Budo Za Popravku Džojstika od mene ima preporuku. Bez Filozofiranja i odugovlačenja, popravio analog manje više jeftino.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Gospodin covjek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje ponijeti konzolu na ciscenje i zamjenu termalne paste? Koristio sam je 2 godine bez ikakvog zvuka tokom igre i kad je pocela da zuji nosio sam u pcgamer mozda je 6 mjeseci bila necujna(racunajuci ljeto gdje se i nije palila puno) i opet po starom. Ima li negdje drugo da preporucite?
Sent from m Tapatalk
To je dobra cijena , ja sam cekao do nove godine da bude akcija inonda prelomih i uzeh nalog kod Acka sa foruma razmjenaigara
Ps. Naleti dobrih akcija na madjarski store , fifa je bila 19e . No ko ce ih pofatat sve![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Uzimam i ja stalno kod njega, uzeo sam prošle godine i nalog koji je upravo istekao ali sad se razmišljam da produžim svoj jer mi žao da propuštam svaki mjesec igre što dođu uz PS+Jes da ih nikad ne igram i što su uglavnom smeće, but still, volim da skupljam.
![]()
Inače striktno Essential od sad, dvije igre za godinu dana nisam instalirao sa Extra kataloga...
Koliko je sad realna cijena za PS5 polovan da se kupi?
Imam da naplatim neki dug pa mi daje čoek Sony 5. Pošto se ne razumijem nikako, na šta obratit pažnju prilikom uzimanja?
Mozda na dzoistik? Sve zavisi ko je i sta igrao na njoj,kvalitet "pecurki" na prve konzole je bio slabiji. Mada i zamijena toga nije skupa. Konzola mozda da se ocisti ako nije u garanciji i to je to. Odigraj jedno sat neku graficki zahtjevniju igru da vidis cuje li se u radu.
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Zali se prvo u Tahnomax, neka ga oni poprave ili neka ti daju drugi. Ako ti ko drugi otvori dzojstik, automatski gubis garanciju na njega.
Uzeh fc25 ultimate za 35$ (snizen)
Ima li nas da opalimo koju?
Ima ima
Lakxas_YT
Last edited by simke081; 27-02-25 at 22:25.
Tebe imam jos od 24 ja mislim
Kakvih dzukela na rush ima, ne bi dodali loptu, sve oće sami.. pi
Pitanje![]()
Ima li neko da bi prodao, iznajmio ili pozajmio na 10-15 Last of us prat II?
Ne daje mi se 70,00€ da se jednom predje…
Unaprijed zahvalan!
Believe the unbelievable . . .
Ahahhaahhahahhahh znaci imali smo istu ideju da se spremimo prije nastavka serije
hvala u svakom slucaju zbog brzog odgovora i dobre namjere kao sam uzeo
Share sam i uzeo samo da polijegaju i pocinjem
Believe the unbelievable . . .
Moze li se online igrat klasicna utakmica sa po dva plejera u tim
Nesto mi je zanimljivije u zadnje vrijeme kad se pokupi cetvoro i dva na dva
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma igrica je bruka,odigrao jedno manje od 2h,evo cekam da djeca odu u krevet da malo uzivam.Mozes igrati ako je neko pored tebe, online, sezonu,upalis DS i kliknes trougao.
Mada je dosta zeznuto igrati,treba znati.
Mi se nadjemo 4 i igramo 2v2
Znam ovako da moze no sam mislio na onlinetipa skupimo se nas 4tvoro sa foruma i igramo dva na dva online
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks