Ima i kod mene 30-ak. Možemo se dopunjavati
Nisu pomenuti, ali kanal HD transformacija ima starije crtane, sinhronizovane i u HD formatu, povremeno postavljaju nove.
Zna li neko koji je zvanični naziv na engleskom jeziku za stručni ispit za polaganje ispita za rad u državnim organima? Nijesam našao ništa o tome na sajtu vlade/ministarstva javne uprave. Znam da poneko koristi "Professional examination for working in state authorities" ili "Civil service exam", ali ne znam da li postoji neki zvaničan naziv koji može da se koristi. Na primjer u radnim biografijama.
Last edited by elemental; 14-02-25 at 09:02.
https://isjpg.me/prijava-na-kurseve
B2
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne trebaju mi časovi engleskog nego zvaničan prevod koji koristi ministarstvo. Ako takav prevod postoji. Sajt im ima i englesku verziju, ali za stranicu koja sadrži informacije o državnom ispitu piše da nije prevedena na engleski.
Ne znam bas za podforum gdje da pitam ali evo ovdje gdje je svastara...Koji TEPIH SERVIS prepoucujete, a da je brz i dobar. Vidim da sve cijene su manje vise iste ali brate operem kod jednog decka onako ima garazni servis sa onom kako rucnom vrtecom cetkom ili kako se vec zove...vrati mi tepih ali nije to to. Operem iduci put u robot cekam 3 nedelje da mi vrate tepih, slicna stvar i na starom aerodromu onaj kod onih vukovarki. Pa jel ima ista da valja, nisu ta 2 eura gore dolje problem samo da dobijem cist tepih?
067025390. Nama je ovaj Royal u Tolose zavrsio posao perfektno. Poslije vise cimanja takodje sa raznim ljudima ovi su prva liga. Mi ih necemo mijenjati.
Imas tamo na sajt ili google mape da vidis i dje su. https://royaltepihservis.me/
Radi li ko odnošenje starog namještaja, ima tu jedan francuski, dva tri mala ormara, komoda drvena, manji sto, 3 dvosjeda. Stanje funkcionalno ali prilični raspad, to je iz jedne kuće da se iznese (prizemlje je u pitanju, može se kombijem ući u dvorište do ispred vrata skoro.
Koliko se krecu cijene teretana za mjesec u PG?
Odavno ne idem u GYM, napravio sam kuci sprave ali nesto sad gledam u treningu i palo mi je na pamet jeli se sta menjalo?
30-50?
Last edited by flyeagle; 18-02-25 at 22:19.
Kazu da je top teretana…
Uveo komšija podno grijanje u stan.
Znači li to da ja imam plafonsko grijanje?
Toplota ide na gore, nemas![]()
Imao ga moj drug.Već sam pisao o tome.Kad dođoh davno kod njega u stan(ista zgrada,ista kvadratura,ista orjentacija i pozicija) u sred zime oni na jednu šipku kvarcne peći griju 30m˛ dnevne i trpezarije.Mi na TA peć 3.5 kw i komad studenije kod mene.Što je reko ovo?Popni se veli pa pipni plafon.Bijaše mlak.
Iznad njega košarkaš poznati,renovirali mu stan,tada podno grijanje vjerov
direkt na košuljicu.Istina trajalo je to 3-4 godine,jer i ovaj sa dobrim ugovorom nije mogao plaćati struju više.
@pauki,nadaj se da majstori koji rade komšiji nisu profi pa ako ne stave termoizolaciju...tebi banja dok ovaj gore može finansijski izdržat.A i ako stave,biće ti komat toplije no do sad
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 20-02-25 at 17:07.
Za koliko legnu pare kad se preko pošte uplate na račun?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nema pravila, nekad isti dan nekad dan-dva.![]()
Ne zezaj...aoooo....pakao
Pitanje kako poslati tablete defrinol za njemacku...
Preko autobusa ne moze ni papiric zadnje 2 nedelje postreno na granicu al zato iz njemacke sto god oces ti stize...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Legle su već. U 9 uplaćene, oko pola 12 legle.
Penzija starom nije uvecana nijedan cent. Pitah komsiju njemu jeste. Oboje koriste NLb banku tj primaju preko iste.
Jel zna neko o cemu se radi?
Jeste. To je to
Hvala
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks