Page 258 of 345 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... LastLast
Results 6,426 to 6,450 of 8614

Thread: [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

U suštini dodje na isto, danas ili prije 10 godina.
    Tada je trebalo oko pola prosječne plate za stan od 40m2, a isto i danas.
    Evo 100k sa kamatom 5% na 30 godina kako bi bilo.
    Overall dohodovna elastičnost…
    Gdje nema uvoznog supstituta, kao šzo su nekretnine i usluge, cijene su maltene u % prosječne plate.
    A @Bugi kad si uspio posle tri mjeseca rada bez ugovora za stalno i tada o sad, svaka čast.
    Banke ne interesuju hipoteke, nego da se rate plaćaju. Da nisu možda uz založenu nekretninu roditelji i žirirali?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Ja sam iskljucivo pricao o obicnim ljudima (o ljudima koji pokusavaju da rijese stambeno pitanje) a ne o ljudima koji imaju po 100k+ u steku. Ne brinem za takve, definitivno su vec rijesili stambeno pitanje a nadam se da su iole normalni pa mogu unovciti tih 100k+ na neki drugi nacin.

Quote Originally Posted by sl0t3 View Post
    Znam dosta malih privatnika koji su imali tad, ciji su radnici primali po 1500-2000, koji ne mogu da povecaju cijenu svojih usluga sad vise od 20 posto, samim tim ni radnicima ne mogu vise od 20 posto da povecaju, a troskovi svega su im porasli 100posto, od sirovina za rad, troskova zivota, glupih inspekcija koje ulaze i maltretiraju.
    Sad vise ni taj privatnik ne moze da ustedi, a ni radnik njegov, a to je veliki procenat ljudi, niko o njima ne prica, samo je li radnicama u kladionici ili kasirki u voli povecano za 200 eura ili nije

A ako im je i ostalo nesto ustede iz tog perioda, mogu da kupe garsonjeru u mojkovac
    1. Mogli su kupiti i prije 2-3 godine nego su se vjerovatno vodili pricom "ma vratiti ce se stare cijene kvadrata od prije 7-8 godina, sad ipak zaradjujem vise pa cu lagano za koju godinu uzeti nesto jos bolje".

2. Znaci znas ljude koji su primali ~300 preko banke a ostatak (~1200€ do te magicne cifre od 1500) su im ti isti privatnici koje poznajes davali na ruke? Iskreno tesko mi je povjerovati da ima takvih al' nek ti bude - ajmo ovako brzinski da vidimo sta se tu desilo tacno, jel' moze?
    - Prije definitivno nisu bili kreditno sposobni
    - Prije je taj isti radnik kostao poslodavca nekih (ne sjecam se tacno koliki su doprinosi bili, ali tuda negdje oko 63%) ~300 + ~190 (doprinosi) + ~1200 = ~1690
    - Sada taj isti radnik kosta poslodavca, u situaciji da ide sve preko banke, nekih ~1880 € jer su doprinosi nenormalno srezani (to je vec posebna tema, te ce nam upravo to, u kombinaciji sa previse zaposlenih u javnom sektoru, i doci glave ). U situaciji da daje 600 preko banke a ostatak na ruke taj isti radnik kosta poslodavca ~1580€ ali se postavlja niz pitanja medju kojima i prvo - dal' taj privatnik radi sve legalno da bi izvukao tih 900€ u kesu koje mora da da na ruke, ako radi onda ga skuplje izadje ova opcija 600 banka + 900 na ruke radi poreza koje mora da plati, kao i radi cinjenice da ako sve isplati na racun to mu se odbija prilikom isplate sosptvene dobiti na kraju godine...
    - Sada je taj radnik itekako kreditno sposoban, dok ranije nije bio. Ne moramo ulaziti u pricu hoce li uzeti stan ili ne ali jeste kreditno sposoban sa takvom platom.

Upravo ti radnici o kojima pricas ce sada lakse doci do stana (kredit) nego ikada ranije. Mada sa kretanjem cijena nekretnina pitanje je do kada, jer ovome izgleda nema kraja.

No uzevsi u obzir da je ta situacija iz proslosti o kojoj pricas (minimalac na bankovni racun + 1000 i nesto na ruke) bila mozda za <1% zaposlenih u CG dolazimo do onoga sto pomenuh ranije, za vecinu obicnih ljudi se nije puno promijenilo sto se tice uzimanja nekretnine.

---

Zivo me interesuje o kojoj privatnoj bransi pricas gdje su povecali cijenu usluge samo za 20%.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,436
    Thanked in
    2,601 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    U
    A @Bugi kad si uspio posle tri mjeseca rada bez ugovora za stalno i tada o sad, svaka čast.
    Banke ne interesuju hipoteke, nego da se rate plaćaju. Da nisu možda uz založenu nekretninu roditelji i žirirali?

Banke zanimaju hipoteke i te kako, ali ako je vrijednost hipoteke recimo 3x veća od tržišne tj procijenjene.
    Nije bilo dodatnih žiranata ali je bilo hipoteke na procijenu i/ili tržišnu vrijednost od 100.000e.
    Zato su 40.000e dali, ne mogu reći bez problema, ali sa jedno 20 dana natezanja.

I dan danas sam klijent te banke i zamisli dobio sam kredit prije mjesec dana potrošački na 4.6%. Iznos 30.000e.
    Generalno sam ispoštovao svaki put banku i banka to vidi kroz svoje papire...

Što se tiče stambenih kredita, uslov je u 4 banke sa koje sarađujem,
    Maksimalna rata može da bude 50% primanja nosioca kredita.
    Maksimalna rata se može povećati, ako uključite sudužnika. Primanja se sabiraju i dijele sa 2.
    Hipoteka mora biti procijenjena minimalno 115% vrijednosti. Ukoliko je manje mora se raditi učešće (ovdje postoji mogućnost da se učešće obavi preko nekog drugog kredita).
    Postoji i još dosta papira, među njima je i zdravstveni karton kao zanimljivost koja prije 15 godina nije ni uzimanja u razmišljanje
    Ročnost može da varira, a jedna Banka daje do 30 godina, većina drugih je do 25.

Poslato sa pisaće mašine S24 x2
    ............ ¯\_(ツ )_/¯............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    202
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Kredit 40K, vraće se 95K. Doduše posle određenog vremena inflacija vazda pojede ratu.
    Da si za ove pare kupio bitokin, Nvidiu, ili big tech Apple, Google, MSoft, Facebook 2014... . Smiješan bi bio stan. Obezbijedio bi i sebe i djecu. Ima i takvih, ali malo
    Ima ko ga je fino proša. Ali da bi se dobio kredit od 30 godina 2014. trebalo je imati stalan posao u državi ili nekoj banci&TK operateru ili nešto slično i biti prilično mlad. Opet pričamo o ljudima koji su uvijek dobitnici.
    Znači, ti porediš kupovinu stana na 30 godina sa investiranjem u Nvidiu i Bitkoine?
    Porediš nekoga ko je dizao kredit da ne bi placao kiriju, računajući da će ga otplatit do penzije (ako ga zdravlje posluži, ako ne, neka vrace familija) i ulaganje u tamo neke akcije?
    Seems legit...

ali možda si u pravu da nekim ljudima odgovaraju ove cijene. Ima onih koji su riješili stambeno pitanje u fullu ili imaju po 5-6 nekretnina itd. Zatim stranci što su ovdje u prolazu pa će pičit nedje drugo. Njima ovakva situacija vjerovatno odgovara jer su kupovinu stanova gledali kao stednju ili investiciju.
    Evo ja npr imam riješeno stambeno pitanje, imam kucu i zemlju što mi je ostala od čukundjeda a kupio sam stan tik poslije korone kad su cijene bile rekordno niske. Stan koji sam tada kupio sad vrijedi x3, ali BUKVALNO, tri puta vise ako je vjerovati oglasima.
    Po tome, ja bih trebao da budem presrecan. I jeste dobro ispalo, ne zato sto sam bio previse pametan nego sam imao i malo srece. Ali mi se uopšte ne dopada ovo sto se desava, a evo i zasto.
    Iako imam krov nad glavom, odgovarao bi mi veci stan. Prije par godina, za 20-30 hiljada eura, mogao sam lagano ovaj stan da zamijenim za veci na istoj lokaciji. Sad mi za takav poduhvat treba jedno 70 hiljada eura, ili u prevodu 500 eura rate na 20 godina.
    Nije da sam sebican, isto bih razmišljao i da sam kupio veci stan. Možda bih sjutra pozelio stan na moru, planini, još neku nekretninu za izdavanje, da ostavim nesto djeci kad krepam itd.
    1000-1200 eura, iako su mnogi kukali da je to preskupo za Pg, je bila skroz korektna cijena u to vrijeme. Jednostavno zapalis nekolke godine vani, mogao si da uzmes stan kad se vratis. Svaki privatnik koji je znao nesto o svom poslu, dobar majstor i zanatlija, mogao je da usteka malo para i kupi nesto. Ako dignes kredit, tih par stotina sto ti fali 20.og u mjesec si nekako mogao da se stisnes ili ih zaradis sa strane.
    Mozda nije bilo korektno za kasirku u Voli ili one koji su primali minimalac i jos par stotina na ruke, a znam da je takvih ljudi bilo dosta. Medjutim, prije nego se uključe ovi partijski botovi, ta ista kasirka u Voli danas umjesto 30-40 hiljada, za garsonjeru treba da odvoji 80-100 hiljada eura, pa me bas zanima je li im bolje ili gore. Kad je rata za garsonjeru 500 eura na 25-30 godina, a racuni, hrana, troškovi zivota još 1000.
    Last edited by 357; 22-02-25 at 12:33.

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

E bijah sa jednim investitorom u obilazak zgrade sto se radi, ako me ne laze, sve prodato u Nk po 2k, radice zgradu kod Markove, ici ce do 2.5k poslovni, to sto je bilo u ponudi 1.8k+...
    Vise puta i ja rekoh, mene je ova inflacija pojela i kamatu (digao 30k, platio stan toliko, vracam 40400), par puta ponio po 2k, dosla rata na 190e za stan.
    A sto je bolje sto mi stan sad vrijedi mozda 75k, opet tesko da se moze kupiti malo veci dvosoban
    ( A Neko je prosuo pricu u ulaz da prodajem stan, troje me zaustavlja da im se obavezno javim)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    1,922
    Thanks Thanks Received 
    457
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    E bijah sa jednim investitorom u obilazak zgrade sto se radi, ako me ne laze, sve prodato u Nk po 2k, radice zgradu kod Markove, ici ce do 2.5k poslovni, to sto je bilo u ponudi 1.8k+...
    Vise puta i ja rekoh, mene je ova inflacija pojela i kamatu (digao 30k, platio stan toliko, vracam 40400), par puta ponio po 2k, dosla rata na 190e za stan.
    A sto je bolje sto mi stan sad vrijedi mozda 75k, opet tesko da se moze kupiti malo veci dvosoban
    ( A Neko je prosuo pricu u ulaz da prodajem stan, troje me zaustavlja da im se obavezno javim)

Ne znam ko bi normalan platio kvadrat stana u Nikšiću 2k...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

Quote Originally Posted by Misko Kluni View Post
    Ne znam ko bi normalan platio kvadrat stana u Nikšiću 2k...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    Isti oni sto bi u pg platili 2.5-5k

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

8. The Following 5 Users Say Thank You to Utoka For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Znam i neke koji bi sa 100 000 napravili 1000 eura na pojedine kriptovalute, lako je poslije 10 godina pricat price o akcijama nvidije, bitcoinu itd...
    Kako ne odigrah danas tacan rezultat 3-3 zvezda partizan sa 5000 eura, moga sam sjutra stan uzet, a u pm...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Otvori ti gomilu tema.

Znači, ti porediš kupovinu stana na 30 godina sa investiranjem u Nvidiu i Bitkoine?
    Porediš nekoga ko je dizao kredit da ne bi placao kiriju, računajući da će ga otplatit do penzije (ako ga zdravlje posluži, ako ne, neka vrace familija) i ulaganje u tamo neke akcije?
    Seems legit...
    Pokušah objasnit da gotovo nije bilo investicije u poslednjih deset godina na koju se nije zaradilo. Evo pomenuh i Google, Apple, Meta... Samo je pitanje gdje se više zaradilo. BTC i Nvidiu pomenuh kao ekstremne.
    Recimo neke sitne pare od dječijih babina ubacih na market u Big Tech kompanije. Nisu više sitne pare.

Ali, kako je jedno vrijeme sve raslo, može se desiti da jedno vrijeme sve pada. Pa i nekretnine.

ali možda si u pravu da nekim ljudima odgovaraju ove cijene. Ima onih koji su riješili stambeno pitanje u fullu ili imaju po 5-6 nekretnina itd. Zatim stranci što su ovdje u prolazu pa će pičit nedje drugo. Njima ovakva situacija vjerovatno odgovara jer su kupovinu stanova gledali kao stednju ili investiciju.
    Investicione nekretnine. Tu se gleda koliki se prinos odbacuje. Sad je OK, možda bude malo plakanja kad odu Rusi nakon što se uskoro sklopi neki mir u Ukraini. Spanuće se na Turke.
    Ljudi su skloni da zaboravljaju... recimo 2008-2009 kad su cijene kvadrata pale paaaaaa... makar 30-40%.
    I oporavljale se posle deceniju.

Evo ja npr imam riješeno stambeno pitanje, imam kucu i zemlju što mi je ostala od čukundjeda a kupio sam stan tik poslije korone kad su cijene bile rekordno niske. Stan koji sam tada kupio sad vrijedi x3, ali BUKVALNO, tri puta vise ako je vjerovati oglasima.
    Po tome, ja bih trebao da budem presrecan. I jeste dobro ispalo, ne zato sto sam bio previse pametan nego sam imao i malo srece. Ali mi se uopšte ne dopada ovo sto se desava, a evo i zasto.
    Iako imam krov nad glavom, odgovarao bi mi veci stan. Prije par godina, za 20-30 hiljada eura, mogao sam lagano ovaj stan da zamijenim za veci na istoj lokaciji. Sad mi za takav poduhvat treba jedno 70 hiljada eura, ili u prevodu 500 eura rate na 20 godina.
    Nije da sam sebican, isto bih razmišljao i da sam kupio veci stan. Možda bih sjutra pozelio stan na moru, planini, još neku nekretninu za izdavanje, da ostavim nesto djeci kad krepam itd.
    1000-1200 eura, iako su mnogi kukali da je to preskupo za Pg, je bila skroz korektna cijena u to vrijeme. Jednostavno zapalis nekolke godine vani, mogao si da uzmes stan kad se vratis. Svaki privatnik koji je znao nesto o svom poslu, dobar majstor i zanatlija, mogao je da usteka malo para i kupi nesto. Ako dignes kredit, tih par stotina sto ti fali 20.og u mjesec si nekako mogao da se stisnes ili ih zaradis sa strane.
    Vrijedi svakome stan više. Postojeći sam ja kupio 2009. kad su se građevinari svakodnevno "samoubijali" kako se po pljaci pričalo. Nisam ja bio genije, no su se pojavile pare od prodaje akcija u privatizaciji Elektroprivrede, taman da se iz jednosobnog preselim u trosbni a da za to ne "kopam". Sad je takođe x3.
    Za dalje ne znam. Drugu nekretninu, izuzev možda neka kućica u nekoj ljetnoj ladovini (al treba to druže održavat) sigurno ne bi bila u Crnoj Gori. Da plaćam 3K po Podgorici, a 4K u onu favelu od Budve, pored Pule ili Zadra za 3000. A makse.
    Kod nas cijenu drže oni koji ne mogu kupiti nekretninu u EU, po svoj prilici. I perači para. Izuzev ako misliš da je šverc droge stao, a ne samo preuzela druga ekipa ponovo bliska sa vlastima koju niko ne dira.
    No da ne šaram. Izuzev onoga što se zove "dom" ostalo se izrentira i stalno se negdje drugo ode. Ljepota.
    A za ostavljanje djeci. Kako da ne... Baš će to da ti cijene.
    Poslušaj mene ludoga, slomi pare da se dobro obrazuju i to je to. A za nekrentine, neka se sami potrude. Ove koje ih roditelji časte stanovima često završe na Crno 29.

Quote Originally Posted by 357 View Post

Mozda nije bilo korektno za kasirku u Voli ili one koji su primali minimalac i jos par stotina na ruke, a znam da je takvih ljudi bilo dosta. Medjutim, prije nego se uključe ovi partijski botovi, ta ista kasirka u Voli danas umjesto 30-40 hiljada, za garsonjeru treba da odvoji 80-100 hiljada eura, pa me bas zanima je li im bolje ili gore. Kad je rata za garsonjeru 500 eura na 25-30 godina, a racuni, hrana, troškovi zivota još 1000.
    Pominjah ovje dohodovnu elastičnost cijena. To je ispitno pitanje na Teoriji cijena. Sa ovim što si napisa, skoro bi ga odgovorio. Đe nema supstituta, cijene su ozbiljno dohodovno elastične i prate dohodak. Nekrentine, usluge...
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    18,879
    Thanks Thanks Received 
    8,800
    Thanked in
    4,267 Posts

Pričasmo neđe oko starogradnja vs novogradnja.Rekoh da je novogradnja samo nov,neuseljavan stan.Sad bijah do famili kvarta na Zabjelo ispod tornja.Vidim krpljena fasada hidroizolacijom mazana,veli mi drug,vlaže im bočni zidovi u stanove,svaka tabla stiropora,t.j.svaki sastav, se nazire na fasadi spolja.Useljeno valjda prije 6-7 godina
    Od sad klasifikujem na +40g i -40g.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

12. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Pričasmo neđe oko starogradnja vs novogradnja.Rekoh da je novogradnja samo nov,neuseljavan stan.Sad bijah do famili kvarta na Zabjelo ispod tornja.Vidim krpljena fasada hidroizolacijom mazana,veli mi drug,vlaže im bočni zidovi u stanove,svaka tabla stiropora,t.j.svaki sastav, se nazire na fasadi spolja.Useljeno valjda prije 6-7 godina

E ako je..No ima i 15godina.A i ako me pamcenje sluzi radi li je strucnjaci isti kojima treba da se srusi ova na Zabjelo.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

14. The Following 2 Users Say Thank You to Djalac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,879
    Thanks Thanks Received 
    8,800
    Thanked in
    4,267 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    E ako je..No ima i 15godina.A i ako me pamcenje sluzi radi li je strucnjaci isti kojima treba da se srusi ova na Zabjelo.

Za svaku godinu preko 10 plaćam po piće.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Za svaku godinu preko 10 plaćam po piće.

Ti izaberi.Samo da ima dobra sljiva 5god od korone moj brate...

Prva je 2011.
    4 ture mi dodjes

Last edited by Djalac; 23-02-25 at 19:05.

17. The Following 3 Users Say Thank You to Djalac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Default [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Jel ovo pocetak gradnje 2012 ili useljenja?
    Last edited by darko cfc; 23-02-25 at 19:05.
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Jel ovo pocetak gradnje 2012 ili useljenja?
    Zamolio bih te da ne unosis nemir

20. The Following 5 Users Say Thank You to Djalac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,879
    Thanks Thanks Received 
    8,800
    Thanked in
    4,267 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Ti izaberi.Samo da ima dobra sljiva 5god od korone moj brate...

Prva je 2011.
    4 ture mi dodjes

5god šljiva da bude ili 5 god ne piješ?
    Da se dogovaramo ođe ili na PM?
    Ne brini mi se za trošak,sve ću to ja prebit kumari.Kreten živi u onaj red kuća ispred family kvarta,veli mi danas 5-6 godina.
    Krečana mu je u glavu,izgleda

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

5god šljiva da bude ili 5 god ne piješ?
    Da se dogovaramo ođe ili na PM?
    Ne brini mi se za trošak,sve ću to ja prebit kumari.Kreten živi u onaj red kuća ispred family kvarta,veli mi danas 5-6 godina.
    Krečana mu je u glavu,izgleda

hahahahahahahaahahaahaha
    Kazem ko bi rekao da je vec 5godina od kad je korona pocela .
    Ali moze i petica sljiva
    Zovi i kumaru da ga izložimo za ovo .

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

23. The Following 2 Users Say Thank You to Utoka For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,879
    Thanks Thanks Received 
    8,800
    Thanked in
    4,267 Posts

Kome ja sad plaćam piće Utoki ili Djalcu?
    Ili vi to bratski po dvije rakije?

25. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Ono je radila čuvena PS Gradnja. Ista ona sa nelegalnom lamelom. Kvalitet zagarantovan ništa sporno, kao kod svih usputnih građevinara.
    Imali u prostoriju đe su rudarili bitcoine i kriptovalute, naravno na trafostanicu se nelegalno prikačili.
    Na nekim stanovima su se i balkoni bili spuštili ako me pamćenje dobro služi.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

27. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,240
    Thanks Thanks Received 
    8,158
    Thanked in
    3,117 Posts

https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-343743

Zna li ko dje je ovo u Zagoric i ko gradi?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Blizu skole nije sigurno.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    2,287
    Thanked in
    1,263 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-343743

Zna li ko dje je ovo u Zagoric i ko gradi?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
    Što ne vidiš u onu zgradu što prva banka završava? Kod vezirovog…

Kucaj prva banka na insta pa vidji…

Thanks Thanks Given 
    9,603
    Thanks Thanks Received 
    5,977
    Thanked in
    2,280 Posts

Brzo će jedan baš ozbiljan projekat u Zagorič, štekajte pare dok ne krene

#fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,030
    Thanks Thanks Received 
    6,495
    Thanked in
    2,544 Posts

Dje Medo, dje se ima vise u zagoric radit

Thanks Thanks Given 
    9,603
    Thanks Thanks Received 
    5,977
    Thanked in
    2,280 Posts

Nisam 100% siguran, mislim da je kod AC Servisa, 14000m2 prostor, zatvoren kompleks. VHM Development radi.
    #fakenews

Page 258 of 345 FirstFirst ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)