ne znam gdje da napisem ovo...mozda je ova tema najprikaldnija....
cisto kao upozorenje svim vozacima a i roditeljima da djeci bolje objasne neke stvari malo bolje

danas sam tokom dana vozio 8-8 ulicom i usao sam u kruzni kod lukoila da nastavim pravo ka zlatici...cekao sam malo da se ukljcuim u kruzni i lagano nastavio spoljnom trakom...e sad obzirom da od iskljucenja prema starom do mog iskljucenja ispred mene nije bilo kola, pa samo mogao dobro da "snimim" situaciju, za oko mi je zapao djecak koji je laganim korakom isao ka pjesackom prelazu... ja lagano vozim, gledam njega sto ce uradi i dijete sa kapuljacom preko glave izadje na pjesacki uospte ne gledajuci lijevo... dijete je samo gledalo desno ima li kola, iz smjera iz kojega tu i ne mogu da se nadju... ja sam usporio, propustio ga, samo je sreca sto iz unutrasnje trake u tom momentu niko nije nailazio jer ko zna kako bi se dijete provelo...
posle sam ukapirao da sam i ja napravio gresku sto nisam poceo da sviram kad sam vidio sto ce dijete da uradi, ili makar dok je bilo ispred mene, ne bi li ga upozorio da je napravilo ozbiljnu gresku... ali sve se odigra u sekundi, jer je ono na ulicu izaslo i ne zastajuci na momenat da provjeri malo bolje situaciju...