Pitanje jedno,ako neko zna:
Gdje se kod vještaka saobraćajne struke može dobiti analiza manjeg(šteta je ~300-400€) saobraćajnog udesa i koliko ta usluga košta.
Imam svu(ili ja bar tako mislim)dokumentaciju:
-Popunjen evropski i potpisan sa moje strane i strane krivca(po meni i po mišljenju tog drugog vozača te noći,ali se on sjutradan kod njegove osiguravajuće kuće predomislio i smatra da nije krivac).
-Fotografije sa lica mjesta(kontakt se desio i vozila se na fitografijama vide u desnoj-traci kojom sam se ja kretao)
-izjavu njegovu od sjutradan u kojem iznosi nebulozu "da sam ga ja udario mojim lijevim prednjim blatobranom u njegova desna zadnja vrata dok sam se ja kretao desnom bulevarskom trakom a on se prestrojavao iz lijeve u moju desnu?!?
-Rješenje UNIQA osiguranja kojim odbijaju moj odštetni zahtjev jer "nisu mogli utvrditi krivicu svog osiguranika",pri čemu,normalno,ne pominju ni moju krivicu(što je logično jer je po meni nema).
Hvala
PS:Evropski je(ili može biti) obično njesra,da znate.Zlatile se 60€ policiji za uviđaj pa iako ovaj priznaje krivicu na licu mjesta.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks