Nego samo da pitam....kad se budu postavljali temelji crkve u BD ili se bude nesto slavilo.....koliko ce "principi" biti vazniji od fotelje u komunalnom ili TO BD...
Imam osjecaj da ce se brzo vidjeti "principi" i u parlamemtu i ovdje
Danas Dps glasa predsjednika opstine iz Mila Bozovica stranke, posle svega sto su izas**li o njima.
Sent from my phone
Ali će dobiti sredinu palačinke kad bude po dubini.
Niko ne bi glasao bez ranije dogovorene obaveze. Tako da dogovor je pao.
Mrtva je trka tu ko je što kome rekao. Baš je teško odlučit je li ono što su DemoNkrate, DF i MB partija rekli jedni o drugima level iznad u odnosu na MB partija i DPS.
Svakako treba imat stomak za te bljuvotinje.
Enivej neće dugo potrajati ni ova garnitura vlasti, ali bi valjalo makar do septembra da izdrže dok prođe sezona, pa posle opet da se vrate na fabrčka svi.
Ali jes lijepo viđet DemoNkrate i PES van kombinacija. Prajsles.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Principi, integritet i moral su prevaziđene osobine ako mislite biti cirkusant, čuš mene, političar, u Budvi. Tu se ne zna ko ima više sa Kim kombinacija...
Sent from my Motorola 8400
Nevezano za ovaj cirkus u budvi(pravi je naziv teme bas) posto si ti za demokrate sjetimo se šta su sve oni i abazDovic izassralli jedni za druge prije nego sto su nastupili zajedno ono prije 2,3 godine sa onim debilnim sloganom “Kako se broji?Hrabro se broji” i njihovim izrazima lica koji su malo je reci bili smijesni.
Naravno,bilo je vazda toga i biće,to su političari,spremni da pojedu sto se ne jede i to sve zbog “interesa naaaroda”
Istina i ja sam licno bio protiv koalicije nakon toga.
Ali velika je razlika jer su ovi okruzeni i placani od kriminalaca za razliku od dcg i ure, i konkretno za to je izasra**.
Meni je potpuno druga stvar ako se po*****ras sa nekim uzajamno(redovno politicki mislim) i ako znas da je neko u kriminalu, *****ras ga zbog toga i onda posle podrzis to, da pojasnim samo.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 06-02-25 at 11:28.
samo što su uraši pričali sa krimosima i izašli razgovori pa posle izdajnik abazović pravdao svoga pulena radjenovića kako su komšije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam šta da ti kažem.
Ovi idu sa dRpsom,optužuju ih da idu sa onima koji su protiv crkve,srpstva itd(priča nidje veze sa opštinom budva i lokalnim izborima uopšte)
dRpsu spocitavaju da idu sa onima koje su isti oni nazivali kriminalcima,iako ih i oni(Mikijelj i ekipa) nazivaju kriminalcima i to im ne bi smetalo da sa njima formiraju vlast.
Ako grijesim neka me neko ispravi,ali je li ovo normalno ako je tako?
Ovo je kao ona priča sa drzavnog nivoa,vezano bilo za “manjinske” stranke,posebno bosnjacku.Ako odete sa dRpsom,onda ste govvna,ako odete s nama onda ste dobri(mada znam da dostina nije oduševljena sto su u vlasti)
Stvarno treba imat želudac za politiku,rijetko pošteni i časni ljudi ulaze u nju,sto kaže zdravko krivokapić prije neki dan “dovoljno sam se za dvije godine uprljao”…
- DPS ne treba posebno predstavljati, uništili Budvu u svakom smislu. Da, tu su nova lica, ali ona ne znače otklon (niti jednim potezom to nisu pokazali) od stare postave.
- Evropski savez su ujedinjene tri negdašnje stranke (SDP, SD i LP), a to se prvo dogodilo u Budvi, pa onda na državnom nivou. Novoizabrani predsjednik skupštine je iz redova te partije (konkretno negdašnji SDP) i dok je on bio na čelu finansija to je jedini period ove opštine da je taj sekretarijat poslovao transparentno. To je plus, ostalo...
- za budućnost Budve je ono što zovemo DF, ne treba ih posebno predstavljati, isto što i DPS, samo koriste drugačiju pokrivalicu.
- Budva naš grad je odcjepljena grupa od DF-a, nisu se odrekli gradonačelnika (koji će danas to prestati da bude) u zatvoru, danas bi iz njihovih redova trebao biti predsjednik opštine (ili kako većina to zove gradonačelnik). Ista matrica kao DF, a podeljeni jer je ,,podzemlje" podeljeno.
- Demokrate su, otprilike, pogubljene,nemaju svoju politiku, guraju populističkih priču i to im se obilo o glavu.
- za bolju Budvu su su grupacija koja se odcjepili od Demokrata jer nisu mogli da sbare koaliciju sa PES, na to su uzeli 2/3 glasova negdašnjih Demokrata.
- PES je grupacija (partija?) koja se okupila oko nekadašnje sive eminencije DPS-a i zbog toga nije imala prolaz i pored vlasti te partije na državnom nivou.
- URA su ostaci ostataka koja se iz progresivne (proaktivne) partije pretvorila u privjesak (ako treba kome). , a u ovoj korelaciji trebaju.
To je ukratko presjek političkih partija u Budvi koji se nalaze u skupštini opštine.
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 06-02-25 at 12:17.
Јел стигао печат из Зикс-а?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobri moj Šakoje. Ti si vazda principijelan bio.
I laže svako ko veli da bi ljaljaši ikad ušli u koaliciju sa Jovanovićem & Božovićem.
Nego, Šakoje, zaboravila ti je anuma u stan kod Miketića slike i neku garderobu.
https://x.com/tve_montenegro/status/...MNfGKNr96RlWvw
Tko leti, vrijedi...
Dcg u Budvi su javno odbili ikakvu mogucnost ulaska u vlast sa Milom Bozovicem, poyyy
Sent from my phone
Zato što niste šćeli u vlast Hrkalovićka sa Alija je dogonila paštovske BIL-ove u opštinu da se biju i vadila policijsku značku kad su je zamolili da skala.
No joj onaj stan đe se uvalila na snimak glib živi. Fino si se udomio, moj Šakoje
Tko leti, vrijedi...
Prdis istu pricu, procitaj malo novine, u svakom tekstu vijesti zadnjih nekoliko dana kad se pominje hronologija desavanja ispravljena je prvobitna greska, pise da su upali samo pristalice Df, nidje u blizini nije bilo drugih, poyyyy
Edit:
Policijsku znacku veli vadila drzavna sekretarka ali ahahahaha nadmasio si sve dosadasnje gluposti i lazi.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 06-02-25 at 18:11.
Kakva tuga od mladog čovjeka - Mladen Mikijelj.
Gledam ovo i pitam se kako neko sebe dovede u ovakvo stanje svijesti. Ako je nekakva materijalna korist u pitanju, opet je previše.
Kako mu lose idu padezi, tesko za slusat bas
vazda sns rešavao stvari mandiću i spajiću kao ovo:
https://www.antenam.net/politika/326...va-resicemo-to
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nikola Jovanović izabran za novog predsjednika Opštine Budva, glasovima liste "Budva naš grad", DPS-a, Evropskog saveza i GP URA
Protiv izbora Jovanovića bila su dva odbornika Pokreta za Grad
Odbornici koalicije "Za budućnost Budve", Demokrata i PES-a napustili sjednicu prije glasanja
Gospodin Jovanović obećao optimizaciju javne uprave i kadriranje samo najboljih.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks