čudo je karma. sve će se ovo vratiti kad tad. sva zla koje ovaj klub nanosi normalnom narodu Srbije.
https://www.danas.rs/sport/zvezdan-t...tski-protesti/
Sent from my iPhone using Tapatalk
nerealno da jos jedna nije usla... xG 2.84 - 1.03.
nego kako stoje nordsjelland, gent i ko bi treci na tabeli?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
čudo je karma. sve će se ovo vratiti kad tad. sva zla koje ovaj klub nanosi normalnom narodu Srbije.
https://www.danas.rs/sport/zvezdan-t...tski-protesti/
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
luda barsa
ladno City može ostati van 24 ekipe.
zasluzuju, makar zbog ovih bijelih dresova koje su oprali sa obojenom robom, pa zaboravili mjesec dana u julu na zici.
nazalost, PSG i stuttgart igraju medjusobno, tako je cityju pobjeda dovoljna. PSG i stuttgart ce se dogovoriti ko ispada.
Upravo tako.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislim da niste u pravu. Dovoljno je siti da dobije,a ovi igraju nerijeseno i prolaze svo troje,a ispada klub briz. Ako se već gleda gol razlika. Ima tu još kombinacija u slučaju nekih poraza benfike i sportinga,ali ovako je mnogo jednostavnije za ta tri kluba koja pomenusmo. E sad,oce li se dat klub briz tako lako…
Last edited by AdO_pG; 22-01-25 at 22:38.
Štutgartu to ne odgovara iz razloga što bi bilo u opasnosti i oni za ispadanje ako Benfika i Sporting dobiju mečeve.
Primjer - Siti dobije Briža , PSŽ i Štutgart X
Sve četiri ekipe po 11 bodova.
Sporting i Benfika dobiju i idu na 13.
Tu opet onda upada i PSV koji je na 11 i igra sa Liverpulom.
Suma sumarum , Štutgart je iks ogroman rizik zbog gol razlike.
dinamo bi mogao da prodje ako dobije milan, stuttgart i PSG ne igraju remi, a city nakanta brugge 5 razlike (jedna od varijanti... ili juve dobije benficu).
I onda Briž izvuče neki iks u Mančesteru i sve kombinacije i računice padnu u vodu.
Ja ne znam gledamo li iste tabele. Štutgart prolazi sa nerijesenim ako siti dobije klub briz jer ima goru gol razliku od Štutgarta. Benfika i sporting ne mogu da izbace Štutgart jer opet kažem da bi klub briz ispao bez obzira na rezultate benfike i sportinga ako izgube od sitija(a portugalci osvoje po bod makar)a Štutgart i PSŽ remiziraju. Provjeri još jednom,možda se meni spava![]()
Last edited by AdO_pG; 22-01-25 at 22:53.
@AdO_pG
U pravu si.
Ja sam bio u tripu da je još neko od pomenutih sa Sitijem ispod crte.
A ono je samo Siti.
Ne bih se bavio dinamo zagrebom jer tu ima dosta više kombinacija,ali može i psv da ispane ako izgubi sa većom razlikom,a ovamo se poklopi neki minimalni poraz briza(pa bi i oni išli dalje) i neriješeni ishodi minimum benfike i sportinga. Ali teško da će psv izgubit 0-6 ili 0-7 od liverpula ili slično,bas bi bili baksuzi![]()
Za mene neočekivano i iako sam bio sumnjičav novi format pun pogodak.
negdje sam prije par nedjelja bio dokon, pa sam ispregledao grupne faze lige sampiona u prethodnih 7-8 godina. vrlo malo je bilo grupa gdje zadnje kolo nije odlucivalo o necemu, makar o trecem mjestu. i sad ima nekih 10-ak ekipa koje u zadnjem kolu nemaju zasto da igraju.
po meni je negativna strana to sto sada mnogo vise zavisis o tudjem rasporedu nego iskljucivo o svom, jer diskrepanca izmedju kvaliteta protivnika dvije ekipe iz istog sesira koje po koeficijentu pretenduju na isti plasman moze biti OOOOGROMNA. uporediti raspored recimo feyenoorda i young boysa, oboje iz istog, treceg sesira.
pozitivna strana je sto imas kompletan clusterfuck u zadnjem kolu, a to je ono sto vecinu vise zanima od nekog tamo ujednacenog takmicenja.
nesto slicno kao uvodjenje play-ina u kosarci. za neutralne i povremene posmatrace je super - jos pojedinacnih utakmica koje o necemu odlucuju. s druge strane, igras pola godine, i sad ti posle 30, 34 ili 82 utakmice jedna utakmica odlucuje o nastavku sezone.
Preferiram prosli sistem. Bice vjerujem po koje modifikovanje ovog novog i vjerujem da ce postepeno doc sve na svoje
Isto tako moras priznati da bi u starom sistemu vecina ovih jakih ekipa vec odavno rijesila prolaz i ovo i ono proslo kolo izlazila s b timom sad ipak svi oni imaju za sta da igraju jer malo je ekipa sigurno a ostalim nije svejedno oce li nabasti u play offu na real ili na celtic
Satelitski resiveri/oprema
to sve spada u sistem po kome a) imas vise ekipa i b) ostavljas vise prostora za razna doigravanja. ranije je 16 ekipa islo direktno, sad 8 ide direktno + 16 dalje u istom takmicenju, nije poredivo. prakticno je samo prosirena osmina finala.
Ipak Milan nije najjadniji noćas.
Siti kukali što čini.
Nijesu šutnuli u okvir gola protiv Briža kući za cijelo poluvrijeme.
City je zreo za ispadanje noćas.
starost, istrosenost, mala skvadra, povrede, kasni se dobrano sa friskom krvi. ne znam zasto bi neko bio iznenadjen.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks