Page 125 of 548 FirstFirst ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... LastLast
Results 3,101 to 3,125 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Razocarali ste me gosn Buva, kako to da nekom vadite krv na silu? Zasto bi onda postojala kaznena odredba za odbijanje testa?
    Krivite UP a ne umijete da procitate zakon?
    I nije zbog olimpijade, nego ako je konzumirao 20 dana ranije, velika je vjerovatnoca da upravlja vozilom pod dejstvom ps
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    4,794
    Thanks Thanks Received 
    5,575
    Thanked in
    2,752 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Razocarali ste me gosn Buva, kako to da nekom vadite krv na silu? Zasto bi onda postojala kaznena odredba za odbijanje testa?
    Krivite UP a ne umijete da procitate zakon?
    I nije zbog olimpijade, nego ako je konzumirao 20 dana ranije, velika je vjerovatnoca da upravlja vozilom pod dejstvom ps

Ahahahaha, vjeruj mi da sam počeo da te čitam sa zanimanjem, jer me često nasmiješ (a i ne mogu ovđe ništa napisat da se ne pojaviš, što jes jes)

A ideja da si ti pročitao i razumio Zakon o bezbjednosti saaobraćaja me, nemoj se ljutit, najiskrenije presmijala

Ali ću ti, iz poštovanja prema humoru kao univerzalnoj vrijednosti, odgovorit. Ne razumijem baš smisao ovoga što si htio da kažeš najbolje, pa ću prosto po vome što si reko

Kaznena odredba za odbijanje testa postoji jer je testiranje Zakonom obavezno, pa se onda radi o prekršaju. Ono što jesam reko, (a ti ga pretvorio u nešto drugo) jeste da je i privođenje u slučaju odbijanja obavezno, jer i to Zakon propisuje.

I to je jedan prekršaj, i jedna kazna. Ali Zakon takođe propisuje da se, nakon privođenja, taj test obavezno ipak mora odradit. Pa se onda ''to uzimanje krvi na silu'', koje tako simpatično pominješ, zapravo radi po sili Zakona.
    I, ako pokaže da je lice pod uticajem, to je onda drugi prekršaj (u određenim slučajevima i kd), i druga kazna.
    I, u ovom slučaju, TA KAZNA JE ZATVORSKA, pod obavezno. Jer i to Zakon propisuje.

Što bi sve, da si ga pročitao, i znao

Elem, tvoje ultra ekspertsko saopštenje uprave policije, koja se bavi time je li ovaj nešto naopako reko policajcu ili nije, možeš baš zbog ovog gornjeg mačku o rep.
    JER JE, U SKLADU SA ZAKONOM PRIVEDEN, I, U SKLADU SA TIM ISTIM ZAKONOM, ODRAĐEN MU JE TEST. I DA JE BIO POD UTICAJEM, MALAC BI SAD GULIO NAJVJEROVATNIJE OD 15-60 DANA OBAVEZNOG ZATVORA, U ODREĐENIM SLUČAJEVIMA I ZNATNO VIŠE.

I baš zato je ovo saopštenje up-a sramotno. I napisano je tako da ne ostavlja više ni tračak sumnje da ciljaju dečka kolko iđe mogu.

A načinom utvrđivanja prisustva pa supstanci, i utvrđivanjem da li je lice pod uticajem ili ne, se nemoj bavit ko boga te molim Jer ti je taj način, i ta tvrdnja, neđe taman jednako ekspertska ko i ono saopštenje up

Generalno, inače, 3-5 dana ti je rok u kojem pa daje uticaj, od amfetamina do kokaina Prisustvo do max 20 dana, a najčešće do 15, može se utvrdit isključivo za kanabis

No, da ti otkrijem Ameriku, kolega crno-žuti, utvrđivanje uticaja se, po Zakonu, ne utvrđuje kontrolom droga-testom na put, niti se po osnovu njega kažnjava.
    Već Zakon kaže: ako droga-test pokaže prisustvo, obavezno privođenje, obavezna najbliža zdravsvena ustanova ili labaratorija, i obavezna krv ili urin.
    Pa se po njima dalje utvrđuje taj uticaj, i isključivo po osnovu njih kažnjava.

A to inače baš zbog te sitnice, da se vidi i količina i uticaj. Pa, između ostalog, i da ne opuče nekoga ko je duvnuo prije dvaes dana, a da im se neko našmrkan od prekjuče provuče
    Konačno, kad se već i toga hvataš, neko ko je duvnuo dvaes dana ranije nije pod uticajem, i neće bit kažnjen, ne širi dezinformacije i ne širi paniku po forumu
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

3. The Following 6 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    I, da dopunim ovo, pošto snimih da se i forum poprilično bavio je li dečko što koristio, i kolko mjeseci, nedelja, dana, to ostaje u urin, krv i takve stvari.

Aman, ne učestvuje na olimpijske igre, pa da ga testiraju po' godine unazad. No se utvrđuje ISKLJUČIVO da li upravlja motornim vozilom pod dejstvom pa supstanci tad kad je kontrolisan. I to je ISKLJUČIVA svrha testa (dregera) koji bi duvao da je prihvatio, isto kao i testa iz krvi.
    I ama baš ništa drugo se u toj proceduri ne utvrđuje.

No aj što se forum bavi time, to je neđe normalno očekivano, ali uprava policije... Ovo nisu normalne stvari.
    Osvježilo. Navikavaj se na novu normalnost.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Mene malo žulja naš novi Lucke osvježivača kao njihova paradigma. Ođe dere za platu jer se neđe ubačio i to je OK. Ali, ako je zaista osvježivački megafon, onda smo mi u velikom problemu.
    Ukoliko je ovo maksimum koji mogu da se serviraju, onda su na vlasti ljudi za izuzetno tankim kongitivnim sposobnostima. Tu situaciju neće platiti samo oni i njihovi uhljebi. Zato, očekujmo samo još gore i gluplje. Lavina retardiranosti se tek pokrenula.
    Silovatelja danima ne mogu da uvate, ni đeda od 70 godina. Ali, zato će uskoro svaka uplata na kladionicu od 20 eura i više, skenirane lične karte. I ako je više uplata ukupno 20 eura. Na nivou EU je to obavezno 2000 eura, ali naši eksperti će to da omunje i sve automatski i softverski analiziraju. Ovi genijalci kojima u najveći grad ne radi onaj fakin aparat za dodjelu brojeva kad čekaš, no svi stoje i guraju se. Brao debili!
    Tko leti, vrijedi...

6. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Ahahahaha, vjeruj mi da sam počeo da te čitam sa zanimanjem, jer me često nasmiješ (a i ne mogu ovđe ništa napisat da se ne pojaviš, što jes jes)

A ideja da si ti pročitao i razumio Zakon o bezbjednosti saaobraćaja me, nemoj se ljutit, najiskrenije presmijala

Ali ću ti, iz poštovanja prema humoru kao univerzalnoj vrijednosti, odgovorit. Ne razumijem baš smisao ovoga što si htio da kažeš najbolje, pa ću prosto po vome što si reko

Kaznena odredba za odbijanje testa postoji jer je testiranje Zakonom obavezno, pa se onda radi o prekršaju. Ono što jesam reko, (a ti ga pretvorio u nešto drugo) jeste da je i privođenje u slučaju odbijanja obavezno, jer i to Zakon propisuje.

I to je jedan prekršaj, i jedna kazna. Ali Zakon takođe propisuje da se, nakon privođenja, taj test obavezno ipak mora odradit. Pa se onda ''to uzimanje krvi na silu'', koje tako simpatično pominješ, zapravo radi po sili Zakona.
    I, ako pokaže da je lice pod uticajem, to je onda drugi prekršaj (u određenim slučajevima i kd), i druga kazna.
    I, u ovom slučaju, TA KAZNA JE ZATVORSKA, pod obavezno. Jer i to Zakon propisuje.

Što bi sve, da si ga pročitao, i znao

Elem, tvoje ultra ekspertsko saopštenje uprave policije, koja se bavi time je li ovaj nešto naopako reko policajcu ili nije, možeš baš zbog ovog gornjeg mačku o rep.
    JER JE, U SKLADU SA ZAKONOM PRIVEDEN, I, U SKLADU SA TIM ISTIM ZAKONOM, ODRAĐEN MU JE TEST. I DA JE BIO POD UTICAJEM, MALAC BI SAD GULIO NAJVJEROVATNIJE OD 15-60 DANA OBAVEZNOG ZATVORA, U ODREĐENIM SLUČAJEVIMA I ZNATNO VIŠE.

I baš zato je ovo saopštenje up-a sramotno. I napisano je tako da ne ostavlja više ni tračak sumnje da ciljaju dečka kolko iđe mogu.

A načinom utvrđivanja prisustva pa supstanci, i utvrđivanjem da li je lice pod uticajem ili ne, se nemoj bavit ko boga te molim Jer ti je taj način, i ta tvrdnja, neđe taman jednako ekspertska ko i ono saopštenje up

Generalno, inače, 3-5 dana ti je rok u kojem pa daje uticaj, od amfetamina do kokaina Prisustvo do max 20 dana, a najčešće do 15, može se utvrdit isključivo za kanabis

No, da ti otkrijem Ameriku, kolega crno-žuti, utvrđivanje uticaja se, po Zakonu, ne utvrđuje kontrolom droga-testom na put, niti se po osnovu njega kažnjava.
    Već Zakon kaže: ako droga-test pokaže prisustvo, obavezno privođenje, obavezna najbliža zdravsvena ustanova ili labaratorija, i obavezna krv ili urin.
    Pa se po njima dalje utvrđuje taj uticaj, i isključivo po osnovu njih kažnjava.

A to inače baš zbog te sitnice, da se vidi i količina i uticaj. Pa, između ostalog, i da ne opuče nekoga ko je duvnuo prije dvaes dana, a da im se neko našmrkan od prekjuče provuče
    Konačno, kad se već i toga hvataš, neko ko je duvnuo dvaes dana ranije nije pod uticajem, i neće bit kažnjen, ne širi dezinformacije i ne širi paniku po forumu
    Mnogo ste napisali a malo toga rekli, zaista.
    Eto tvrdite da se na kraju svima vadi krv, odbijali ili ne, dje pise to?
    Nije kazna zatvorska, konsultujte clan 318.
    A znaci ipak mu je odradjen test, to nisam znao...
    Ne moze se na osnovu testa podnijeti prekrsajna prijava, nego mora krv?
    Da se vidi kolicina i uticaj, ono ako je manje drogiran onda mu manje utice na voznju?
    Sta procitah jutros na zoru...

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Molim barem pustite ljude da rade svoj posao... evo isto jedna neovlascena kontrola

Na lokalnom putu u mjestu Prčanj, kontrolisano je vozilo bez registarskih oznaka, kojim je upravljala M.G.V. i tom prilikom kod nje je pronađeno i oduzeto pvc pakovanje kokaina”, naveli su iz policije.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mene malo žulja naš novi Lucke osvježivača kao njihova paradigma. Ođe dere za platu jer se neđe ubačio i to je OK. Ali, ako je zaista osvježivački megafon, onda smo mi u velikom problemu.
    Ukoliko je ovo maksimum koji mogu da se serviraju, onda su na vlasti ljudi za izuzetno tankim kongitivnim sposobnostima. Tu situaciju neće platiti samo oni i njihovi uhljebi. Zato, očekujmo samo još gore i gluplje. Lavina retardiranosti se tek pokrenula.
    Silovatelja danima ne mogu da uvate, ni đeda od 70 godina. Ali, zato će uskoro svaka uplata na kladionicu od 20 eura i više, skenirane lične karte. I ako je više uplata ukupno 20 eura. Na nivou EU je to obavezno 2000 eura, ali naši eksperti će to da omunje i sve automatski i softverski analiziraju. Ovi genijalci kojima u najveći grad ne radi onaj fakin aparat za dodjelu brojeva kad čekaš, no svi stoje i guraju se. Brao debili!
    Jesi ti onaj - tri poljicajca ne mogu traktor da ufatu?

Thanks Thanks Given 
    1,659
    Thanks Thanks Received 
    2,623
    Thanked in
    1,184 Posts

Novo dno

Oslobođeni optuženi za ubistvo Mrdaka i pljačku pošte u Nikšiću

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...oste-u-niksicu

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. The Following 2 Users Say Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Procitao sam tekst al opet ne razumijem

Ima li koji pravnik odje

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Klikbejt/rejdzbejt je tekst (posto novinarski clanak nije,nema veze ovo sa novinarstvom) zato ne razumijes,sazeto i djuturisano je samo ono sto bi svakog sa razumom instiktivno navelo da komentarise i podijeli dalje da se i ostali zapljunu.

Valjda neko ode do oglasne i bar slika presudu,posto ozbiljan novinski clanak ocigledno necemo dobit

Thanks Thanks Given 
    4,794
    Thanks Thanks Received 
    5,575
    Thanked in
    2,752 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Mnogo ste napisali a malo toga rekli, zaista.
    Eto tvrdite da se na kraju svima vadi krv, odbijali ili ne, dje pise to?
    Nije kazna zatvorska, konsultujte clan 318.
    A znaci ipak mu je odradjen test, to nisam znao...
    Ne moze se na osnovu testa podnijeti prekrsajna prijava, nego mora krv?
    Da se vidi kolicina i uticaj, ono ako je manje drogiran onda mu manje utice na voznju?
    Sta procitah jutros na zoru...
    Poštovani kolega crnožuti,

Da Vam ne bi ja odgovarao, i smarao Vas nekim faktima, evo neka Vam odgovori vaša voljena i poštovana Uprava policije CG, i to jednim korektnim i znavenim saopštenjem, ne kao ovima što pominjemo:
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dom-za-volanom

“Testiranje se vrši na način što se vozaču, na kojeg se sumnja da je pod dejstvom opojnih droga, daje upijajući kolektor koji se nakon upotrebe stavlja u kasetu za testiranje i nakon par minuta test pokaže da li je vozač pozitivan ili negativan na opojne droge”, navodi Uprava policije.
    U slučaju da test pokaže da je vozač pozitivan na psihoaktivne supstance, on se prvo upućuje u zdravstvenu ustanovu na uzimanje urina na analizu.
    Policija nakon toga podnosi prekršajnu prijavu na osnovu člana 317a stav 1 tačka 3 u vezi člana 182 stav 5 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima (ZOBS).
    “Ukoliko vozač odbije testiranje na psihoaktivne supstance, shodno Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima, njega policijski službenici lišavaju slobode i kasnije privode sudiji za prekršaje. U sudskom postupku je predviđeno obavezno izricanje zatvorske kazne u trajanju od 15 do 60 dana. Pored navedenog, izreći će se i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 4 do 6 mjeseci”, piše u odgovoru UP-a.

Eto, ovđe Vam sve piše.
    I da se, nakon pozitivnog droga testa, rade dalji testovi, i da je kazna zatvora od 15-65 dana obavezna. I piše Vam, naravno, da se to radi po osnovu stav 3, Član 317a, Zakona o bezbjednosti saobraćaja CG

Kaznom zatvora od 15 do 60 dana kazniće se za prekršaj:

......

3) vozač, mladi vozač i vozač početnik koji upravlja vozilom u saobraćaju na putu koji je pod dejstvom opojnih droga, drugih psihoaktivnih supstanci ili je pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2 g/kg ili većoj (član 182 i 182a);
    a ne totalno nepovezani čl.318 koji tako znaveno navodite, vjerovatno računajući da ovđe niko nije toliko zaludan da iščita

Nego, pošto vidim da volite edukaciju, i malo uže tematike. Znate li zašto policija preferira urin, a mali je taj dan insistirao na nalazu iz krvi?

Policija, zato što Zakon sadrži i odrednicu da se dalji test (krv prevashodno) ne može uradit ukoliko to ugrožava zdravlje ispitanika, pa im ovaj poslije na sud može reć da se boji igle i krvi, i da je pao u nesvijest i ugroženo mu je zdravlje, i oborit im slučaj.
    Mali je insistirao na nalazu iz krvi jer mu je taj advokat što ga pominje znaven, pa zna da medicinski vještak sudu može pojasnit osnovnu fiziologiju ljudsku- da iza urina stoje bubrezi, iza bubrega krv i plazma, a iza svega poprilično vrijeme da organizam sve preradi, tako da se nalazi iz urina mogu sporit u zavisnosti od količine, i ne moraju obavezno značit uticaj. Dok ono što čoek ima u krvi vazda i obavezno znači uticaj.

Inače, i samo to što je tražio nalaz iz krvi upućuje na to je li mali bio urađen, svakako više no je li ''nešto šapnuo onome policajcu, a o čemu šuškaju ti neki mediji'', kako nam to Vaša znavena UP stručno saopštava.

Nadam se da smo ovu akademsku raspravu u zoru koja je meni bila jedno 4 ure unazad, i na čemu Vam beskrajno zavidim, okončali
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,220
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Novo dno

Ko je onda opljačkao poštu i ubio čovjeka?

Kakav odron od države, dno više ne postoji.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Ko je onda opljačkao poštu i ubio čovjeka?

Kakav odron od države, dno više ne postoji.
    Nije odron od Drzave, nego odron od sudstva kakvo nam je u amanet ostavio DPS;

A koliko su zastitili sebe, Sudije ne mozes bez zveka maci sa funkcije...cak i kad steknu uslove za penziju, kao sto je ona nezavisna Djurovic sa clanskom kartom DPSa.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Poštovani kolega crnožuti,

Da Vam ne bi ja odgovarao, i smarao Vas nekim faktima, evo neka Vam odgovori vaša voljena i poštovana Uprava policije CG, i to jednim korektnim i znavenim saopštenjem, ne kao ovima što pominjemo:
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dom-za-volanom

Eto, ovđe Vam sve piše.
    I da se, nakon pozitivnog droga testa, rade dalji testovi, i da je kazna zatvora od 15-65 dana obavezna. I piše Vam, naravno, da se to radi po osnovu stav 3, Član 317a, Zakona o bezbjednosti saobraćaja CG

a ne totalno nepovezani čl.318 koji tako znaveno navodite, vjerovatno računajući da ovđe niko nije toliko zaludan da iščita

Nego, pošto vidim da volite edukaciju, i malo uže tematike. Znate li zašto policija preferira urin, a mali je taj dan insistirao na nalazu iz krvi?

Policija, zato što Zakon sadrži i odrednicu da se dalji test (krv prevashodno) ne može uradit ukoliko to ugrožava zdravlje ispitanika, pa im ovaj poslije na sud može reć da se boji igle i krvi, i da je pao u nesvijest i ugroženo mu je zdravlje, i oborit im slučaj.
    Mali je insistirao na nalazu iz krvi jer mu je taj advokat što ga pominje znaven, pa zna da medicinski vještak sudu može pojasnit osnovnu fiziologiju ljudsku- da iza urina stoje bubrezi, iza bubrega krv i plazma, a iza svega poprilično vrijeme da organizam sve preradi, tako da se nalazi iz urina mogu sporit u zavisnosti od količine, i ne moraju obavezno značit uticaj. Dok ono što čoek ima u krvi vazda i obavezno znači uticaj.

Inače, i samo to što je tražio nalaz iz krvi upućuje na to je li mali bio urađen, svakako više no je li ''nešto šapnuo onome policajcu, a o čemu šuškaju ti neki mediji'', kako nam to Vaša znavena UP stručno saopštava.

Nadam se da smo ovu akademsku raspravu u zoru koja je meni bila jedno 4 ure unazad, i na čemu Vam beskrajno zavidim, okončali
    Pa eto, bas fino objasnjeno od strane UP. Ja jos ne znam dragi kolega koje vi primjedbe imate na postupanje i na citav slucaj?

A pogrijesio sam clan zakona, necete mi zamjeriti, u clanu 323. imate izuzetke od zatvorske kazne, a za odbijanje je uvijek zatvorska.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Zutozuti,bi li ti radio testiranje kad bi te zaustavili ili se latio telefona da ti sef to zavrsi?

20. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Nije odron od Drzave, nego odron od sudstva kakvo nam je u amanet ostavio DPS;

A koliko su zastitili sebe, Sudije ne mozes bez zveka maci sa funkcije...cak i kad steknu uslove za penziju, kao sto je ona nezavisna Djurovic sa clanskom kartom DPSa.
    normalno da je odron od države. 5 godina su vlast i jednako dobro i kvalitetno gaze kako sistem tako i narod. no, moraU se braniti, pa moraU.

Quote Originally Posted by umart View Post
    Zutozuti,bi li ti radio testiranje kad bi te zaustavili ili se latio telefona da ti sef to zavrsi?
    zavisi. da ga je zaustavila dps policija onda bi grajao kako je to upereno protiv njega. da ga zaustavi ova sad, najbolja ikad i idje lagano bi bilo.

Last edited by outline; 25-02-25 at 09:42.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

22. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    11 Posts

MEMENTO MORI

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

izgubio si me nedje kod druge ili treće rečenice.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Novo dno

Da je vjecna!

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Dno dna nije mi jasno kako je ovo moguce

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Vidjite čija su braća i aktivisti bili oslobođeni pljačkaši prije nego počnete od DPS sudovima, dragi moji dajevječnaši.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,173
    Thanks Thanks Received 
    1,932
    Thanked in
    1,051 Posts

Dobro rade novi sudovi….

Thanks Thanks Given 
    4,240
    Thanks Thanks Received 
    8,158
    Thanked in
    3,117 Posts

Vise je do nesposobnoh tuzilaca cini mi se...

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    490
    Thanks Thanks Received 
    1,990
    Thanked in
    1,123 Posts

Pa i meni se cini da je tuzilastvo krivo u ovom slucaju

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

vazda aktuelno.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

32. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Page 125 of 548 FirstFirst ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)