Sve banke nude digitalno placanje, preko aplikacija, ali podjes u neki drzavni ili opstinski organ da zavrsis, zaebi ti digitalno placanje, uplatnicu ti bajo donesi....
Ne bih ni ja aktivirao da mi ženinom bratu (dodje li to šura?) to nije trebalo zbog digitalnog potpisa prilikom upisa na fakultet, jer se tako potpisivao ugovor za studiranje. I ako nisam mogao vjerovati da nije moglo i licno da se potpise, ali rekoše da može samo digitalno. A meni generalno ne koristi mnogo, dok se država malo ne digitalizuje, da se ne mora za svaki stvar nositi uplatnica i potpisivati licno.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Sve banke nude digitalno placanje, preko aplikacija, ali podjes u neki drzavni ili opstinski organ da zavrsis, zaebi ti digitalno placanje, uplatnicu ti bajo donesi....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Peti primjerak![]()
I to ne uplatnici odrađenu Online.
Već onako roza ili žuta
Ta boja im kaže treba, ovo na štampač ne valja
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Juče sam bila do MUP-a, dva šaltera poštanska rade i jedno sat ipo vremena je trebalo, racunajuci čekanje na postanskom, pa onome za potpsivanje ugovora i na kraju za slikanje...tu nije uopšte bilo guzve, ovamo onako...mislim da sam dosla oko 10 ipo i da je to bilo vrijeme pauze jer jedno 30-tak minuta su radila samo dva i povremeno tri saltera, od sest mogucih, i nijesmo nesto mrdali, a onda odjednom dodjose dvije tri zene i za desetak minuta se razmace guzva...18. februara po licnu
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ako koga zanima, za starije osobe ili osobe koje bez obzira na godine nisu u mogucnosti da podju do mupa da vade novu LK, moze tamo na salter da se trazi neki formular, popuni se, preda, i izadje ekipa da slika osobu/e kod kuce. (Ovo cusmo danas, nisam probavao licno)
Isto tako, da se starija ekipa ne cima dva puta, nakon slikanja u mup, mogu da se na salter ostave podaci nekoga iz porodice, i taj moze kasnije da podigne lk bez problema. (Odradjeno danas)
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pomamise ljude sa licnim kartama a plus ce em da produze rok plus predstave blage nema niko niti koja je razlika niti nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Promijenjen obrazac, dodat cip cime postoji mogucnost elektronskog potpisa...sto nasem narodu u 90% slucajeva aposlutno nije bitno, a to su pokazali tako sto su skoro svi bacili onu kovertu dje im je PIN za aktivaciju.
U pitanju su starija bolesna i nepokretna lica, kao i bolesna i nepokretna lica bez obzira na godine, a ne lica koja bez obzira na godine ne mogu da dodju, razlika je velika... I treba svakako dostaviti medicinsku dokumentacijiju ako je lice bolesno. Isto tako, ta osoba mora da ovlasti nekog clana porodice da podigne licnu kartu, to lice koje je ovalsteno kasnije dodje sa tim punomocjem i zahtjevom i uplatnicom i podigne LK.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zato je lična karta trebala da košta 30e umjesto 5e pa da vidiš kako bi svi čuvali.
Cim ti neko da nešto skoro pa džabe ne cijeniš.
Tako je 30 eura x 500 000 = 15 000 000 miliona
Vec kad jasu nek idu do kraja....
Ovako samo jadnih 2.5 miliona su uzeli
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda da ce se rok za zamjenu licne karte produziti do 30.09.2025.
https://www.cdm.me/drustvo/rok-za-za...-30-septembra/
Tako je tako je, danas dobismo potpunu info, treba potvrda od doktora da lice ne moze da dodje.
Kad je baba zavrsavala licnu, nije trebala punomoc, prosto je na papir napisano da mimo nje, lk mogu podici ja, i to je to.. bas cu sutra da idem da preuzmem, ako ne bude guzva..
Zadnjh dana po 40 ljudi ceka u HN, ne moze se pric jbt
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kad sam podigla svoju ličnu, vraćali su ljude koji su trebalo tih dana da podignu licne receno i je da narednih 15 dana nece moci da se štampaju nove licne jer nesto nije radilo...posto je moj tata nekako u tom periodu od 21-25 februara predao za licnu, zna li se je li to proradilo, moze li se poci po nju?
Last edited by zvoncica; 10-03-25 at 21:40.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Radi sve kako treba. Eto se ne razmice narod u limenku.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li neko formular (uplatnicu) da se uplati prije čekanja
Jutros pokusah oposlit to, po sred ove kisurine, naroda 50 ispred i napustih livadu vrlo brzo.
Kazu da im je sistem juce pao pa nisu primali za zamjenu dokumenata.
HN opstina nesretna.
trebalo bi da je isto za sve.
Zalosno i smijesno u isto vrijeme, trebali su nekako odvojiti ove ruse/ukrajince/turcine od zitelja ove drzave. Ili bar malo vise saltera da su aktivirali.
Ali shodno tome kakva je cijela zgrada, koliko je sve jadno onda i ne cudi nista.
Ne umiju maloumnjaci popravit onaj aparat đe su izlazili brojevi no da svi stoje u red.
Ili je to neka fora da se što više ponize građani?
Tko leti, vrijedi...
Gradjani su imali punih pet godina da zamijene licne karte, i sad su se sjetili, mjesec dana pred istek roka..i drzava kriva? I ako produze ovaj rok za pola godine, kao sto se predlaze, opet ce isto biti....ovo je sao ogledalo naroda. Mi smo jednostavno takvi.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks