Budućnost posla u CG nije IT ili AI, već SPC
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nije ni SPC već politika.
Najbolji posao, IT mu nije ni za primaći.
Institutut za javno zdravlje Crne Gore je od 3. do 9. februara prijavljen i treći smrtni ishod od posljedica obolijevanja od sezonskog gripa, a u ovom periodu registrovano je 59 novooboljelih
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...eniskih-terena
čekaj,koliko znam mještani su skroz u fazonu budva budvanima,problem su plaže ne što se crtaju zgrade preko parkova,to je u redu
čast izuzecima, dozvoljavaju da ih preko dvaes godina jašu sveto, bato i manda. da ne pričam kako su mijenjali vjeru i naciju radi koristi. splačine obične. oslobadjali Sveti Stefan sa batom pa sad mole Novaka oko terenasjutra će biti Kamerunci samo ako koristi imaju od toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uh, na Kraljičinoj plaži ne postoje teniski tereni od 1979 god., tu je podignut objekat (SPA) i stvarno bi bilo suludo rušiti ga zarad teniskih terena. Drugi teniski tereni su ukinuti kada je došao Aman (u blizini administrativne zgrade) da bi na tom mjestu bio heliodrom (nelegalni, mislim da nikada nije registrovan iako su, recimo, i zvaničnici sljetali tu). Tu bi se i moglo obnoviti. Teniski tereni postoje i kod hotela Maestral.
Sent from my Motorola 8400
ne shvatate poentu priče,bitno je da je po zakonu sem kad je protivzakonito onda i tad je isto okej
Ministar Slaven se ,,nalupao" a ono što je, možda, najbitnije u cijeloj priči, odbio je da o plažama brinu opštine (jer je to preveliki zalogaj za opštine), dakle potpuno isto kao DPS, centralizacija, odnosno lakše kontrolisanje resursa. U decentralizovanom sistemu se prije može pojaviti neko ko misli svojom glavom, a to je opasno. Zato neće Budva (Ulcinj, Tivat, Bar, ...) imati uticaja na plaže, ko će biti direktor osnovne škole, ko će dobiti dozvolu za zgradu,... Nekako nestade ono ,,Morsko zlo" i niko ne pominje ukidanje te institucije koja je ,,čist višak". Sve je kako treba.
Sent from my Motorola 8400
Love, peace and respect.
"Spržio" 250.000 eura sa VIP kartice: Đukanović koristio revolving karticu osam godina, nije prijavio ni priliv ni dug.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-priliv-ni-dug
Last edited by isnogood; 13-02-25 at 11:37.
Ljaljaš uspio u životu.
Last edited by Gagarin; 13-02-25 at 12:19.
Tko leti, vrijedi...
Ne spamujte s glupostima.
PU: Da nije bilo povećanja plata i penzija životni standard bi bio znatno narušen :: Ekonomija :: RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis
"Realni rast prosječne neto zarade, kada se uzme u obzir inflacija, iznosi 49,3 odsto. To znači da crnogorski radnici imaju 49,3 odsto više realne vrijednosti prosječne zarade za trošenje nego prije pet godina. Ovaj podatak istovremeno demantuje spekulacije da je inflacija 'pojela' povećanja prihoda i da ljudi raspolažu s manje novca nego prije implementacije programa Evropa sad 1 i 2. Naprotiv, u uslovima dramatične globalne inflacije, ovakva dinamika rasta prihoda značajno je pomogla održanje životnog standarda građana Crne Gore. Da nije bilo povećanja plata i penzija, životni standard bi bio znatno narušen", zaključili su iz Poreske uprave.
Umoran sam od svega sto znam
gluposti što neko sa sumnjivom diplomom prima ovoliku platu? kako radi centrala24/7.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jel Morsko dobro vec zaposlilo od onih IT/AI talenata sto je Spajki najavio?
https://www.cdm.me/drustvo/novo-seta...sticku-ponudu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jedan od botova PES-a neopterećen vještinom razmišljanja objašnjava da se ne spamuje.
Hahahahahaha
A koliko tek Kiko kutlača ima sad veću platu nego 2020?
Nego, on je old money što bi rekao jedan ljaljaš ovdje.
Obogatio se još za vrijeme Sveta gradeći na divlje po Petrovcu.
Tko leti, vrijedi...
Uprava policije: Besplatan broj i e-mail za prijavu prijetećeg ponašanja
https://www.cdm.me/hronika/uprava-po...ceg-ponasanja/Ukoliko građani primijete ponašanje koje može ukazivati na potencijalnu opasnost pojedinaca po bezbjednost, o tome mogu obavijestiti policijske službenike pozivom na besplatni broj 19969, kao i putem e-mail adrese: [email protected], saopšteno je iz Uprave policije.
https://www.cdm.me/hronika/silovano-...-osumnjicenim/
Osvjezilo..na savku bandu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Narucen tekst Poreske uprave, kojoj izvodjenje ovakvih zakljucaka nije u nadleznosti. Ista Poreska uprava koja ugovore o djelu evidentira kao 40-casovno radno vrijeme bez obzira na ono sta je zaista ugovoreno, pa se statistika izjednacava kao da je u pitanju radni odnos a ne obligacioni. Ista Poreska uprava koja i dalje ne identifikuje tzv. "sivu ekonomiju".
U Crnoj Gori se kvalitetnije zivi od najveceg dijela komparativnih drzava, imajuci u vidu odnos rada i primanja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks