čuda. Otvorismo ulazna vrata da krenemo da ga tražimo kad on tamo na drugom kraju hodnika od zgrade skupio se sav. Malo ko zna kakva je to briga i stres, a i radost kad mačka nađeš.
γνῶθι σαὐτόν
Prošla sa ovim malim šuntavcem od psa kako sam ga zavezala ispred apoteke on se izvukao nekako kad viđeh da ga nema uhvatila me žešća panika svašta mi je kroz misli prolazilo ali najjači hit je bio što je on sasvim uredno otišao do kafane mog druga sjeo laganica na pored stolice đe ja običnp zauzmem mjesto i velo drug čeka.
Pa kažu životinja.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Niko ga vidio nije, barem tako se prica ovuda.
Moguce da ga je neko ubio kolima pa ga sakrio jer znaju da sam bas laganica, ili je utekao za nekom mackom.
A kako nisam…
Ja se tome nadam i to me drzi trenutno.
Prosle godine je bio odsutan 11 dana i kad se vratio bio je laksi za 2 kg i gladan do bola. Najeo se dobro i onda je legao pored mene, ovako cijelu noc:
![]()
Nadam se da nije to što si mi odgovorio. Vjerujem da će se vratiti i da je dobro, samo jurca za mačkama... javljaj kad stigne....
Puštite mačka da cepa mačkice pa će doć kad oposli.
Ka' da vi niste bježali od kuće.)))))))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo se puštio sam
10 odjednom![]()
zivotinja je zivotinja, ima nagone i to je prirodno...
kad ga prodje, vrnuce se kao i prosle godine... vodi racuna da je ove godine veci, jaci i dominantniji - pa ima i vise da oposli
@V, nije "prirodno", ali ja sam ti fino govorio da ces ovu muku da mucis cesto ako ga ne kastriras
nakon toga ce se smanjiti i poriv da izlazi iz kuce i udebljace se (nesto kao muskarci kad se ozene![]()
![]()
![]()
)
To mi je potvrdio i veterinar ali ja tvrdgolav, ono sve "greota je, boljece ga".
Ada jasno je nama to sve, nego da bi da se javi samo, pa neka ide da opošljava do mile volje.
Samo da znam da je ziv, i da sa vrne kuci kad zavrsi, drugo me ne zanima.
O tome ti pričam.
Valjda se isćefio više.
Last edited by aLaPaCha; 14-03-25 at 10:07.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kako su lijepe Mačke
Volim ih tako ljubavne, nego ih moji krvoloci ne vole![]()
@TAKUMI
Dok ga čekaš napisala bih ti par redova jer mi je jasno što prolaziš.Kad god ođe izleti post ja pomislim da je taj tvoj mačor došao.I napisaću ti da sam ja neko ko je mnogo se vezivao za životinje od malih nogu.Mačke sam naročito voljela.Ali mačka je potpuno različito biće od psa.Ona ima svoju teritoriju,veže se za teritoriju ali u slučaju mačaka kao što veliš ode u svoj nagonski pohod.Imaš sreću što imaš dobar komšiluk gledaj na to pozitivno prvi signal ako ga vide jer znaju da ti je stalo će ti reći.Ja i nemam baš sa komšijom sreće iliti komšilukom gledam i da ne zborim pretjerano s njima jer sam uvidjela da bi jedni drugima samo podmetali i ogovaraju što ja ne volEm tako da se držim podalje naročito što mi je jedna mačka bila otrovana pa ne želim ni da znam ni ko je no poenta.On se tebi vraćao što je znak da je jako i on vezan za tebe.Uprkos svom nagon đe vilenja on se vezao i za čovjeka ne samo za teritoriju što je u slučaju mačke velika stvar.Recimo ja taj slučaj u slučaju mačke ne mogu imati jer odlično znam kroz šta sam prolazila od prve do sljedećih naročito što mačku ne držim u kući nego mi zvija po dvorištu a onda izjuri na ulicu.Kućnoj mački je teritorija tvoj stan/kuća ne znam ali to joj je teritorija pa se sjetih one kako si rekao bio je ljut što je bio napolje a paradoksalno ove moje divljakuše jednom su tako podmuklo kad sam ostavila terasu otvorenu zaređale delegaciju na kauč i još se prave blesave kao što oćeš ti.I možda će ovo surovo biti s moje strane ali u pitanju je priroda mačke ili odluči da imaš kućnog mačka ili ga pusti tako sa ovim rizicima.Još ako je u dobu parenja i na sve je spreman i dođe vas u ožiljcima jer mužjacima u mački se kolju do besvjesti zbog ženke i što veliš došao je gotovo osušen ali za tebe se vidiš vezao.Ja ti želim da se on vrati svim srcem ali poenta je odaberi oli imati kućnog ili dvorišnog mačka oboje ne ide.
I za razliku od pasa njemu apsolutno ne smeta što mu je teritorija tolika jer je njegova pas je već druga priča.
Last edited by Bluemoon; 14-03-25 at 18:18.
Pa ovaj je zivio sa nama, spavao u krevet sa nama, imao svoju sobu i veliki krevet, po nekoliko dana unutra i onda mu otvorim vrata, podje u lov po livada i opet kuci.
Znao je i da prenoci vani, pogotovo ako ga kisa uhvati ali cim kisa stane vidis ga kako jurca put kuce.
Ovaj put je sve bilo drugacije.
Problem je sto su svi, pocevsi od moje supruge, bili protiv njega, i sad je svima njima cudno sto sam posao u ***** phisihicki zbog cijele situacije.
Takumi gledam te potpuno drugim očima vidiš zabolje me za tvoje yarise.Ti si duša u stvari od čoeka.
Takumiju su kapice sa ventila milije od macka, ajde…macak dodje i prodje.
Znaci nisam jedini, ja sam se imao razvest' zbog mackaOriginally Posted by TAKUMI;[emoji[emoji[emoji638
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Još ga nema?!
Nista. Kao da je propao u zemlju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks