Javi se kad utvrdiš šta sam to konkretno "ispromašivao", pošto si odatle poveo priču.
Mada, ako su tebi "ukrajinski vojni kolaps koji samo što nije (i podrazumijeva se, kapitulacija) u junu 2022." = "tri godine atricionog rata, u kojem su Ukrajinci vratili Herson, jedini oblasni centar koji su Rusi zauzeli u ovome ratu, a Rusima nisu dozvolili da za cijelo to vrijeme izbiju na granice Donjecke oblasti", kapiram da si ti iz one "teško činjenicama" grupe ljudi.
Vrnite nam Metohiju kad budete Kosovo oslobodili![]()
Ђе си Баре мистер промашаје
Шта велиш сад ће Европа да их среди
Хахахаха
Аок
Делузије су узеле маха.
Готово је са старим поретком.
Америка ће угасити ЕУ, наравно кад им све узме. Што је и јуче најавио Трамп.
Тако да, можда да се бавите лотом. Прије ће Бар погодити 7 на лото-у него било шта о чему пише неуморно.
pa kako će manda vrnut kosovo ako nema EU? nije mi sad jasno. nema NATO nema EU. a mi taman krenuli put EU i eo je Trump gasi. e pa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I opet čemu se vi nadate? Znam da se radujete ovoj neslozi amerike i evrope/kanade,ali šta imamo mi
od toga,osim sto je vama to neka satisfakcija.
Kao sto napisah prije neki dan nekome,do skoro je amerika bila najveće svjetsko zlo,sad je to evropa.
Kako je vama banja u glavu,decenijama pljujete ameriku sto je bombardovala irak i druge zemlje zbog nafte,a sad vam je u redu ovo sa Ukrajinom sto oce da joj zajedno sa Putlerom uzmu to sto joj je od Boga dato. Ja mislim da je malo licemjerno,ali šta da se radi. Uživajte![]()
Sve je vucic pogodio
f6
Realno gledano, USA je i dalje najveca svjetska sila, i Rusija prestaje da ratuje onda kada to USA odredi.
Strašna sila kancer čovječanstva.
Treba ih operirirati ***** koja su uništila planetu.
Не разумијем, ко се нада? Ђе си видио да се ја нечему надам у овом сукобу? Осим што констатујем да је ЕУ политичко ништавило које служи за спрдњу великим силама.
Ти живиш у делузијама и надаш се повратку на старо
Е па нема више. Готово је са тим.
Чу надам се. Дај бре пушти та лудила, и надање у ЕУ и сличне лудорије.
legendarni postovi da ne rečem prijetnje Crnogorcima da odje više neće živjeti i da će ih neko drugi naćerati na to. braCki što bi rekli. ovako o Crnogorcima misli baš svaki glasač dfa, snpa, jedno 80% glasača evrope sad a i bsa.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ti "silu" stavljaš u ravan sa siledžijom.Tako ste svojevremeno tapšali Putinu,jel.Štolkholm sindrom.JBG.
Plači.
To čovječanstvo sa kojim se ti "miriš" je da se čovjek rokne JBT.Koji je vama Q da razmišljate u smislu da neke siledžije vladaju planetom.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-03-25 at 22:22.
On je konstantno citira Viktor Orbana ka da mu je profil hakova.A pri tom je kad sam mu postavila video Ilje Jašinan reka ja ne gledam snimak duži od dva minuta.
Puca mu je Q za Ilju Jašina koji je bio tamo u gulag iza nekih zidina
I još je postavio snimak iz nekog domaćeg filma kad neki veli,odo tetki po lijek.Ima jedan strašan bugarski pisac Georgi Gospodinov koji veli da je najveća bolest današnjice Alchajmer aliii forum je savršena forma jer postoji arhiva.
To što neki zamišljaju da im je ovo 8ebeni RL đe se isprosipaju u kafani među neke slične njima pa sjutra i zaborave što su zborili JBG ođe su se zajebali ušli su u arhiv.
>Blumun, izvini samo jedno pitanje.
Amerika je dosad bila fina država sa pristojnim predsednicima kojima nikad ne bi palo na pamet da pobije, npr.500.000 nečije djece, nego je to postala dolaskom Trampa? Je li ovo skrivena kamera? A što, dosad je svijet funkcionisao na dogovorima i međusobnim uvažavanjima?
Šta je, je li neka epidemija ovdje zavladala...
ACS imaš li šta drugo u životu da radiš?
Zaboravim juče šta sam ja pisao, a ne neko drugi.
Bože sačuvaj.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Kad smo kod toga ko je kojim ocima gledao Ameriku. Sacks je ovdje lijepo naveo kako je do prije par mjeseci ovima što mjaucu Amerika bila ideal mira i stabilnosti. A danas kad pokušava Tramp da dovede za isti sto Ruse i Ukrajince Amerika je bad guy.
Clowns of the world na CDM-u
Ulazit sa ispranim transdzender mozgicima u neku raspravu je gubljenje vremena. Ako vole rat treba ih pustiti i neka EU finansira. Samo neka puca.
https://x.com/abetterworld98/status/...cSGXRIbTg&s=19
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks