Da nemamo ovoliko lopova, izdajnika i govana od ljudi, kako bi nam bilo lijepo
Citaj napisano, bilo ih je ali nezakonito. Citav problem sa Svetim Stefanom je jer su nezakonito zatvorili plazu, i mjestani koji se bune znaju da su zakonski u pravu. To se lako moglo rijesiti u skupstini.
Nisu smjeli da ozvanice to, bitnije im je bilo da izglasaju gradnju u Milocerskom parku.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 11-02-25 at 09:34.
Da nemamo ovoliko lopova, izdajnika i govana od ljudi, kako bi nam bilo lijepo
Kad smo kod govvana
https://borba.me/knezevic-o-ivanovic...belog-crijeva/
Rece pipun koji je toliko duboko ušao u debelo crEvo njegovog šefa,da ni kolonoskopija ne pomaže više
E jada vise ni ljubavnicu ne mozes imati a da te ne ucjenjuje... ?? Kakva su vremena dosla...
Kako su saopštili iz Tužilaštva, ona je 9. februara, preko aplikacije WhatsApp, bivšem partneru u intimnoj vezi S.B. prijetila da će ga ubiti, da to neće učiniti ona već neko drugi, da će ubiti i cijelu njegovu porodicu, da će baciti bombu na terasu njegovog stana i da je prijavi, ako smije.
“Oštećenom je u ranijem periodu tražila 6.000 eura, kao i druge poklone, prijeteći mu da će, ukoliko to ne učini, njegovom tastu i tašti poslati fotografije na kojima je nag”, dodaju iz ODT-a.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nema dobrog sexa ako je cista u glavu...))
Nego https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...usku-261-metak
Ne vjerujte medijima nista vise!
ovo je sve postalo populisticki ,tekst i sta se u stvari zbilo nidje veze inace lice ima papire za svaku stavku...
Veli jedan u koment pođite do Martinića imaju oružja da zarate.
To je onda neki sa tog sjevera da ometa operativce vidiš što ti je naš naoružani narod.
To je već složena tema evo nedavno je u kinoteci bio film Ivanovića nešto mi se nije dalo gledati znam napamet sve to više od 2017.Lovačka društva svakako nisu zadužena za takve operacije.I ono imaš zakon o svemu i svačemu koji nije primjenjiv u praksi kao recimo krijumčarenje životinja a nemaš adekvatan prihvat,ovdje se postavlja ipak drugo pitanje ko bi bio za to zadužen.Sigurno ne neki lovac mile poslije litra rakije.Nećemo baš ni lovce dizati u neka nebesa imaju oni svoje momente no tako prepisuju se zakoni za sve i svja na teren đe ne može da se primi.Ono postoji legenda da se banane najviše uvoze u Crnu Goru i tako to.
A što se divljih životinja tiče đe im je prirodno stanište možda treba uvažiti činjenicu da nije čovjek na svojoj nego njihovoj teritoriji i dok vas cijeli svijet gleda alternativna rješenja za rješavanje problema bez puške mi smo izgleda prvi na obarače.
Vise ima NN lice oruzja nego OKG po sjaeveru.
Da li znate da su se vazdusne puske kupovale dobar dan, dobar dan, i izadjes iz radnje. Od kada je postala nelegalna? Zasto ne pozovu ljude da ihbregistruju?
U planu 22 nova vjerska objekta u Podgorici.
Biće veli mjesta i za škole, domove zdravlja, vrtiće.
SMRT FAŠIZMU!
Žugić u martu PRIMIO osnovnu platu od 23.000 EURA
Bivšem guverneru Centralne banke Crne Gore (CBCG) Radoju Žugiću u martu prošle godine isplaćena je „osnovna plata od 23.000 eura“.
Prema novim podacima koje je Žugić po prestanku funkcije dostavio, njemu su mjesečna primanja prošle godine varirala od oko 4.000 pa do čak 23.000 eura. U aprilu je primio preko 6.000, junu, julu, avgustu i septembru po 7.600, oktobru 8.400, novembru 8.700, decembru oko 4.000 i u januaru preko 5.500 eura po osnovu, kako je naveo u dostavljenim podacima, neiskorišćenog godišnjeg odmora.
Posteni kadar dpsa, nije ni odmor koristio
Last edited by Crni Zuti; 11-02-25 at 17:21.
Umoran sam od svega sto znam
Ima se,može se.
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/6660...a-svijeta.html
Ima se,može se.
Pa Koliku platu ima Irena?
Doduse kolike plate imaju oko Irene ona bar ima odgovornost potpis!
Koja crna odgovornost zbog potpisa u CG...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E kako je Žugić od nje frus dobio...
Jesu Žugići sa Žabljaka.Ima baš dobrih Žugića.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Posle 30 godina isti ljudi obećavaju iste stvari ljudima koji svaki put povjeruju u isto.
Mi smo stvarno 8 svjetsko čudo!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks