Nesto mi se sve cini da si googlala sad malo
Laku noc
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno sniman je u Češkoj umjesto u Crnoj Gori ali neka si se ti javio lokalni lupaču etiketa.Imaju i oni hotel Splendide.U Karlove Vary.
Dobro je da nisi ukapira sarkazam.
A što se tiče tvojega razočarenja vjerujem u njega ka ti što si ikada bio prema meni okey.![]()
Nesto mi se sve cini da si googlala sad malo
Laku noc
Koji si ti tebi kralj.Aj laka ti noć.
Whiskey woman, don't you know that you are drivin' me insane?
The liquor you give stems your will to live and gets right to my brain
Don't you know you're driving me insane?
You're tryin' to find your way through life
You're tryin' to get some new direction
Another woman's got her man
But she won't find no new connection
Takes another drink or two
Things look better when she's through
Take another look around, you're not going anywhere
Realized you're gettin' old and no one seems to care
You're tryin' to find your way again
You're tryin' to get some new
Another woman's got her man
But she won't find a new, oh
Takes another drink or two
Things look better when she's through
You been foolin' with some hot guy
I want to know why is it why
Get up, get out, you know you really blew it
I've had enough, I've had enough, good God, pluck me
Once she was wonderful
Once she was fine
Once she was beautiful
Once she was mine (once she was mine)
Change has come over her body
She doesn't see me anymore
Now change has come over her body
She doesn't see me anymore
Changes
Changes
Changes
Changes
Victim of changes
No, no, no
No
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Đe si Raulio evo ovaj lik što ima para za Grčku da se hvalinja đe ljetova mi drži bukvice jer jedino tamo i postuje đe ima da se hvalinja jer što bi ka ti i ja luzeri postova kralj u podforum književnost.
Ono puca mu Q za književnost.
Moram priznati da je Dovlatov car nad carevima ovom prilikom.
To je nešto kao Instagram, što me interesuje đe je ko bio. Mada, u Grčkoj ima svašta da se vidi i nauči, ko oće.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima jes ja bijah u jebeni Pentalofos u Kozani ka volonter da miješam malter.Malo selo.Neki vozač kamiona se nalio rakijom pa vozio mene i nekog Francuza ka velim daj čovječe kad je Francuz krenuo da paniči jer je ovaj što vozi kamion mrtav pijan,što si koji Q na ovaj kamp i aplicira.
Zabit pravo da ti rečem nije to turistička baš destinacija.
I imaju jednu diskoteku đe se skupi grčka dijaspora iz sela i niko više.I imaju crkvicu jednu neko bi reka bijeda.Majkemi moram još jednom to mjesto posjetiti zabolje me za grčke otoke.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 24-01-25 at 03:07.
Znam samo da se nidje sam ne ide.
Dje ne mozes sam, ne treba ni sa jos nekim.
Kakvo preseravanje libela 500 eura
https://www.superalati.rs/user/libel...526_1_0_0/item
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kontam da je 30.01.1933. postojao internet, i društvene mreže, da bi cio svijet slavio što je stigo novi Kancelar Njemačke, i što se ta velika, stara, i ponosna nacija, napokon vratila sebi. I onako su ga naširoko simpatisali slobodni desno i lijevo orijentisani ljudi širom planete, a zamisli još da je imao X u džepove, a ne samo Gebelsa.
Onda ne bi morao poslije da ucmeka onog Jevreja iz Beča što ga je učio kako da hipnotiše mase, Staljin se ne bi morao onoliko mučit da razbuca njemačke komuniste da se slučajno ne dovate vlasti sa socijaldemokratama, ni onih 22 biznis industrijalca ne bi morali pisat pisma podrške da mu se da mandat, Danzig(Gdanjsk) i Sudeti ne bi strijepili oće li ih uzet jer su mu vitalno značajni, a i one deportacije stranih naroda bi mu lakše pale.
I haos me smara memorija koja pamti ovakve stvari i ne briše ih, i onda mi padnu na pamet umjesto da puštim neki film i utulim mozak dok sam na vrijeme![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kakva je ovo magluština, što je ovo
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
@Bluemoon ako ne odeš stvaaarnoo
https://www.instagram.com/p/DFLdzLaK...h6MW04bTBicA==
Hahaha extra.Teško mogu i do prodavnice ovako slomljenog rebra inače sam bila da fotografišem i njega i hotel Yugoslaviju koja se ruši pravo da ti rečem boljelo je više nego išta.
Ali gotova je to priča odma da ti rečem.Jer kad Amer nešto zacrta to ti je to.
Slomljeno rebro?? Nisam znao. Odmarao sam jedno nedelju dana od foruma i dobro je
Ma nebitno neka si.
Inače postavih sjajan video u temi brutalizam o hotelu Jugoslavija ako te želja mine posjeti.
Svaki dan je dobar za upiranje.
@NetworkMaster evo nešto lijepo za tebe.
Onaj grad kao iz muzeja je... u staklenu kupolu i nista se ne mijenja ....
Slican je sa Cetinjem nazalost...jad
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako će me rastužiti ako Aleksandar Novović ode iz zemlje poslije toliko svega što je učinio.
Pravi prirodnjak sa Mareze.Ako nisi posjeti njegov sajt Kombinat.
Last edited by Bluemoon; 24-01-25 at 20:36.
Mali osvrt jer sam ođe na ovi ogled viđela nešto jako bitno.To je bio ogled na konto jučerašnje hajke na temi iz raznih medija.
Zipa,KaEmse nije jadov da mu treba advokat što je i dokaza tako što ti post nije lajkova.Napisah inače postoji legenda nebitno što nije shvatio na što sam mislila.
Daleko mi je bitnije što je ispa na kraju čoek jer vjeruj ja mislim čak ne da je čoek no ljudina među forumaše.A što se tiče Džejmsa jebenog Bonda viđi te 2006. je treba biti ođe snimam a pravo da ti rečem drago mi je da to smeće ođe snimano nije.Iako se radnja u filmu odnosi na Montenegro u jedan trenutak.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks