Na mene se odnosi, da se ko ne pronađe drugi![]()
Hahaha kako me nasmija
U pravu si - nebitnoća (je l' tako bješe?) ;D
Na mene se odnosi, da se ko ne pronađe drugi![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Plod smokve je zapravo cvijet, a vino je majka. Doniješe mi neko sa Karuča, uh.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
"... Čvrsto vjerujem da ću u 94. godini napravit' neku dobru sliku, a u 104. pokušaću da budem besmrtan. Ono što mi učinimo - to je besmrtnost djela. Savršenstvo nije Bog, nego je savršenstvo ono što Bog uradi..."-https://www.vijesti.me/amp/230974/to...-uros-toskovicA meni se pojavi neka svjetlost u mozgu, zafrljačim onaj štap, bacim ono što su mi rekli da pijem, iako sam ljekove mnogo skupo platio. Kunem se, nijedan nisam uzeo. Onda sam počeo svoju terapiju. Da ništa ne jedem, da od devet zora idem na sunčanje, da bupam sebe kamenjem u glavu kao da je mobilni, i da vičem: „Alo, Pelev brijeg, crkla krava”. Oni kažu: „Evo ga Tošo ludi”.
kolko daleko ispred svog vremena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 02-03-25 at 13:42.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
outline forumski sabrate u epitetima kako se nosiš sa epitetom srbomrsca ja ga čuvam u sjećanje recimo da znam s kim sve imam posla.
_____
što god dodje ja sam mu naredan. u to ime.
Podsjećaš me na mog brata kad krene da blamira u GSP pa moja sestra od tetke mi šapne pretvarajmo se da nije sa nama.![]()
Volim i ja tebe.
Još samo da si mi impresija a to bojim se neće se desiti ever.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-03-25 at 15:02.
AHahaha moj brat je turbo folk teškaš.Voli on tako te cajke ka ti na Magazin otkida.
Mozak mi je otvara sa ovim:
Aliii,JBG vazda moraš trpjeti mlađeg brata.
Last edited by Bluemoon; 02-03-25 at 15:15.
Rozga je klasa, bila i ostala. kategorija za sebe. kao Džejla. nije to cajka klasična. eo sinoć se slušala Bekuta, idući vikend Džejla etc.
Made by Vjekoslava fucking Huljić. Grobarka hrv. muzike i okidač za nervne ispade feministkinja:
"Mislim da je Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno. Nalijepila joj je da se realizira isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu "k'o slavljenik po tortu"... Ma daj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagirati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bih vas. A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor", napisala je Remi tada na Facebooku.
Starno misterija, kako ti kao liberal, lEvičar.. dopuštaš sebi da zabriješ na tako jeftinu zabavu za konzerve, šoviniste i incele..![]()
The more things change, the more they stay the same.
Taman nadjem seriju i glavni lik gej. Pakao.
nothing comes from violence and nothing ever could
...Škori je rekla da je seronja.Moja nova Diva.
To su, veli, sve priče pričine.
Pričina, prićina...
Svaki dan je dobar za upiranje.
I tako kralj sarkazma ne prepozna sarkazam.
Sledece godine 30, lagano.
Koliko je kralj bio urađen u trenutku kad je došao da registruje sina..
Rispekt![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks