Eto, ne znadoh za ove info inače bih tako postupio.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Eto, ne znadoh za ove info inače bih tako postupio.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sjećam se da mi je Kimtec jednom zamijenio grafičku u garanciji. Dali mi puno bolju bez doplate jer ovih više nisu imali i punu garanciju
Ma ocu da kazem da ima modela koji u zavisnosti od instalacije mogu na cesmu sa dvije ili tri cijevi… tj mogu biti pod pritiskom a i ne moraju
Izgleda da vodoinstalateri nisu za to čuli, nego svi kažu za bojler MORA česma sa tri…
Isto kao što ovaj nije umio odvod da prikači sa mašine za sušenje nego sam bukvalno sam…
I ovaj je mogao na česmu sa dvije šipke, možda bolje da sam njega stavio…
Last edited by stefke; 21-01-25 at 20:08.
Ne znam kakva je politika sada, tj zakon.
Kupio kolega gopro, crkla. Rekli su dace mu novu skuplju uz doplatu jer stare nema ili da vrate novac.
U medjuvremenu isto poslupilo 30-50% a njemu vracaju onu staru cifru. E zamisli sada. Imas garanciju 5 godina i crken ti posle 4.5 godine, daju ti za kikiriki?
Daju ti koliko si je platio prije 5 godina, nego šta trebaju? Pa neka nadje kolega neku stariju seriju za te pare.
Platiš go pro 9 npr 300€ i posle 5 godina da ti daju go pro 13 od 600€?
Tako su meni iz datike vratili pare za usisivač g10, nisu nudili g11 (logično)![]()
nekad je bio zakon da se mora zamijeniti istim proizvodom ili boljim bez nadoknade (od strane kupca) ili da se vrati puni iznos koji je placen - sta je povoljnije po kupca ili sta kupac odabere
novi zakon je los narocito u svijetu elektronike jer stvari napreduju na maksimalno godisnjem nivou (i kvalitetom i cijenom) i jednoko brzo nestaju sa skladista i sa trenutnim zakonima je nemoguce ostvariti svoja prava
jer zbog rasta cijena ako si platio laptop 700eura, za godinu dana kad ti vrate 700eura moras doplatiti barem 100 eura da bi dobio istu konfiguraciju
E ja se sjecam ovogo prvog sto kazes, vjerovatno se promijenilo.
Nikad nije postojala obaveza da zamijeni boljim (bilo je propisano da ne može zamijeniti sa lošijim/jeftinijim). Ukoliko je prodavac želio, mogao je da da noviji/skuplji, ili da vrati pare, pa šta ocijeni da mu se više isplati.
#fakenews
ja koliko se sjecam je bilo definisano "sta je povoljnije po kupca"...
ja sam, prije skoro 20 godina, na ime laptopa koji je crkao dobio skuplji jer nijesu imali vise modela koji mi je prodat... bila je fabricka greska, prijavljen je nedostatak nekolika dana od dana od kupovine -
45 dana servisa (za koje sam imao zamjenski laptop), par dopisa trzisnoj nakon toga roka i nakon toga su "morali" da mi ponude drugi laptop jer nijesu mogli da otklone kvar
Molim gospodje/djice sa foruma da mi daju preporuku za dobar epilator/depilator za do nekih 100 eura.
Moram castit gospodju novim jer se pocela zaliti da joj slabo radi ovaj sto sad koristi. A naradio se dosta
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Meni Braunov radi posao. 10ak godina nije zaštekao. Koštao je oko 80e u to vrijeme.
Ja imam ovaj, odlican. Batrija bas dugo traje, vodotporan, u Multicom a nekoj akciji bio 120eur
![]()
Wpool odlicni
Gdje bi mogao biti najbolji izbor zidnih lampi?
Ovako nešto, recimo:
ali i ne mora biti.
Ova. Dere nekoliko glava evo već treća godina, čula nije. Baterija traje baaaaš dugo.
https://tehnoplus.me/artikli/trimer-...ir-clipper-eu/
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Saomijev kliper dost dobar.
znam da nije kućanski aparat ali da li nešto ovakvo ima da se kupi u Podgorici, da ne čekam temu 2 mjeseca
![]()
Koga god da pitas on se izgleda kune u svoju masinicu/trimer/brijac
I ja koristim Philip-ove zadnjih deceniju i kusur i promijenio sam svega 2-3 komada tokom tog vremena.
Trenutno sam i ja na nekohj 7xxx seriji, ne znam tacan model na pamet.
Realno koristim 3-4 nastavka ukupno od nekih 15-ak koje imam.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Opaaa Zorane nijesmo te prepoznali
Ja da nije bilo korone i toga da sisam djecu bih koristio tacno 0 nastavaka
ovako 3
inace, prva masinica, davnih dana, je bila rowenta na baterije sa keramickim nozem - oooodlicna - poklonio je na kraju
sad je philips, klasicna, radi bez greske godina 5
jednom ostren noz na nju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks