Page 1144 of 1170 FirstFirst ... 1446441044109411341140114111421143114411451146114711481154 ... LastLast
Results 28,576 to 28,600 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    603
    Thanks Thanks Received 
    1,066
    Thanked in
    555 Posts

Ovo je jače od šljema !!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Doktore

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Auh... Nisam ovo očekivao, vazda me strah ovog malog agresivca. Ali čak i opuštena pobjeda. GOAT.

Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

2.70kv jutros bila, 7kv da uzme slem. idemo dalje.

37 godina. odigrati ovako protiv najboljeg igrača nakon njega na turu je ne znam. defanziva ka' iz najboljih dana njegovih. kakve je BH paralele slao iz streča. sve jasno. idemo dalje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,014
    Thanks Thanks Received 
    3,659
    Thanked in
    1,656 Posts

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Tu es mon héro!

6. The Following User Says Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

protiv Zvereva će biti jednako teško. u sjajnoj je formi, servis ga dobro služi a uz to bije jako dobro sa FH. stabilizovao ga je maksimalno i efekat toga se vidi. on je neko ko zna protiv Novaka na betonu. efekat Murraya se vidi i osjeća, iako je bilo čudno mnogima kad je postavljen za trenera.

Thanks Thanks Given 
    603
    Thanks Thanks Received 
    1,066
    Thanked in
    555 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    2.70kv jutros bila, 7kv da uzme slem. idemo dalje.

37 godina. odigrati ovako protiv najboljeg igrača nakon njega na turu je ne znam. defanziva ka' iz najboljih dana njegovih. kakve je BH paralele slao iz streča. sve jasno. idemo dalje.

Bog se javi...nema drugog objašnjenja.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Djokovic na drugi servis odlican, kao i na drugi servis Alkaraza ga je ugazio. Alkaraz to nije mogao, nego je bas poklonio masu poena Djokovicu. Djokovic je pojacao tempo u drugi set i nadigrao Alkaraza agresivom, ovaj nije imao odgovor jer ga je pozurivao na svaki udarac, stara boljka Alkaraza. Inace Alkaraz ima i neki novu mehaniku servisa, vidjecemo kako ce to ici, ali ga je Djokovic bas terorisao i na prvi servis sa dubokim loptama. Zadnja dva seta je mogao otici u bilo kom pravcu, al Alkaraz je stvarno dosta poena poklonio i tako dosta prelomio u korist Djokovica.

Svakako dobar mec, sad na Zvereva, ne znam zasto, al mislim da bi Djokovic dobio nekako Sinera, al pada protiv Zvereva. Svakako, Alkaraz pa onda drugi najbolji HC igrac trenutno i potencijalno finale sa najboljim HC igracem trenutno, lavovska borba ceka Novaka, bas me zanima oce li uspjeti, al ne znam odakle ce izvuci snagu za potencijalno finale sa relativnom odmornim Sinerom nakon mogucih pet setova sa Zverevom.

Inace i WTA roka jako, Badosa u polufinale, izbacila Gauff. Protiv stare drugarice Sabelenke koja je cisti svaki put kad je vidi. Milo mi je jer je bas imala teske povrede da se vratila i u top 10 i evo prvo SF.

Ivanisevic napustio Ribakinju, sasvim ocekivano jer je izgleda djevojka lujka. Bivsi trener Vukov sa kojim je raskinula saradnju, a onda su ga i makli sa WTA liste trenera i uslijedile su spekulacije da li je on zlostavljao ili nesto. Svi su to negirali, ali onda je WTA otvorila istragu i suspendovala ga do daljnjeg o kakvom trenersko-igrackom odnosu se radi. Vise puta se gledalo kako se dere na nju tokom terena, a naravno sad ima teorija i sta su radili van terena. Uglavnom, Ribakinja bez trenera zaposljava Ivanisevica (sjajan potez) i dan-dva prakticno pred AO kaze Vukov se vrace u moj stab, ali ne kao trener jer je suspendovan, nego kao fizicko lice (ne znam kako bih se drugacije izrazio). Ribakinja je izjavila da je on dobar trener, nista nije krivo uradio i ne shvata komentare ostalih, naravno kaze voli da prica sa njim i ima povjerenje u njega oko tenisa. Ivanisevic apsolutno nije znao da ce ovo cura da napravi i sad je pozdravio posle AO. Ozbiljna prilika za bilo kojeg igraca (hmmm Rune oces li se opametit nekad) da ga dovede u stab.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Aryna je pregurala nekako. brejk za brejkom na početku zadnjeg seta. to Aryna vs Iga bi bilo zanimljivo, mislim da je Sabalenka favorit, makar blagi. Iga bez ikakva posledica prodje ovo sa dopingom, nerealne stvari se dešavaju.

čudna je situacija sa Elenom. napravi dobar potez sa Goranom i onda samu sebe ukopa. na duge staze on bi joj bio top izbor, ovako bača sezonu u bunar. Rune i Tsitsipas bi morali da ga pojure za trenera, ali jednom majka a drugom otac kroje teniske odluke i tu sreće nema.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Thanks Thanks Given 
    9,447
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

Seljacki potez i cudi me od njega
    Novak cudo od covjeka, ljudi ovaj nivo sa 38 godina, pakao
    Sto se tice osvajanja bas tesko. Siner nakljukani je veliki favorit. Oznoio se nije
    Medjutim tata igre je to, nadamo se

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ne mogu nista da komentarisem. Jednostavno sam presrecan. Sad, neka bude sto biti ne moze.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

zapamti @ovizionizi 3-1 vs Zverev pa 3-1 vs Jannik.

15. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

efekat Murraya se vidi i osjeća, iako je bilo čudno mnogima kad je postavljen za trenera.
    Meni je toliko milo sto su oni zajedno, da nemam rijeci. Cak svako malo zalim jadnog Mareja, jer znam koje djubre zna da bude ovaj nas GOAT. Recimo, bila je jedna situacija u zadnjem setu, mislim da je bila najduza razmjena u mecu. Alkaraz je uzeo poen tako sto je Novak poslao u debeli aut, nije mogao vise da izdrzi. Pyblika u transu, Novak umorno naslonjen na koljena... I samo se razdrao ka svom boksu, a gestikulacija mu kao da kaze: "Sjedi dolje, majku ti.. Sjedi dolje!!" Djelovalo mi je kao da je mrceni Marej ustao da aplaudira, jer je poen stvarno bio fenomenalan, nekoliko inicijativa je bilo sa obje strane tokom poena.. Ali sujetni Nole ne dozvoljava da se aplaudira protivniku. Bar mi je djelovalo tako. A bas mi zao Mareja zbog takvih Novakovih ispada...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

zapamti @ovizionizi 3-1 vs Zverev pa 3-1 vs Jannik.
    Eh, sve realno, a opet... Sto ti rece, Zverev moze da se pokaze jos tezim od ovog zadatka danas. A Janik.. ja stvarno ne znam sta da kazem. On mi je kao danasnji Karlosov mec, znaci agresija na nivou, samo + totalno odsustvo neiznudjenih gresaka. Jer onaj robot skoro da ne grijesi.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Murray je bio mnogo nervozan kao teniser do momenta postavljanja Lendla za trenera. on mu je promijenio dalji tok karijere. Andy je nevjerovatan sportista, takva želja za pobjedama nakon svih tih operacija, pa 99% tenisera reket ne bi uzelo da odradi par razmjena nekom dosadnom srijedom. jurio je one godine da bude numero uno i to ga je dosta koštalo. ali Novaku treba neko ka Andy. fino on to hendluje, ovaj se dere i psuje a on samo lagani pogled.

Zverev je slabe strane otklonio. manje duplih, FH opet onaj stari a BH dovoljno dobar i stabilan da ga ne možeš više gadjati tokom cijelog meča kao ranije. dobijao je Novaka, njemu je bitno da u glavi ima tu informaciju. ali i dalje zna da ustane na lijevu nogu i krene promaja kroz vugla. nisam siguran da će se to desiti odje ali mislim da je Zveki navijao za Carlosa jutros. prosto, kolika god da je Alcaraz aždaja opet nije Novak.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

To je taj poen. Jes da ima boljih, buduci da nije zavrsen vinerom, ali te razmjene.. Primijetite kako se inicijativa, sto bi rekli, svicuje i siftuje iz jednog pravca u drugi. Cas Nole pritiska, cas Karlo, cas Nole.. Takvi poeni su rijetki. Ludilo...

A bas me zanima je li Marej bio ustaoo, pa zato ovako reaguje ovaj nas divljak.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Meni je samo krivo jer mu je poklonio ona dva vimbldona,vjerujem da i on ne zna sem inata sto je trcao za njim umjesto da ga nasamara kao juce,mali ce uvijek uci spustenog garda jer mu drzi ikonu u sobi ma koliko glumatao rafu,jace je od njega.sa onom igrom od juce bi ometlao svakog iz vrha sem novaka...

Ovo naravno je sve zasluga marise,ja sam prvi bio skeptik jer je pustio novaka da nikad slabije fizicki pripremljen izadje na AO dok se on sa materom skijao,ali i taktikcki perfekcija (otud i onoliki led) i trejdmark vucanje po terenu koje su potpuno malog izbezumile...ali ne moze se raskopcanih gaca na GS pa da si i mladji ne sa 38g pa bio ti novak po hiljadu puta,mora se ovo vratit'...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Ovaj meč kao da je 1 kolo AO.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    Meni je samo krivo jer mu je poklonio ona dva vimbldona,vjerujem da i on ne zna sem inata sto je trcao za njim umjesto da ga nasamara kao juce,
    A vidji, pisao sam vec, taj nizak odskok na W hebe. Kad ti lopta nisko dolazi, prvo moras da brines o mrezici, zatim da ne prebacis polje, a opet da bude jako... E, jbg! Ne moze to sve tamo. Zato ni Nole, niti razbijaci poput Karlosa, ne igraju agresivno tamo kako MOGU da igraju. Jer na ostalim podlogama, kad mu visocije dodje loptica, on o mrezici skoro i ne razmislja, prebacice je sigurno, pa onda svu snagu unese u udarac. Onda to prsti na sve strane. Na W to ne ide...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Je li moguće da Djoković igra po danu a onaj večernji termin.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Aryna u finalu. volio bi da igra protiv Ige i da je ometla. jer ispade eo nekako da je teže dobijati protivnice sa 6-1 6-2 u prosjeku no uzeti back to back titulu odje.

nejasan potez da Novak vs Zverev bude u 04:30 ujutru po našem. bolji match up, dva kvalitetnija igrača no u drugom polufinalu (tamo je samo Sinner vrijedan pomena) plus Novak odje ima kamion titula.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Steta sto i dalje nema Sabalenka vs Swiatek GS finale. Keys definitivno igracica koja moze da muci Igu na HC, ali koliko gresaka na obije strane, pakao.

Mislim da ce Keys izdusit u finale, dosta je provela na terenu do sad.

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

ide Madison protiv još jednog prevaranta. mislio sam da je kraj kad je brejknula Iga i povela 6:5 pa servirala za meč al se izvukla nekako. pod pritiskom kod 7:8 u super TB dva sjajna servisa našla. idemo Aryna po triple double u subotu!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

E ne vjerujem da nisu mijenjali termin za Djokovića...
    Nego se i prije meča znalo ako se prodje ko će kad da igra.

Neka No25e pospremi ruskog njemca i onaj amer dopingovanog talijana iz austriE.

Page 1144 of 1170 FirstFirst ... 1446441044109411341140114111421143114411451146114711481154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)