Ima li koja prodavnica osim Sport Visiona da prodaje obuću marke Columbia?
Imas ih u Office shoes, mozda i u Planiku?
Nema tamo. Prije neku godinu je neko ovđe pominjao da ima neka prodavnica neđe na tuški put, ali ne mogu da se sjetim kako se zove. Niti znam da li uopšte više postoji.
Ima tri modela, od kojih je jedan dolazi u dvije boje. Mada nema velikih brojeva.
Pa je li moguće da za to mjesta nema u cijelom gradu...
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Vjerovatno je skupljao paucinu
nothing comes from violence and nothing ever could
Nema mjesta za kontejner ali ona rupa i dalje ponosno stoji iza televizije. Da će je makar zatrpat no posjekose onolku šumu da bi to Evo 15 godina stojalo tako. I niko ne odgovara
CIni mi se da su rekli da je rupa prodata nekome... ali nece vise da bude hotel nego je sad nesto novo (zgradurina garant)
cak i kad su stajali ispred delte niko ih nije mogoa odbranit od toga da ih lome i obijaju... i od toga da malu djecu ubacuju unutra da vade garderobu (sa sve onim mehanizmom koji je bio da to naime sprijeci)
vjerovatno kad su ih dovoljno puta obili ih je neko prodao na otpad jer je izgubilo svrhu
Ih kad iz rupe nike lidl kakva ce biti tek zajebancija sa parkingom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Parkiracemo se u LIDL, samo sto je tamo 1€ sat (tako je po Bg). Inace da postoji imalo vizije kod neradnika u drzavnim firmama, napravili bi neki ugovor da se rupa jos produbi pa da je dolje jedno 3 sprata parkinga Glavnog grada.
Da ga spuste samo jos jedan sprat za auta cudo bi napravili, no zasto bi neko razmislja kad dobija platu svakako.
Moze li mi neko rec gdje se nalazi pijaca u Skadru.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Kad udjes u skadar sa lijeve strane vidjeces
https://maps.app.goo.gl/RSCz1EPXASKDCssC7?g_st=ic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bravo Retype za lokaciju. Inače, Skadar je jako interesantan grad za obići. Od pijace, pa centar, pa restorani na obali jezera.. svašta nešto
Iza stadiona je uvijek bilo parking mjesta, barem prije korone, odatle obidjes stadion(ne ulicom nego "iza" i izbijas kod pijace.
Zna li neko ima li dje u Podgorici ili Baru da se nabave maske za telefon Honor x6b ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks