Zarobljeni medju olosima. Ne zna se ko si veca goveda
Cudo ces napraviti
Đukanović najavio tužbu, tvrdi da odluka ASK-a ima političku pozadinu
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ticku-pozadinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zarobljeni medju olosima. Ne zna se ko si veca goveda
Navukao sam se na njega, ne pitaj, kardiolog me smara svaki put. Racunam od mlijeka se pravi, mozemo i mi da ga proizvedemo, pratim cijene kostanja kad odem nedje, uglavnom, duplo mi vise para treba tako da se moj doktor raduje ovom realnom rastu vise nego ja.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da li je normalno da sin andrije i slavena ne moze da bude zakupac plaze pored Armenka...?
Zelimo ista prava za sve ...
Ne zelimo ljude bliske bivsoj vlasti zelimo nove ljude bliske novoj vlasti...
Oce Radunovic da izbaci stare zakupce...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda da su opasne pare dolje na more)))
Iz vasa raickovica , jedna zgrada jedan lift i prica o narodu koji se.tu vozi ...
Vraneš: Tražili su od Pljevljaka da se poklone njihovoj lažnoj istoriji, ali to se nikada neće desiti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-nece-desiti
što bi reka' crni žuti i njegovi - pomirenje!
prava Srbija je u Kragujevcu, ovo je samo kopija snsa.
https://x.com/zaklina_prva/status/1890493147886616855
Ili sto bi Acs rekao Dogodine
Oće li radit bager
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
A o cemu je pricao biznismen? Kako je on potrcko pravom vlasniku koji je preko drzavne sise napravio imperiju, svercujuci od kafe i secera do kokaina preko banana i cigara kroz vjestacku maglu barske luke.
Dajte ljudi budite ozbiljni, nemojte se sprdat.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Maloljetnik osumnjičen da je djevojku zaključao u vozilu, udarao je, grizao, stiskao za vrat…Osumnjičeni je u noći između 13. i 14. februara 2025.godine, u svom putničkom vozilu, lako tjelesno povrijedio maloljetnu intimnu partnerku, zadajući joj više udaraca rukama u predjelu glave i tijela, grizući je i stiskajući za vrat, te prijeteći da joj je to “kraj”, navodi Tužilaštvo.
Od asistenta u maminoj zubarskoj ordinaciji do predsjednika Odora direktora Luke Bar.
Vrijedilo se maskirat ovome ljaljaši u Iznoguda.
Tko leti, vrijedi...
premijer države i kompletna vlast se izgleda slažu da je istorija Crne Gore lažna. čim ćute na ove izlive kanalizacije od dfa. ali ovako kao vraneš razmišlja baš svaki član Vlade i Parlamenta koji podržava većinu. a i jedno 90% glasača partija na vlasti.
Vjerovatno o tome kako su on i Brano Gvozdenovic ocerupali Primorku Bar i na njenim rusevinama napravili imperiju.
Ali ajde....
Evo se izgleda ne zna danas nista o tome.
Super mi je sto je juce izasao i poziva se na analizu EF, ali ne pominje detalj visokih veleprodajnih marzi. Ali je napomenuo da je platio 70+ miliona akciza i carina. Pa ako si direktni uvoznik, ne marziraj sam sebi veleprodaju pa maloprodaju....
I onda kuka kako drzava treba da mu smanji akcize i carine
Pa recite da se ne isplati maskirat u Iznoguda kad ti prva dama ljaljaša naredi.
Iz asistenta u maminoj zubarskoj ordinaciji do predsjednika Borda Luke Bar.
Tko leti, vrijedi...
Ipak je ovo najbrže uspinjanje kod osvježenih ljaljaša.
Nego, jel završeni Union fakuktet ključna referenca, pošto je to završila prva dama ljaljaša Boris Bogdanović?
Od asistenta notara to zamjenika predsjednika Odbora Luke Bar.
Ovo je jedno od najjačih osvježenja koje vođeh.
Tko leti, vrijedi...
Sad mi je jasno kako je od maskiranja u Iznoguda dobačio do predsjednika Borda Luke Biće da jr prvoj dami ljaljaša obeća da će je upoznat sa bratom.
Brat looks like:
Tko leti, vrijedi...
A nemoj brate ovo je ozbiljna stvar posto djeca nisu vlasnistvo drzave do 18 godine i dok ne poloze vozacki ispit roditelji moraju odgovarati prekrsajno pa i nek imaju fakultetske union diplome.
Posle 18 godine cim si u obavezi da vezes pojas i placas kaznu jer neces svoj zivot da stitis ti si vlasnistvo drzave...kakva god da je...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks