Kolege, treba da uzmem novu saobracajnu i nove tablice, vracem li stare u MUP ili? I treba li jos sta osim licne/pasos i stare saobracajne da ponesem?
Hvala.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jel ovo samo Vodovod Podgorica ima opciju da na njihov sajt platis vodu, probah Cetinje i Danilovgrad nema opcoje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kolege, treba da uzmem novu saobracajnu i nove tablice, vracem li stare u MUP ili? I treba li jos sta osim licne/pasos i stare saobracajne da ponesem?
Hvala.
Preporuka za neki dobar Spa/Wellness Centar u PG? Da ima da ponudi što više a da ima i masaže.
Da li znate ako auto nije registrovano preko godinu dana i sad bih da ga registrujem , placam li kakvu kaznu ili bilo sto drugo ?
069/100-100
Skocio je Lek i slicne su cijene kod nas, voce i povrce su povoljniji malo ali nista drasticno... imas veliki market sa strane Bozaja sa lijeve strane dodje, svega ima i malo su cijene nize, rade nedeljom, pijaca je kod dzamije glavne(Rozafa) u skadar i pjeske za 3 min si tu...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kad ce poceti one dahua kamere na semafore da rade , ovo uvece po podgorici je ludilo od prolazaka kroz crveno iako ima sigurno od 3 do 5 patrola dje te kontrolisu al uzalud izgleda...
Haha, uglavnom stranci, ali dobro tako se i meni čini.
Nazad na sedmi razred osiguranja i ništa više
Hocu da postavim neke led trake po stanu pa me interesuje da li kod nas ima da se kupi onih malih plasticnih konektora/zabica za produzavanja LED traka ili za postavljanjem pod pravim uglom kao i konektora koji se stave na kraj trake a iz njih idu dvije zice za napajanje. Svaka pozitivna informacija bi me spasila visesatnog lemljenja
https://vi.aliexpress.com/w/wholesal....home.search.0
![]()
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Preporuka za neku dobru masinicu za brijanje?
Mislio sam neki Philips da uzmem, ali da cujem iskustva.
Neka dobra teretana u blizini stadiona Budućnosti, ili bilo gdje u centru?
Ako ima neka teretana da je dobra, da biste je preporučili, po mogućstvu da ima trenera kojeg bih mogao da angažujem za prvih nekoliko termina, da mi objasni sprave, napravi neki raspored treninga i da preporuke za ishranu.
Od srednje nisam trenirao uopšte, osim samostalno kaliesteniku, povremeno trčim.
Mršaviji sam, i nikad nisam bio pretjerano fizički aktivan, a ni zainteresovan za sport.
Bio sam snažniji dok sam se bavio fizičkim poslovima jedno dvije godine, ali otkako sam se dohvatio struke, imam osjećaj da sam dosta oslabio.
Najviše me zanima da treniram zdravlja, snage i psihe radi, ne zbog izgleda.
Imas soko gym, level up, olimpija na drac, spartacus kod gintasa mada je u podrum.
Trenera ima koliko oces i svako ti moze pojasnit te osnove. Imas na reddit PPL (pull push legs) program koji mozes radit 3 il 5 puta nedeljno.
Ne znam sto je dobra teretana, meni je bitno samo da ima manje guzve, ima li cokoladice, sejkove, tuseve, to ne koristim nego samo in, workout, out. Da znam, svaka mora imat bench, cucanj, smith masinu, lat masinu, leg press, vratilo, leptir, kablove i bucice i to je meni dosta.
Kod teretane je presudno da ne bude u podrum, a dosta ih je takvih. Dnevno svijetlo je veliki benefit za um pri treningu.
Mogao bih ti preporučit recimo DIF na Zabjelo đe ja idem, ne znam koliko ti je blizu. Komforna je, ima dosta velik izbor sprava i nema gužve.
Big Fitness na tuškom je isto dobra teretana, profesionalne i kvalitne sprave, i cjelokupan enterijer, cijene baš povoljne ali gužve paklene. Često se desi da moraš loker da čekaš, a da ne pričam o trakama ili spravama.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imash vishak para ili je neshto drugo u pitanju?
Ako si radio ovo boldovano,a kazesh da jesi,nishta bolje od toga nema,a Pg je dushu dala za spoljni workout...vidim da te muchi kilaža ako sam dobro skontao bi da se udebljash,samo malo vishe ugljenih hidrata i eto rijeshen problem.
Nisi mi dužan nishta...![]()
...
Desava li se i vama vozita kola a neki rus ili ukrajinac ide sredinom ulice pjeske iako je tu trotoar pa ga vi zaobilazite jer su to gospoda?
Ne obicno bjeze i sa trotoara kad se tuviva....
Moze li 80 000 ljudi u Dobre vode ... koliko tamo ima zgrada
Koliko mogu da koštaju samsungov originalni punjač od 45w i kabl koji podržava tu brzinu punjenja? I đe ima da se kupe? Trebaju mi za s23 Ultra.
Last edited by elemental; 03-03-25 at 13:05.
PoGledaj u Multikom..oko 30-40 eura
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks