Sve OK osim motora.
Kako su se pokazale toyote avensis 2.0 d4d 123ks 2015, ima li neko iskustva?
Sve OK osim motora.
Prema tome, šta da ti kažem?
je li u nju bmw n47 motor
ili u noviju onu
U nju, i RAV-a dizla od 2015-2018.
Show program.
Hvala na savjetima, znaci za izbjegavanje
Taj motor od 91kw i 93kw su Toyotini motori, a ovi od 82 kw i 105kw to su BMW-ovi motori.
Vozio sam i od 91kw i 93kw, pa čak i onaj stari od 85kw, nikakvih problema nisam imao.
1AD- i 2AD- motori su Toyotini., a stari su 1CD-
oni koji počinju sa 1WW i 2WW to su BMW-ovi motori.
Ako si vidio onog bijelog avensisa na autodiler, dobar je primjerak, i vrijedi pogledati.
Rafale
Nije francuzima strano to ime
Znam, u full opremi na panorami je čak i ucrtan avion u stilu kako prelijeće...
Ne, u pitanju je avion Caudron Renault C-460 Rafale iz tridesetih godina, a koji je prvi probio granicu od 500 km/h. Renault motor je pokretao taj najbrži avion, to je poveznica.
Sent from my Motorola 8400
Ne znam šta sam pogrešno protumačio...![]()
Je li moguce da 60.000 kosta ovaj rafale sto spominjete?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Francuzi su počeli da prave najgora kola na svijet. Uništili su japanska auta kad su počeli zajedno da ih prave. Samo pomenut Renault-Nissan. Nista iz francuske nikad ne bi uzeo osim konjaka i Eve Green. Njih dvoje ne bi odbio
Nije, i ovaj snimak je od vremema kad Cherry ni u mudima nije bio, bar mi se čini da sam davno ovo gledao![]()
mozda chery nije ali kinez jeste 99.9%
a chery kao fabrika postoji skoro 30g...
ako se ne varam...bice to ovaj model...jetour x90 model od 2021g
https://upload.wikimedia.org/wikiped...0_Plus_001.jpg
a jetour je chery-jev brend...
Last edited by E_K_V; 29-01-25 at 11:23.
Sprdnjacina. Zato kosta 35000 i nasi se pale na njega.
Unistili japanska kola?
Megan je francuski, dok su Kadjar i Qasqai japanski, tj japanska platforma. I tu se vidi japansko cicijasenje na najjeftinijoj opremi - prekidacima. Samo neki su osvijetljeni umjesto svi, a samo vozacev ima automatsko podizanje (dupli klik) i veliko slovo A na njemu. To sam i u jednoj Toyoti vidio.
Dok u kolima nize klase meganu, za manje para imas bolju opremu. Nije mi jasno zar ih to toliko puno kosta da tu stede??
Sent from my phone
https://www.instagram.com/reel/DFOvf...lsdHRrMzh6dA==
Kako prepoznati kvar po zvuku
ja da znam ova vrsta kanapa/sajle ne smije da se koristi iz zaleta ni na jedno novije auto, jer ce upravo ovo da se desi...
vec se koristi kineticki kanap koji se rasteze....
Ovo mozda smije na dzipove koji imaju bas pravo odvojenu sasiju od karoserije.
Na bilo sta novije proizvodnje ces prvim cimanjem da izvalis sve
A jel ovo za masku zavezao kanap
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne nego za kuku koja je na vezni lim , ali ode sve
Mada ove stvari se desavaju na dosta novijih kola , nema vise kola da se orave da su jaka kao tenk no sve svileno i jadno
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vezano je za sinu prednjeg branika/vezni lim...
I vjerovatno je ona kuka na usarafljivanje, sto se kaci samo na jednu stranu sine branika.
Prvo sto je sve dizajnirano za zastitu pjesaka, drugo sto je napravljeno za silu "nabijanja" a ne "izvlacenja"...
A ovakav "spaner" za slepanje je bukvalno kao kruta veza, ogromni su udari energije...
Druga stvar da nije izvalio pola auta naprijed, da je ovaj spaner pukao opet bi se vratio i raznio pola auta ili glavu nekome
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks