Turci imaju dobre smokve,ne zezaj.Ali,to su smokve a što je ovo smeće gore što furaju ove 8ebene korporacije neki ekstrakti i sode.I ova cedevita,i vegeta,to veze s vezom sa hranom nema.
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Vala su grdni turske suve smokve ... nije ni cudo sto si mali rastom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Turci imaju dobre smokve,ne zezaj.Ali,to su smokve a što je ovo smeće gore što furaju ove 8ebene korporacije neki ekstrakti i sode.I ova cedevita,i vegeta,to veze s vezom sa hranom nema.
Sekta JBT sekta.
Ukus slican fanti exotic
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Hemija najgora.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
,,ako te neko za zdravlje pita ti samo reci Cedevita"
mi dijela iz osamdesetih je ovako pamtimo
Sent from my Motorola 8400
Ja kad vidim kako se cedevita reklamira kao "zdrava opcija za unos vitamina" mala me snaga u'vati.
Gola hemija i gomila secera a vitamini u tragovima koji su tu radi reklame i nista vise.
To je ka' da virsle reklamiras da su odlicna opcija za unos proteina.
--------------------------
Do Not Disturb.
Kilo nutele u Aromi "samo" 12 eura, djaba...
Jos ti se manje isplati uzet' to kilo nego manje pakovanje...
E kakvi su kreteni, raspali se bez traga!
P.S. Evo vidim da i po flajerima i reklama imaju iste izlive degenerizma...
Duplo skuplja bajadera koja uopste nije duplo veca/teza.
Vjerovatno nas narod ne zna da sabira do 10 ili nedaj boze da mnozi i dijeli najprostije cifre pa onda i ovakve stvari prolaze bez problema...
Last edited by Fidel Castro; 06-03-25 at 12:04.
Do Not Disturb.
Ovo ti je biznis, neces na poklon nekome uzet 2 po 300g, no onu veliku haha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Realno, ne znam ni ko vise voli/jede bajadere.
Nikad nisu bile ni izbliza ovako skupe a kvalitet im je drasticno pao i sad ima vise secera nego icega drugog.
Ja ih ne bi jeo ni da mi ih poklone.
Do Not Disturb.
Fidel, evo bajadere 500g u BG, možeš 3x300 tamo uzet’ i da ti ostane za orbit.
![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Do Not Disturb.
Uzimam ga i ja povremeno, najbolja zamjena za pokojni i čuveni Moć Prirode Vivita![]()
https://www.dan.co.me/vijesti/ekonom...arketa-5287810
Je li realno da ovi neće da pozovu na bojkot Lakovica,kao jedino preostalog od ova 4 koja su trebala da budu bojkotovana? Ima li novinara u ovu drzavu da ih pita zašto?
Mala digresija vezano za cedevitu i djetinjstvo jel moguće da je nama mama branila (u rijetke) sve to i step sokove,gazirane,slatkiši su išli na dozu ono kockica,e sad što smo brat i ja bili u nestašluke pa odvalili liker od čokolade jednom to je već za drugu storiju.
Ado,ne vidim ni da se zbori nešto o bojkotu prećerano a dan ne čitam.Koliko vidim ili primjećujem nešto se opasno kuva sa IDEA marketom ima jedan đe svratim kad me mrzi ići do Volija i izmjenjali su proizvode,neki rafovi su im prazni,neke proizvode nemaju onako odokativno.
Ne sjećam se kad sam pila zadnji put cedevitu, možda nekad u gimnazijalskim danima.
Sokove ne pijem nešto, ali kad mi se pije, od tih kupovnih naj mi je Fruvita, najčešće od narandže, mada su mi i ostali njihovi lijepi.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks