Page 930 of 987 FirstFirst ... 430830880920926927928929930931932933934940980 ... LastLast
Results 23,226 to 23,250 of 24674

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    402
    Thanks Thanks Received 
    602
    Thanked in
    367 Posts

Nema pravila. Svi voze ka da je potonja ura

2. The Following 3 Users Say Thank You to Ickorz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Oni oce da ja odustanem, da se ne cimam, ali vazi. Ima da izmuzem 1500€ od njih
    Cuo sam se sa policajcem koji tamo radi, poslace mi sjutra viber-om kad pecatiraju i potpisu
    A ako ni tonne priznaju, onda idem preko osiguranja (prvi put su me odbili, rekli da oni to ne rade. Ja onda rekoh "za sta mi sluzite onda kao moje osiguranje"? Oni slijezu ramenom), a ako ni to onda advokaaaat

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Nije baš da oni, osiguranje, to oće, nego evropski izvještaj samo pokazuje namjeru da. će oba učesnika u nezgodi da sačine i u osiguranju krivca potpišu izvještaj o šteti čim budu u prilici i da su razmijenili podatke. A vi nijeste potpisali izvještaj kojim on prihvata odgovornost. Čim ste shvatili da nećete ni biti u prilici trebalo je da zovete policiju da radi uviđaj.
    Što se tiče izvlačenja para, ni osiguranja baš nijesu blesava, i imaju svoje procedure. I za lakše slučajeve treba ti puno strpljenja, vremena i šlifa da naplatiš štetu.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Na evr. Izvjestaj je on potpisao da je kriv i da priznaje krivicu. Svaki put do sad sam uredno preko izvjestaja naplatio stetu, ali sve se desavalo u CG. Ali ovo je u stranu drzavu i ocigledno je evr. Izvjestaj visak, moja greska je sto sam uopste pristao na evropski. Ali svakako cu poci na Sud ako me budu jos cimali.

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    3,610
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    4,024 Posts

Izvini sto te pitam, kolika je steta?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Evropski izvještaj bukvalno ništa ne znači i na njemu to i piše, čini mi se, da morate obojica poći u osiguranje krivca, sačiniti i potpisati odvojene izvještaje o nezgodi, osiguranje će napraviti svoje fotografije i odluku o likvidaciji štete. S tim što ti kod nas policija neće ni doći za manje štete, nego će te uputiti da popunite evropski.

Dolaze samo za kasko i za teže nezgode...

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

1.1.2025. da radi osiguranje u Mladenovcu, vazi... Srpska policija me uputila na evropski izvjestaj jer je i meni i njemu Generali osiguranje i da sa tim izvjestajem odem u moje osiguranje u pg i da ce oni kontaktirati maticu u Srbiji i Svici. A moje osiguranje je napravilo Zapisnik o ostecenju vozila i poslalo Generali u Srbiji ali su ih totalno ignorisali. Danas sam im poslao potvrdu od SUP-a Mladenovac da se nezgoda desila i to sam im poslao, tako da sam im sad definitivno poslao sve sto su mi trazili od dokumentacije. Da me ne sleduje obostecenje, to bi mi i rekli, ovako sam im poslao sve sto su trazili. Vidjecemo sto ce javiti.
    Takumi, oko 300€

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

Kad je već tolka šteta,da i ja pitam nešto pametno:je li bio gastoz ili pravi švaba?Ne shvatih,je li policija došla pa vas uputila na evropski ili ste sve sami,jer ja ono čudo od evropskog ne bi umio sam ispuniti u potpunosti.Ako je dolazila policija,treba si zahtijevati pa i po cijenu plaćanja usluge,da se uradi alkotestiranje,jer je 01.01...Srbija...vjerov.bi ti išlo u korist...
    No znajući te,ti bi tražio da mu urade test na hlamidiju i sidu,pa ipak bolje što nisi

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 23-01-25 at 22:05.

9. The Following 2 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    1.1.2025. da radi osiguranje u Mladenovcu, vazi... Srpska policija me uputila na evropski izvjestaj jer je i meni i njemu Generali osiguranje i da sa tim izvjestajem odem u moje osiguranje u pg i da ce oni kontaktirati maticu u Srbiji i Svici. A moje osiguranje je napravilo Zapisnik o ostecenju vozila i poslalo Generali u Srbiji ali su ih totalno ignorisali. Danas sam im poslao potvrdu od SUP-a Mladenovac da se nezgoda desila i to sam im poslao, tako da sam im sad definitivno poslao sve sto su mi trazili od dokumentacije. Da me ne sleduje obostecenje, to bi mi i rekli, ovako sam im poslao sve sto su trazili. Vidjecemo sto ce javiti.
    Takumi, oko 300€

Piše da pristupite čim bude moguće. Tvoj problem je što krivac ne prihvata krivicu za nezgodu. U tom slučaju sud, svjedoci, itd. Jer njega neće osiguranje tjerati da prizna štetu. Pa je li policija dolazila na mjesto nezgode?

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by NotRobot View Post
    Piše da pristupite čim bude moguće. Tvoj problem je što krivac ne prihvata krivicu za nezgodu. U tom slučaju sud, svjedoci, itd. Jer njega neće osiguranje tjerati da prizna štetu. Pa je li policija dolazila na mjesto nezgode?
    Izlazila je policija ali su me pitali ocu li evropski ili preko njih da zavrsim, ja rekoh "evropski", misleci da cu, kao i do sad, da zavrsim sve bez problema. Moze macku o rep da okaci to sto ne priznaje krivicu kad imam slike dje me covjek udario od pozadi, vide se tablice, sve, plus na evropski svojerucno potpisao da je kriv. Policajac mi je jutros u privatnoj prepisci rekao da u Potvrdi o saob. nezgodi prvi navedeni vozac (sto je on) na tom listu papira znaci da je kriv i to osiguravajuce kuce znaju. Ako me budu i dalje zatezali, otici cu u Generali u pg (mrka kapa, znam jer stite jedni druge) i ako ni to ne pomogne onda cu da vidim sa advokatom.
    A gastoz je. I bas sam rekao drugu "ovaj mi djeluje kao prevarant, tacno mu se po faci vidi" i bio sam u pravu.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Srećno u daljem postupku.

Mene je udario lik na pola km od svog osiguranja, nema dileme ko je kriv, ja bila na ulici a on izlazio unazad sa parking mjesta, dash kamera, fotografije... nije htio evropski dok nijesmo pozvali policiju, potpisao evropski i otišli odmah u njegovo osiguranje, sastaviili izjave i on odbija da potpiše jer veli biće mu skuplja polisa. Žena iz osiguranja je bila u čudu. Na kraju je potpisao. Vjeruj mi da mislim da je potpisao samo zato što je sa mnom u autu bio muškarac, smiren i verziran u sve.

Lako je popuniti evropski, sve piše na njemu.

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by HaRRyy View Post
    Najvise iz Rozaja, ne znam o cemu se radi ali cim vidim RO ili DG, u zadnje vrijeme i HN, pustam da me preteknu.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
    Srećno u daljem postupku.

Mene je udario lik na pola km od svog osiguranja, nema dileme ko je kriv, ja bila na ulici a on izlazio unazad sa parking mjesta, dash kamera, fotografije... nije htio evropski dok nijesmo pozvali policiju, potpisao evropski i otišli odmah u njegovo osiguranje, sastaviili izjave i on odbija da potpiše jer veli biće mu skuplja polisa. Žena iz osiguranja je bila u čudu. Na kraju je potpisao. Vjeruj mi da mislim da je potpisao samo zato što je sa mnom u autu bio muškarac, smiren i verziran u sve.

Lako je popuniti evropski, sve piše na njemu.
    samo ste trebali da ga pustite da ode... i potom u isto to osiguranje napises izjavu da te je njihov osiguranik udario i sve ostalo...
    da vidis kolika bi mu onda polisa bila i sta bi sve platio
    jos na licu mjesta kontaktirate i policiju i sve im to objasnike
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Pa to bi otprilike bila budućnost, ali to traje, pa je bolje što je potpisao i što smo se razišli bez kutare. Jer je zamisao sa evropskim plemenita, razmijenite podatke, idete u osiguranje krivca, pa se raziđete s krivcem, ali onda ide osiguranje koje često isplaćuje štete po principu app, ako nisi verziran u postupak i prava nećeš baš dobro proći.

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Pa to bi otprilike bila budućnost, ali to traje, pa je bolje što je potpisao i što smo se razišli bez kutare. Jer je zamisao sa evropskim plemenita, razmijenite podatke, idete u osiguranje krivca, pa se raziđete s krivcem, ali onda ide osiguranje koje često isplaćuje štete po principu app, ako nisi verziran u postupak i prava nećeš baš dobro proći.
    osiguranja oduvijek isplacuju stete u iznosu app... jer znaju da vecina ne moze da se zali jer je kola popravila kod majstora koji im ne moze izdati racun
    veliki su to lopovi

Studio INtarsia

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,033
    Thanks Thanks Received 
    876
    Thanked in
    459 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    samo ste trebali da ga pustite da ode... i potom u isto to osiguranje napises izjavu da te je njihov osiguranik udario i sve ostalo...
    da vidis kolika bi mu onda polisa bila i sta bi sve platio
    jos na licu mjesta kontaktirate i policiju i sve im to objasnike
    Da li ovo zaista moze ovako u praksi ?

Ja EU izvjestaj ne koristim, doduse nisam imao potrebe za njim srecom, jer sam imao lose iskustvo prije 12ak godina. Samo murija za mene, platice im se sve sto treba, nije frka.

Zakacio me lik koji je voizi bus u HN, nismo tada znali kako se ispunjava, a ni murija nije htjela da pomogne, tako da ga nismo dobro popunili. Ja posao u osiguranje i popusio ga jer ovaj nije dosao i kad sam ga zvao rekao da nece doci. Sreca u nesreci nije mi steta bila velika, inace bi ga ovi impulsivniji clanovi familije zadavili
    Ali od tad me EU izvjestaj ne zanima.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

17. The Following User Says Thank You to Shadow'91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    422
    Thanks Thanks Received 
    1,018
    Thanked in
    466 Posts

Blok 9.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,907
    Thanked in
    1,349 Posts

Sad gledam ovo uzivo...kako au ovo uspjeli znaju li...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,907
    Thanked in
    1,349 Posts

Najbolje je sto gledajuci izgleda da niko stete nema a corsa ispalila zavjese

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post

Ja EU izvjestaj ne koristim, doduse nisam imao potrebe za njim srecom, jer sam imao lose iskustvo prije 12ak godina. Samo murija za mene, platice im se sve sto treba, nije frka.

Zakacio me lik koji je voizi bus u HN, nismo tada znali kako se ispunjava, a ni murija nije htjela da pomogne, tako da ga nismo dobro popunili. Ja posao u osiguranje i popusio ga jer ovaj nije dosao i kad sam ga zvao rekao da nece doci. Sreca u nesreci nije mi steta bila velika, inace bi ga ovi impulsivniji clanovi familije zadavili

Zapravo i ne može. Osiguranje krivca ne zanima evropski i ako on ne potpiše izvještaj osiguranja nema ništa od jednostavne naplate štete, nego tužba, sud, svjedoci, dokazi pa ako upali. Zato je potrebno govoriti tiho i voditi psa sa sobom da krivac dođe i prizna štetu.

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post

Zapravo i ne može. Osiguranje krivca ne zanima evropski i ako on ne potpiše izvještaj osiguranja nema ništa od jednostavne naplate štete, nego tužba, sud, svjedoci, dokazi pa ako upali. Zato je potrebno govoriti tiho i voditi psa sa sobom da krivac dođe i prizna štetu.
    u konkretnom slucaju dje vjerujem da je imao sve fotografije je osiguranje vise nego dovoljno
    a i da nije, ima policiju

duzi put, ali 100x grdji po ovoga sto je udario

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Pisao sam vec,cicar me stukao,1200e stete,sve priznao potpisao evropski,lovcen isplatio 470e odbili sve zalbe izgovor umanjeno pola vrijednosti trt mrt,agencija za nadzor osiguranja ne odgovara evo dvije tri nedjelje na mejl,na telefone se ne javljaju.tako da ni evropski vam ne pomaze nista.

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Ja sam na Evropski naplatio 1000€ štete na vozilo koje ne vrijedi 800€.
    Posle ga prodali na otpad i bolje prošao no da sam ga ispravnog prodao ..

25. The Following 2 Users Say Thank You to pauki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Nekom je zivot majka nekom majka koja se ponasa gore od macehe

27. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,610
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    4,024 Posts

Kao sto sam napisao ranije, izvjestaj je sprdnja i valja do par stotina eura, sve preko toga rijamu.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    Pisao sam vec,cicar me stukao,1200e stete,sve priznao potpisao evropski,lovcen isplatio 470e odbili sve zalbe izgovor umanjeno pola vrijednosti trt mrt,agencija za nadzor osiguranja ne odgovara evo dvije tri nedjelje na mejl,na telefone se ne javljaju.tako da ni evropski vam ne pomaze nista.
    Pravilnik je jasan, amortizacija u odnosu na starost vozila... Uglavnom, ako je vozilo starije od deset godina naplata osiguranja normalnim putem se komplikuje, pa je mozda bolje hvatati krivca za gušu (nježno, dabome) nego za evropski. Posebno ako ne planirate da se gurate sa osiguranjima i nemate iskustva s pisanjem žalbi.

Ja sam jednom uspjela da naplatim štetu na autu od gradskog kauboja, izazvanu nemarom na gradilištu, polako sam pritiskala njegovog posrednika dokazima i mogućnošću tužbe koja bi dovela do toga da ne može da uđe u zemlju u dogledno vrijeme, ali i uz kombinaciju sa kasko osiguranjem koje zlata vrijedi, a za koje njemu naravno nijesam govorila. Tako da sam ja platila kasko malus, a on meni štetu...

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    Jesi li popravljao u ovlascenom servisu i imas li fakturu po kojoj je odradjeno? Ako imas, ne bi trebalo da ima problema...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Page 930 of 987 FirstFirst ... 430830880920926927928929930931932933934940980 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)