Originally Posted by
Katunjanin
@ tricky_kid
Nisam ja nikakav strucnjak. Ali ne treba biti strucnjak za kladionicu da osjetis da oni favoriti po kvotama (gore pobrojani) nece doci. Dovoljno je da malo pratis fudbal i da shvatis da za tako male kvote ne vrijedi ih igrati.
Svi ti timovi su trebali da imaju mnooogo vece kvote za pobjedu.
Ja sam napisao da su skoro svi dosli, a ne svi. A dosli su favoriti poput Liverpula, Rome, Bayerna, Reala, Werdera, Marselja, Milana gdje su bile odlicne kvote i mnogo vece od svih ovih sto nisu dosli.
Sevilja je bila bolja od Santandera, ali ne pobjedjuje uvijek bolji tim.
Upravo tako, ja sam izbjegao skoro sve one favorite koje sam nabrojao, osim Mancestera i Sevilje, ali sam htio da ukazem na razliku izmedju dobrog kola, solidnog kola i nikakvog kola.
Timovi koje sam ja nabrojao su timovi iz vrha tabele u svojim ligama (npr. barselona je uvijek favorit, protiv koga god na svijetu da igra, za arsenal znam da ga je masu ljudi igralo iako sam ja tipovao X2) i ako oni ne dodju onda je kolo dobro, ali za kladionice, jer su to timovi koji se najvise igraju i od kojih se realno ocekuju pobjede uvijek i protiv svakoga.
Ja vrlo cesto dobijem kad je kolo nikakvo i kad se svi zale kako su popadali. To kolo je za mene DOBRO da ne moze bit bolje (jer sam dobio), ali za vecinu nije, a tu postoji razlika. Za tebe je proslo kolo bilo super, a za mene i dosta ljudi je bilo nikakvo, jer kiks Mancestera npr. nije ocekivan pa da su igrali sa sesnaestim timom, jer i pored Rome, mnogo im je bitna svaka utakmica u prvenstvu. Isto vazi i za Sevilju. Protiv koga ce da ceraju titulu no protiv timova iz sredine tabele. Nista drugo ja nisam rekao, niti da ti nisi u pravu sto se argumenata, zbog kojih je trebalo izbjeci pomenute timove, tice.
No dobro, svako na svoj nacin tumaci dobro kolo i lose kolo. Za mene je najbolje ono kolo koje mi donese najvise para
Za tebe to kolo moze bit najgore jer si najvise para pukao... Sve je to relativno, ali ja sam pokusao da razjasnim sto je po meni generalno dobro kolo.
Zivio
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Bookmarks