Nijesam siguran šta je taj prvi (liči na Marinemastera), drugi bi trebalo da je Longines HC ako je vjerovati obliku kazaljki i markera, a treći je Seiko Monster (prva generacija ako se ne varam).
Fino se drži taj Longines s obzirom da mu je konkurencija Seiko LumiBrite.
Stifla jedna lijepa Certina
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
bas lijep sat
\\OFL•GIC
kakvi se muski satovi meni svidjaju, toga nema odje
nothing comes from violence and nothing ever could
Muski 😂
nothing comes from violence and nothing ever could
šetam skoro i sve neki odemars pigei, omege, patek filip, rolex itd... kapiram kopije su ali đe ih nabavljaju mater im njihovu hah
nikad necu shvatit logiku da se nosi kopija sata, i to pogotovo ovih (nabudzenih) marki
Turska je oduvijek bila "raj" za te kopije... ja sam prije vise od deceniju gledao ulicne prodavce (i razne bazare) gdje mozes da nadjes sto ti dusa iste, za nekih 10 do 20 lira (tad je to bilo nekih 5 do 10 eura).
Kod nas se mnogo pati od razno-raznih kompleksa ali da ne ulazim u dijagnozu naroda... samo da ukazem da su satovi samo (manji) dio kopija koje "krase" prosjecnog Balkanca... od same odjece, obuce, parfema i svega ostalog... vecina su kopije ali to nam je u krvi sto se ono veli. Da se moze kakva kopija BMW-a nac', mnogima bi svanulo. Neka unutra bude i Dacia ali samo da spolja izgleda ka' BMW i bog da ga vidi.
Koliko samo ljudi daje po par stotina eura za neke "AAA replike" koje su zapravo smece a za te pare se moze uzet' jedan sasvim solidan Japanac koji je 20x bolji, u svakom pogledu.
Ne bih dalje...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bogomi niiiice...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Prelijep.Koja je tačna oznaka modela?
Na google lens tvoje fotke mi izbača samo modele sa natpisom "seastar proffesional 600m powermatic" iznad datuma,a vidim tvoj nema taj natpis?!
Inače fotka ti je ljepša,odnosno sat ljepše izgleda n atvojoj fotki,nego sve sa neta.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovo je Seastar 2000 model, ako se ne varam ovaj sa linka ispod.
A ispis ne vidiš jer je tako ispalo na slici pa se "uklopio" u cifer, ostala samo fleka.
https://www.tissotwatches.com/en-en/T1206071104101.html
Seastar 2000, natpis se uklopio u ove seksi talase
![]()
https://www.tissotwatches.com/en-en/T1206071104100.html
Ovaj sa tirkiznom unutrašnošću, ovaj s tvog linka je ona deep blue plava
Nisam odavno nista postavljao, Casio AW-500MNT-8A Yoshirotten.
![]()
Last edited by Antares; 13-03-25 at 15:07.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks