Pa se vratit pjeske…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Do tivta kako?
Iz tirane kako?
Mislim na prevoz
f6
mislim da vam matematika nije ista
nothing comes from violence and nothing ever could
Cisto mi bijase merak da vidim matematiku razlicitih dolazaka. Sto ce sa prevozom i troskovima
f6
https://www.bebeep.me/voznja/detalji/14373
Satelitski resiveri/oprema
Vozio se 2 puta do tir.aerodroma sa BeBeep premium, skroz korektni.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Da li bilo koji taxi u PG ili neki transfer moze da se zakaze voznja od centra do aero za 6 AM?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ima tesla taxi u aplikaciji tu opciju pa probaj.
Pocinju od 7 ja mislim
Jednom sam pokusao u 6 i zvali su me da kazu da ne pocinju tako rano
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dodijeli su vozaca, pa kapiram da je prihvaceno. Hvala
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Juce pricah sa jednim prijateljem iz Tuza , bio malo da obidje famelju u USA , putovao sa Turkish airlines veli super moj brate sto je samo jedno presijedanje ali nikad vise sa njima .. a sto.. uska sjedista da sto vise ljudi stane a klijantela sto putuje je uzasna ... ka da se ne kupaju po mjesec dana! Ima sam povratiti nikad vise low cost
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da ne zna ko od vas pod kojim nazivom mogu da trazim one male pravougaone koferecice sto koristi pretezno kabinsko osoblje ako ste mozda zapazili?
Naime imam neke puteve skoro svake nedelje i tu bi mi trebalo stat par kosulja, farmerica, majcica, ves i cipele
I kad nosim onaj najmanji kofer nepotreban mi je
One primijetih i bas mi izgledaju top za to sto meni treba
Sasvim slučajno primijetih da mi je ryanair pomjerio povratni let iz Edinburga za Tiranu polaska u 15.15h na 07.15h dakle 8 sati ranije je let.
Zanimljivo mi je da mi nisu poslali nikakvo obavještenje na mail niti na aplikaciju,ni riječi nikakav info a kamo li opciju da pitaju ocu li novo vrijeme da prihvatim ili da izaberem besplatno drugi let eventualno pare da mi vrate,nevjerovatno.
Imal i neko slična iskustva?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Da, da, trebalo bi u app da imaš opciju. Meni je Wizz slao za pomjeranje od 45min opciju pobrata para (ili da dobijem bodove za bukiranje novih/drugih letova uz uvećanje od 20% vrijednosti otkazanog).
#fakenews
Pa da wizz posalje mejl pa notifikaciju u app imas ponudjeno da promijenis let onda da uzmes wizz kredit 20% vise nego sto je cijena karte ili povracaj para,sve tri opcije sam do sad koristio ali ovi ni riječi.
Ne znam kako je to moguce,ne kapiram iskreno.
Evo procitah malo na forumima o ryanairu a i faq njihov pogledah salju obavjestenja o promjenama letova najkasnije 90 dana prije posto se moze jos koji put promijeniti.
Taj let treba da bude polovinom jula pa evo da vidimo oce li me se sjetiti u aprilu da posalju neki info sa opcijama.
Vidi u junk
Meni je prije 10tak dana stigao mail od Ryana za pomjeranje leta od 2 sata za Krakov koji je krajem aprila...
Sent from my SM-S9210 using Tapatalk
Vidim sad iskustva su manje vise slicna sa njima po ovom pitanju.
Navikao sam na wizz koji istog momenta salje mail i notifikaciju na aplikaciju ako imas i uz to odma nudi tri resenja.
Zato sam bio zbunjen da se ovi ne oglasavaju ali rekoh vec let je polovinom jula pa ne žure očigledno![]()
Evo sad od kraja marta vracaju se ove ''izgubljene'' linije Krakow, Gdansk, Vienna itd. Nadam se posle ljeta da ce ostaviti nesto za zimsku sezonu i valjalo bi da dodaju nesto novo u pm da se ne mora u Tiranu za svaku sitnicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks