ka i do sad što su
ka i do sad što su
Realu i kad nije najbolje išlo ove godine smatrao sam ih ozbiljnim kandidatom za osvajanje lige šampiona,pa i kad ih je barselona isprašila ove dva puta,pa njih je i Milan dobio ha ha.
Ali realno imaju jaku ekipu,ali ako porediš Inter sa njima ili sitijem tu je ogromna razlika u ciframa,samo belingem i eMbape ja mislim da su koštali real više nego cijela prva postava intera,da ne kažem i kompletan tim.
Inter prvo da prodje nekog od ovih holandjana,onda im svakako slijedi tezak meč s kim god da bude,prioritet je ove godine svakako skudeto,iako će i tu bit jako teško pored Napolija koji ne igra ništa osim lige evo nekoliko mjeseci.
Meni kao navijacu Intera je prioritet LS! Dajem skudeto za m*datu igru i 1/2 LS odma ili cak za 1/4 ako odemo na stranu Reala i odigramo m*dat dvomec sa njima. Da ne pricamo za dalje...
Dok je god pristup igramo strava ali kad dodje stani pani, odigra se ziheraski kao sad protiv Juventusa gubicemo takve meceve. Znate zasto? Jer ovoj generaciji nije prioritetno usadjen taj 'talijanski' dnk. Usadjena im je pobjednicka igra i tako treba igrati...
Računam da će Inter proći holandjane ko god dodje,volio bih da se prodje do polufinala,ali to je realno teško sa trenutnom
formom. Za skudeto igraju 38 utakmica,vjerujem da i oni tako razmišljaju da je to mnogo realnije,zato sam i napisao prioritet.
Ali vjerujem da će ovaj Inter svakome biti tvrd orah i u ligi šampiona,jer nijedna ekipa ove sezone nije nešto briljirala osim taj liverpul i možda ta barselona,a opet svi žele i reala da izbjegnu,sad i ovaj Psž djeluje jako,da vidimo…
Sjutra ima 50% sanse da izbjegne Real na zrijebu i ode na stranu Bayerna. Ako prodje Holandeze a izvuce kostur Bajerna u formi u kojoj se isti nalazi, ne znam sto je tu nerealno? Cak stavise... Ako im je utakmica sa Đenovom bitnija nego LS, e to je onda slucaj za grupnog psihologa![]()
Zvezda osvaja iako je ispala![]()
Tesko Zvezda... Protiv nje su standardno i fifa i uefa, sudije, delegati, treneri... Inace bi![]()
.![]()
Jes da je skoro nemoguce ali navijam da Atletiko izbaci Real jer je Real najveci smarac u LS. Mbape je nezaustavljiv i smarando bi bio da igramo s njima u finalu.
Bajer ce da izbaci Bajerna i to tvrdim. Bolje igraju. Interu otvoren put do finala, Martinez i Tiram ce da se sigraju sa Fejnordom.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Inzaghi je najsrećniji trener svijeta. manje znanja a više fortune nema niko trenutno u svijetu fudbala. vazda neki lagani žrijeb, treba očekivati povredu nekog Wirtza ili Kanea, jednostavno vazda mu se otvara sve. druga stvar što on to ne zna iskoristiti jer je loš. PSG vs Liverpool je 50/50, Enrique je to sjajno uklopio, ne bih se iznenadio da izbaci redse. Mbappe će lagano riješiti gradski derbi. crta se možda neko finale Real vs Barca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prvenstvo je jedno, LŠ drugo.
Zna to dobro Neverkuzen.
Izbačiće ih Bajo.
Dalje prolaze:
PSV, Real, PSŽ, Briž, Farsa, Lil, Bayo, Inter.
Barsa na benfiku pa na pobjednika kripl fajta lil borusija...pa ovo je sprdnja.
svi englezi u istoj polovini kostura.
svidjaju mi se ovi njemacki i madridski dueli.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Simeone i Atletico do početka aprila imaju u nekom redosljedu: dvomeč sa Barcom u Kupu, dvomeč sa Realom, a u prvenstvu seriju zeznutih gostovanja i meč kući protiv Barce. Ako ko može, Cholo može!
Bih volio Aston Villu protiv PSG, javlja mi se da bi Unai Emery mogao da namaže prolaz tu. Lijeva strana kostura 2 puta bolja od desne, ovako subjektivno.
ove sezone Atletico je u par navrata igrao lijep fudbal i fino bi bilo da tako bude i protiv Reala. ako budu krenuli sa onim njihovim stilom igre koji podsjeća na mješavinu mma&drugih borilačkih sportova utuliće ih Mbappe. plus Real im je nabio jake i teške komplekse u CL. ko prodje to 99% je u polufinalu. Arsenal je luzerska ekipa koju će momci Chola izmlatiti a Mbappe sam dobiti.
Spremite se za El Klasiko i epsko gasenje fudbala.
Evo prilika da osvetimo komsije.
Julian Alvarez je sa 25 godina uzeo skoro pa sve bitne titule. WC, CL, Copa Libetadores, Copa Americu, PL, možda može uzeti i Primeru. mogu da razumijem želju za igrom (Erling je numero uno ipak). al' Pep je ovoga ludaka morao da zadrži.
E kunem se nikad vise necu gledat mrtvi atletiko u ls. Najcrnija ekipa u zadnjiih 10 godina. Svaka cast upravi sto trpi ***** popu cola. Pih
ne smije Cholo da pušti ekipu da igra protiv Reala u cl. ide nekih 0:3 u revanšu.
Kakvu je utakmicu sinoć odigrao Valverde i koliko rizičnih situacija očistio, nevjerovatno :o
Plus je bio u nekoliko izglednih šansi u šesnaestercu sa mjesta desnog beka... Kalibar za narednu deceniju definitivno, kapiten. Izuzetna zrelost i profesionalizam momka sa 26 godina. Koja razlika u ponašanju njega i razmaženih Vinisijusa i Belingema, koji dvije trećine utakmica provedu svađajući se i dobacujući po terenu.
Za Brahima sve već rečeno, sigurno da nema ekipe na svijetu u kojoj ne bi bio u prvu postavu, ali evo u Real se ne može. U odbrani ima propusta, ali kao da to nadoknađuje onim trudom, trči bukvalno za svakom loptom, i kad vidi da su šanse da je uzme praktično nemoguće.
Čuameni i Kamavinga i dalje misterija, što se desilo sa njima ove godine nije mi jasno, kao da ih je neko na prekidač ugasio. Kamavinga sinoć greška za greškom, svaki kontakt sa loptom mu je prerizičan bio, kao da ima neki strah od lopte, čim je dobije samo gleda kako da je čušne momentalno prvom do sebe samo da nije kod njega. Startovi koje pravi kriminalni, ne sjećam se da je nekad prvo pokupio loptu prije nogu suparničkog igrača.
Još onako kao sinoć kad on i Čuameni stoje i igraju jedan do drugoga, slika još tužnije bude. Što je alternativa za sredinu terena ne znam, ali njih dvojica evo mjesecima nisu kalibar ni za klupu.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dobar je rezultat Real izvukao.
A Valverde dok mu je sudija može igrat 90 minuta.
Da je normalni sudija i pošteni sa klupe bi gledao meč kakve startove ima.
I ja bih onako moga "kvarit" igru.
ču ove priče ahahaha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks