Treba da bude euro, kad mogu po razvijenim zemljama nositi cegere, mozemo i mi
Bogami su kese 15 centi.
Treba da bude euro, kad mogu po razvijenim zemljama nositi cegere, mozemo i mi
Umoran sam od svega sto znam
Pazi što će ti izać sad kad je uzjahala.
I što će je iko izbačit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Presmijesno siromah iz Andrijevice napravio zgradu u Budvi i odjednom golubica se uselila bez ijednog papira u stan...mozda je ljubavnica, bivsa zena... a on bez papira je uselio... a porez drzavi ... rentiranje ?
Легендарни усклик легендарног Попа са ТДИ радија када се укључи у пренос неки лик из Ниша. Ево линк ко не зна о чему се ради.
Мени је интересантан па сам самоиницијативно одлучио да га користим за нешто што ме обрадује, развесели или изненади. Могу вам рећи да се примило ван свих очекивања, као нека интерна зајебанција.
- Погледај на девет сати каква сиса јбт!
- Идемо Нииииииииииииииииш!
Idemo Nisss i Prdnjava su zabranjene rijeci za funkcionere prva je one koji se identifikuju kao srbi a druga za one smatraju da su crnogorci
Sent from my SM-A54asj!@B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 29-01-25 at 17:32.
Samo ubacuj brale, boli vas uvo kad vas epcg finansira.
Svašta ima kod ljaljašice useljene na divlje.
Polako. Tek je prva epizoda, ima cijela sezona.
Da se ne spojluje
Batali “Idemo Niš” e si ga utulio kod ombdusmana
Dobardžić takođe smatra komentar "Idemo Niš!", koji je objavila bivša učenica "povodom informacije da je Ministarstvo poslalo predlog za razrješenje Vučurović, takođe aludira na određeno zagovaranje da podnositeljka napusti mjesto svog boravka, rada i života".
"...Te da ide za Niš, što dalje može da utiče na javno mnjenje da se pridruže ovakvom stavu i ugrozi sigurnost podnositeljke, kao i osjećaj pripadanja zajednici i kolektivitetu", piše, pored ostalih citiranih komentara sa društvenih mreža, u mišljenju Dobardžić u koje su "Vijesti" imale uvid.
https://www.vijesti.me/amp/742834/om...kuje-pocinioce
Last edited by Gagarin; 29-01-25 at 18:03.
Tko leti, vrijedi...
Doda'te na oni spisak
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...milion-5281522
što bi reka crnižuti moraju da jedu i piju jer rade za državu.Samo u prošloj godini crnogorska centralna administracija za troškove reprezentacije (ručkovi, večere, jela, zakuske) potrošila je oko 950 hiljada eura. U ovaj iznos ne računa se ta vrsta troška kod lokalnih administracija, centralnih i javnih preduzeća.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prvo sto pomislih da je ovaj stari nadjen nedje u Andrijevici sa penzijom od 120€ i rekli mu ajde da napravimo kucu na tebe, poslah prijatelju koji je iz Andrijevice da pitan i dobih sasvim drugaciji odgovor: Znam ga. Cijelog zivota je zivio i radio u Kanadi. Izuzetno imucna porodica
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...luzenog-odmora
Kolika je nadoknada sutkinji Djuranovic? 3 minimalne plate kao svakome normalnom radniku jel tako?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Eh da je ko običnim radnicima....no 12 mjeseci na grbaču gradjana iako je stekla uslove za penziju.
Jedino sto brine je ovaj "pomiriteljski" stav DFa koji kao da ne zeli da se ovo pitanje sto prije rijesi i izglasa Budzet. Sef je parlamenta moze ovo da rijesi brzo ... ali iz nekog razloga nece.
Cudi me da niko nije postavio ovu vijest od juce....
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ni-bez-dozvole
Pricali ste da Djuraskovic ne treba da da ostavku jer nema nikakvu odgovornost... je li ovo mozda dovoljno za odgovornost?
to nije vezano za krivično djelo jer se događaj izvjesno nije desio zbog toga što kafana nema dozvolu
da se zbog toga daje ostavka onda bi morao svaki gradonačelnik u CG dati ostavku jer nema grada u kome nema nelegalnog objekta
She is only here to annoy herself!
je li jos muz tu? Ne vidim u biografiji da ga pominje
f6
Nemere to moć
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Opet loše. Mora se na dopunsku ići.
Možeš i da porediš inflaciju zemalja koje koriste euro kao valutu, ne moraš sa drugim rezultat je isti. I niko da odgovori kako nam se uduplala inflacija nego meni kažeš da imam neke fantzmagorije. How yes no.
Crna Gora jeste malo tržište, i to je jedino tačno iz svih tvrdnji koje pišeš. I baš zato što je malo, višak novca prije dođe do izražaja.
Roba je poskupjela zbog inflacije iz uvoznih zemalja, a kako je od zemlja koje izvoze dopremanjem u CG poskupjela dodatnih 50% do 100% je hiperbola, iluzija, ili kako ti reče fantazmagorija.
Jasno je da ne želiš da razumiješ i nema veze idemo dalje. Ionako tebe ovo ne tangira.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jesam li ja jedini lud da mislim da ovaj Miketić, te rentira u sve šenaes i prijavljuje državne sekretarke, ima bezmalo 87 godina, i opet postiže i da bude član okg-ova, angažuje se, vodi biznise, sudske sporove, i informativne razgovore sa policijom?
Čime se hrani ebem ti![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Najvise sto neko moze o sebi kasti je to da podrzava i glasa dps![]()
Last edited by Crni Zuti; 30-01-25 at 12:52.
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks