E pa napisi fino da su metalne kutije a ne grede
Mislim da ti je 1.2e kilo, a imas kalkulatore na net.
E pa napisi fino da su metalne kutije a ne grede
Mislim da ti je 1.2e kilo, a imas kalkulatore na net.
zavisi sta si mislio (kakv izgleda)
Ako mislis klasicni A ram drvo ti je super
samo kad budes izlivao plocu izlijes okolo 20cm ab cerklaza na nju, preko njega stavis hidroizolaciju pa na to naslonis grede
i ne sjekiraj se, ima da nadzivi i unucad ti
gradju svu obavezno ocisitis od baka i kore ako ima (ivicama bijeli sloj ispod kore drveta isto ljustis ako ga ima) i premazes insekticidom za ubijanje insekata (imaju oni za "odrzavanje", ali ti uzmes ovaj jaci za ubijanje jer je dostina nasih suma zarazeno - to sto ne vidis crva ne znaci da se nece probudit za godinu dvije).
taguj lokaciju nedje molim te (mozes i na 69010051)
meni kad reces kombinat je u glavu KAP, a otud put Tuzi mi nema nidje puta/otpada![]()
Kako doći do vlasnika nekog objekta? Ima li neđe neka ustanova za to ili?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Zavisi kako se vezuje, ja sam na moj aspirator stavio ovu 125, i pričvrstio je šelnama i flexi crijevom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Imate li preporuku za nekoga ko radi prevoz sa iznosenjem/unosenjem stvari/namjestaja?? PG
Ne znam je li pravo mjesto za pitanje, ali sta se desava sa Postom PG?
Dosli novi postari, i ne umiju da ubace pismo/racun u sanduce nego stave sve na gomilu, pa sto mu bude.
Dodatno, otkad je praksa da se bitna dokumentacija tipa dopisa od advokata, notara i sl. vraca posiljaocu za jedan dan?
Prvo trebate strucnjaci da pozvonite na interfon, pozvonite/pokucate na vrata od stana, da vidite je li covjek tu, i da barem pokusate da isporucite dokument. A ne na foru ceduljice nikoga nije bilo tu, a onda da vratite dokument posiljaocu za jedan dan, ne ostavljajuci ni malo vremena da covjek podje do poste i preuzme dokument licno.
Valjda postoji zakonski rok do kad morate da drzite dokument, i na samoj ceduljici koju ste ostavili stoji dati rok, koji je prekrsen. Izgovori tipa 'direktor je uveo novo pravilo' i sl. su samo izgovori.
Treba li covjek da vas tuzi ako mu datim ponasanjem nanesete finansijsku stetu?
Idiotizam....
Last edited by techlinkit; 29-01-25 at 09:45.
raspada se. ka i sve u državu. duže od pola godine u mom ulazu ne donose dobar dio računa. donesu 2 ili 3 i toeto. žalile se komšije i nikom ništa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Polako coece vidjeces kad ti dodju novi vodoinstalateri i elektricari a ne na posttari)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nisu zavrsili postanske skole i fakultete pa ne znaju proceduru sa pismima, sta ces
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kolege da ne zna ko sto moze bit proble oko ove produzene garancije sto nece da mi ocita ima li neka posebna fora unijeh sve ka sto treba prije nisam imao problema a sad mi izbaca ovo na kraju
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Oni su otvarali pakete i krali sve sto su mogli. Svojevremeno mi jepricao drug, stigne mu 100 pari cipela, podje na postu, fali 10. pojeli misevi
I ta praksa, otvaranja paketa bez prisustva vlasnika, da bi se carinio...e tu se tek kralo, sto od carinika sto od ranika poste.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
100 pari cipela stiglo Poštom?!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ranije je kontejner Crvenog krsta za polovnu garderobu bio ispred Delte. Zatim su ga prebacili pozadi, prostor između Delte i garaže. Više nije tamo. Zna li neko đe se sad nalazi? Nadam se da ga nijesu potpuno uklonili...
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks