Cijena nije 1900, vec 2000-2300e (vjerovatno od kvadrature zavisi), tako mi rece drug sto je gledao... i to krajem januara ako se dobro sjecam
Mislim da bi se rasteretilo jer bi vecina ljudi sto ide preko morace tuda islo , samim tim bi ovamo bilo dosta laganije ili da popere neki mali kruzni tok kod Vezirovog al je problem sto nema prostora . Najbolje funkcionise kad su ugaseni semaforibukvalno su 2godine bili ugaseni i manje su guzve bile. Mada ruku na srce citava Podgorica je prebukirana , u koji god dio grada da se ode je pakao
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Cijena nije 1900, vec 2000-2300e (vjerovatno od kvadrature zavisi), tako mi rece drug sto je gledao... i to krajem januara ako se dobro sjecam
Garsonjera nema vise tamo.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Posto je garazno mjesto obamo Bemax, Dadi na stari. Razmiljam da uzmem jedno da sacuvam ovu crkavicu sto imam. Vazda se moze prodat ili izdat 50?
Ili nedje dok jos nisu krenuli izgradnju, kroz City kvart?
Drug je uzeo dva stana u dadi i dali su mu po 10k garazu... I bila je obavezna da se kupi ili oboje ili nista
Satelitski resiveri/oprema
Nisam dugo pratila cijene, i danas malo pogledah, i mogu vam reci da ovome kraja nema
GreeenLevel ova sto je tek poceta, profesorska, 2800 u izgradnji, uh.
Fidia u Zagoric je ok cijena lai lokacija losa, 2050 a ako se plati sve ide 100eura nize kvadrat.
Blok 9 jedna mala zgradica, meni se ne svidja, visoko prizemlje, stariej opremljen stan, 2000 kvadrat.
Kips cekam odgovor ove nove pored New City.
Sad mi djeluju smijesno cijene po kojem smo kupili stan u centru prije godinu ipo.
Cuh da je u kupolu sto se gradi sad u Central Point 4000 u izgradnji, katastrofa
https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-340295
Zna li neko gdje je tacno ovo i ko je investitor? Valja li sta?
Kao što smo nekad zaokruživali na 2000e ajde sada na 5000e.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Ali, ali... Cijene padaju, samo sto nisu... Samo jos nismo zakljucili kad tacno i dal' ce to biti radi RU/UKR/TR ili nekih trecih ("kada odu").
---
Igrom prilika morah prespavati u PG 6-7 puta u zadnjih par mjeseci i iznenadjen sam da cijene nisu jos vece uzevsi u obzir da su Turski drzavljani mahom pokupovali sve sto iole valja a ne vidi se kraj prestanku.
Lijepo je vidjeti radosne tonove dragih forumaša što je kvadrat sve skuplji i skuplji, a time sve više vrijede i njihove nekretnine. Mislio sam da će im možda biti krivo zbog toga i da će zbog solidarnosti sa onima koji tek treba da kupe stan biti ovdje povika na rast cijena. Kao što je tragedije skuplja čajna.
Ali ništa od toga. Jbg... tržište. Ovdje su na strani prodavca jer su već kupili ili nekome iznajmljuju, a kod čajne su na strani kupca.
Društvena solidarnost, naravno da postoji i da se insistira na njoj. Kada se radi o sopstvenoj goozici.
Brao.
Tko leti, vrijedi...
2100 eur kvadrat u tek započetoj zgradi gradnje promet u vojislavljevića, pored vrtića Oz.
Lud'lo
Sumnjam da je takvih ovdje puno al' vjerujem da si i ciljao na mene sa porukom pa da te "sasjecem" odmah. Ne bi bilo nikog sretnijeg od mene da je kvadrat nekretnine kao recimo sto je bio 2019. pa da odmah predjem iz 62 m2 u nekih 100 m2 stan.
No, za razliku od pojedinih ovdje vidim malo siru sliku pa samim tim sam realan te ne zivim u zabludi da ce na primorju/u PG ikada vise biti cijena kvadrata kao sto je bila recimo prije 5-6 godina. Samo se lud covjek, na zalost, moze nadati tome.
Dal' ce doci do blage korekcije? Vjerovatno al' sve i da se cijene stabilizuju na -20%/-25% ovoga sto imamo danas i dalje su previsoke.
https://maps.app.goo.gl/3FcGRpigW3STFZKK8
Ovo su one dvije nove kod Krivog mosta preko puta dječije bolnice đu su narandžasti stubići da se ne skreće prema Delti.
Investitor je bio Lumen homes, neko od ovih kladioničara Volcano čini mi se.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lumen je zavrsio/zavrsava zgrade, ovo je rok 2027
Mislim d anije ta, prije nedje pored Titexa. Pise rok 2027.god, te su zavrsene, direkt na ulicu![]()
Na Zabjelo iza Vektre treba da se ruše one stare zgrade i umjesto prizemlje i prvi sprat ide 6 spratova.
Po projektu iscrtano je ovako:
Render:
E sad da bi se realizovao projekat moraju svi vlasnici stanova da potpišu. Počeli stanari da traže 2 stana za jedan. Jedan je za stan od 70m² tražio 3 stana.
2 jednosobna i dvosoban.
Ja bi 20 trazio, jer ce ovaj da stavi cijenu kao od zlata da pravi zgradu, a ne snj gradnja kao i vecina novih, dje se cuje sa prvog sprata kad komsije prne na peti...
Istina živa Whisperer.
Normalno da će da traže, jer one male zgradice imaju solidno placa okolo. Neki su na divlje ponešto i dozidali, naravno jer država ne postoji, mada toga ima i u Radosava Burića.
I sad od zgarada đe ima 6 ili 8 stanova treba da se digne zgrada sa 60 ili 80 i da se njima da po jedan stan.
How yes no.
I nikakva šteta što će ono parče ostati zeleno.
Fali samo još Vanja Đurišić da se pojavi sa novim falsikovanim LN da tvrdi da je to njegovo pa da užitak bude kompletan.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nisam mislio konkretno na tebe, već na većinu ovdje gdje ih ne žulja što neko ne može da obezbijedi sebi ni garsonjeru po sadašnjim cijenama.
Nego, tako to ide, tržište, kapitalizam.
Evo i sam kažeš da bi bio presretan da su cijene nekretnina iz 2019 da bi kupio veću i imao veći komfor, a ne da bi vlasništvo nad nekretninom bilo dostupnije ljudima.
Nego što bi značilo i povratak na platu iz 2019, pa vagaj onda.
Elem, plate su skočile 100% po Monstatu.
Naravno da ih je samoposluga ispratila istim tempom.
Nekretnine (nema supstituta iz uvoza) još žešće nego hrana.
I niko ne veli “bojkotujmo građevinare”.
Gledaj nekretninu kroz upotrebnu vrijednost. Ona je manje vise uvijek ista. Mozda se proda veci stan kad djeca odu, pa se kupi manji i nesto u prirodu ako se ima volje za to.
Investicione nekretnine koje su buknule kod nas, da se izdaje i spekuliše znaju fino da se suturaju.
U Podgorici -30%-40% 2009. Na primorje manje zbog inostrane tražnje. Mada, kad se vidi globalna neizvjesnost pitanje je i koliko će biti i tražnje i turizma. Sve je to OK dok ide lijepo.
Da ne širim, mada bih imao pravo kao “utemeljitelj” topica
Tko leti, vrijedi...
Ne znam sto je muka, sledece godine cemo mocinda kupimo stanove na Velje Brdo po 400€ m2. Samo malo strpljenja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks