Originally Posted by
Bluemoon
Vala nemojmo se zajebavati ne volim iko da me tako zajebava ka Voli jedno vrijeme što je u NAŠ diskont ima jedne,na stari druge u Super Voli treće cijene ono zabolje me da je u pitanju neka mala razlika no su znavali dobro da zajebavaju i to samo zbog lokacije a isti market.
Da ne rečem što čine svako ljeto svi oni nesretnim našim primorcima koji žive na primorju i trpe teror đe su im u markete đe obično idu dizali cijene zbog turista 25%.
Naš diskont je i zamisljen kao radnja koja ima diskontne cijene u odnosu n Voli i nije tajna da za kupovinu od 300 eura u Voliju, daš oko 250 u Našem diskontu...licno sam racunala prije par godina.
Sto se cijena u drugim Volijima tice, i asortimana, to se formira prema potraznji....sa tim u vezi, u Voliju u Zagoriču je asortiman malo "siromasniji" nego u onom u city kvartu...što se cijena tiče, ja cesto trgujem na Stari ali odem i u Voli u Zagorič (na semafore onaj) nijesam primijetila razliku u cijenama, osim sto su na akciji razliciti proizvodi pa mozes lijepo da uštediš ako bi imao živaca da se šetaš od volija do volija...
Neka priča ko šta hoće, usluga u Voliju je daleko najbolja od svih marketa. Nije se jednom desilo da trazim nesto cega nema na rafovima, pa zamolim neku od radnica da provjeri da nema u magacinu, svaki put su me ispostovale, pošle i donijele ono što trazim.
Nasuprot tome u Laković mi je žena ladno rekla da nemaju nešto što sam tražila, i ja dalje šetajući radnjom naletim...tako da ima raznih iskustava a je li skupo, generalno- preskupo je i cijene brate rastu svaki put kad odem cini mi se vece su cijene
Last edited by zvoncica; 26-02-25 at 10:14.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks