Ona mrda li mrda,rekoh ja lijepo,i premrdace izgleda brzo!
A mi ostali---Dom starih!
...
Evo vidi.. ja vrckam??
Ja forumašim dok pijem kafu ili čaj... Nema tu ničeg ozbiljnog... Samo vrckanje, veliš?
A Ego i Rakun vam nisu nešto bili po volji dok su bili tu, kad odoše - qq, lele.. tako će biti i sa Bluemoon, tačno vidim![]()
Ništa ja ne potvrđujem ja obično oladim kad se više ne vratim nečemu/nekome/watever kad pregorim vratim se nikad jača.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Što bi rekao jedan moj kolega dok sam studirala produkciju i radila sa dizajnerima na projektu - Eee, veli, Milena, da se plaća, oni bi to radili.
Nema ozbiljnosti, ako se ne plaća za nju.
Naučili me, naučila.
Da,da...zato ti pishesh onu knjigu,da je dooobro naplatish.
Oli nam mijenjat nicknames u njoj?
...
Oću, naravno...
Hari je kumovao nazivu - "Kuća beskućnika". Mora se to ispoštovati ;D
Ahahahha kako ste simpa.
Look.
outline - sise,guzice,df,sns,džejla
mylene - poezija i apstraktne fotke
ljuka - svaki dan je dobar za meditacije
gagarin - nećemo ga bojkotovat
networkmaster - crna hronika na zoru
wulfy- željeznice naše nasušne
medo - klima uređaji
Kladionice,nekretnine,oglasi i zajebancije te vrste na sve strane.
Ali,jedan je starwalker.
Kako je lijepo nekoga gotiviti kao što ti gotiviš starkija
Tačno me uhvati neka nostalgija.
Starlink. Nakačeni svi smo...![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Veli,Niče ne volimo mi druge no volimo sebe u drugima.
E JBG mislim da je u pravu skroz na skroz.
_______
Upravo se čuo zvuk voza uvijek me to oraspoloži jer još uvijek i postoji.Teme na forumu o jeftinim letovima,avionima,automobilima su u fulu ko još putuje..vozovima.
Pa jeste bio u pravu.. takva vam je i bila istorija
Nego, da ne započinjemo sad, kad je sve u redu..
Laka vam noć.
“Tukli nas kajisem, vadili zube koncem, ranu zalivali rakijom, strasili nas Babarogom i posle kazu - niste normalni.”
uzeo bih stan na sprat tri inspektora
najbliza Aroma je ona od kolektora
hiljadarka i to unaprijed godinu
a vise kvadrata je u skolici na plocniku
nothing comes from violence and nothing ever could
Jebo*e kakvi retardi da su mi koncem vadili zube pa kao zakaci jedan kraj na kvaku od vrata i da neko otvori vrata i iscupa zub.(((
Ili babaroga, kakve to mogucnosti stvara u glavi, kao dijete pita sta je dolje (ispod nekog mosta, vjerovatno opasno) pa babaroga, ne smijes dolje da ides. Kakvo otvaranje glave od malih nogu.![]()
Da nas odma pripreme za muku![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sami kreirate sopstvenu muku.
Nas u djetinjstvu ničim izmišljenim nisu strašili govorili su nam golu istinu a to je da se prestraviš.
Kad si mali,reču ti da je ispod mosta babaroga da ne bi išao tamo.Porasteš,shvatiš da babaroge ne postoje.Siđeš ispod mosta(Blaža J. npr) i vidiš da postoji nešto grđe od babaroge...
Bio je jedan što je đecu plašio sa:"Ne idi tamo,tamo je notar".Bili su to počeci tog zanimanja kod nas,kad ni nama starijima nije bilo baš jasno što je notar,ali se nismo plašili.Taj nije ništa pogriješio.
Treba đecu plašit sa političarima,advokatima...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 20-02-25 at 14:33.
Moja madre mi je bila dovoljna sa rečenicom popričaćemo kući kad dođemo sasvim smirena nasmijana sa jedinstvenim pogledom da su oni kod kojih odemo u goste pa naglo prestanemo da pravimo sranja nakon toga bili sigurno u fazonu kakvu li ova diplomatiju ima.
_______
Ne znam ko je reka da je život gomila sranja i samo na trenutke ima lijepih momenata pa evo jedan.Sunčan dan/staribar/Jazz/maslina kul,kul,kul.
![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks