Enivej.
I dalje drže svijet u neizvjesnost ko će biti novi 007.
A kad ga izaberu pa kad GrUNE publika u jebeni Cineplexx pa kupi uz to kokice i neizostavno CoCa Colu dok gricka kokice i i srče CO2 i gleda navodno prototip američkog špijuna a ono neki mrčenik koji će sjutra da reklamira njihove korporacije.
Gillete recimo.
Jer pravi muškarac...i to.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Čoek, veli, vremenom poludi.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nema vise coca cole u cineplexx, samo Pepsi.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ti ti je odavno tako
nothing comes from violence and nothing ever could
Isto njesra.
Što bi rekao Jangblad Veljić osećam se sjajno. Kako dobar video hhahaha
![]()
Kako mi ovo izgleda...neka bledunjava kopija ovih u Srb kojima skidam kapu!
...
Ma da, a ne može se porediti ni situacija ni sav kontekst niti broj podrške studenata. Plus imamo situaciju đe u CG nit postoji neka kultura pobune među studentima nit ti ljudi imaju profesore koji bi mogli da ih podstaknu na kritičko razmišljanje. Ima par nekih pokušaja na filozofskom ranije i ovo sad ali i to i ovo je politički inspirisano od strane pojedinih interesnih grupa(moje mišljenje koje ne mora bit sveto slovo).
Mnogo smo iza BG, ZG pa i Tirane.
![]()
pas mi se omrsio, pice za sve!
nothing comes from violence and nothing ever could
E nos ti izio.
Jedini skupovi protiv vlasti tadashnje u CG koje priznajem,jesu skupovi LSCCG-a,ostalo ni primac,i jesu nas privodili,pozivali stalno na inf razgovore,upadali itd,ali na kraju su svakako popushili,nishta nam mogli nisu,a ovo sad...ne znam niti bih poshao,jer koliko vidim i oni imaju neke blentave zahtjeve,a siguran sam da ne bi ni ovo uradili da nisu vidjeli shta se radi gore u Bg.
...
Doslo vrijeme da i mladi Dps protestvuju. Greotice uskraćena su im prava. Hahahah. Sad bi rekli zli jezici vidji ovoga DF sendvičara sto prica. Mene je taj protest isto što i neka promocija SDP npr. Još samo Vujica Lazović da se pojavi![]()
Jeste uz to je krajnje jednostavan a imao je zanimljive ideje poput gradskih bašti.Zadugo se opirao i lažnom ekološkom aktivizmu đe iza istog stoji green washing pa ima njegov članak na tu temu u Kombinat.
Mislim da nije trenutno u zemlji a moj post se odnosio da je šteta ako takav lik odustane od Crne Gore i ode preko.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Čini mi se da su Englezi baš ovakvi.
Ono na spiku a rijaliti a kod nas obratno.
![]()
Last edited by Bluemoon; 26-01-25 at 01:06.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Obožavam kad Takumi na Bugijevu temu o električnim vozilima reče na terenu sve redovno i postavi sadržaj tipa:
Svi su, veli, naši mozgovi povezani na jedan super kompjuter...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Da ne pišem na iz raznih novina. Žoržinjk vadio budalu izgleda.
![]()
Možeš li ti đaole da odeš na temu kulinarstva jer praviš razne perverzije batali se politike.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks