Atm je kod nas korektan.
Imas Vlada Djokica ili Petra Banicevica na instagram, i brojeve telefona pa obrni.
Petar je skroz ok lik.
Moja iskustva na 3 auta su izuzetno pozitivna, odnosno nisam imao ni jedan drawback.
A predjeno je podosta kilometara sa svakim otkad je cipovanje radjeno.
A ono u teoriji sve jeste malo vise optereceno nego fabricki, ali valjda i ta fabrika ostavlja malo lufta...Pa ako se odradi bezbjedna stage 1 mapa neces skratit vijek motoru nista posebno
a koju novu pricu pricam?
Drawback i to![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
pocecu i duolingo da placam
was is n' das fürn kombi
Trebo ga je cipovat prije ciscenja Map senzora e to bi bilo za poezije![]()
Sta se sad radi sa diferencijalom, spera i slicno. Ima li kakvog LSD…![]()
Ima povoljno varim Tig postupkom trkace u Diff :P
ako snagu koristiš samo za preticanja (kao što će najvjerovatnije i bit) ne bi trebalo da bude većih razlika što se trajnosti tiče, danas fabrike stavljaju isti motor a drugačije mape
npr. 114i 116i 118i svi imaju isti 1.6 motor samo drugačiji komp + 118i ima hladnjak ulja (koji ću da stavim) i kraći prenos (staviću još kraći, auto mi šestom ide 100 km/h na 2.000 rpm baš kao i M5)
Last edited by NSX; 19-01-25 at 23:41.
She is only here to annoy herself!
ja jedno jedino pozitivno iskustvo ne znam za Asferrari...
covjek je jedno vrijeme bio meme
Isto tako kao Laz. Kod Vlada u ATM nema greske...
Nego kad smo kod servisiranja sad gledam nesto - od 29. Maja 2023 do dana danasnjeg sam obrnuo 11.000km, za vikend radim mali servis koji ce bit treci po redu od kad sam uzeo auto (datum gore) i cetvrta zamjena filtera ulja jer sam kupio bio novo kuciste ulja i zao mi je bilo stari filter da vratim... Ja ne znam kako ljudi rade male servise na 30.000km, nikad mi to nece biti jasno
But if you never try, you'll never know..
Imate i injekciju za cipiranje.
As Ferrari je smijesan servis.
G80
R6, 2.993 ccm, 480 KS pri 6.250 o/min., 550 Nm pri 2.650 o/min., manuelni menjač, pogon na zadnjim točkovima, masa od 1.780 kg, nosivost 430 kg, ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4,7 s na početku testa a 4,5 s na kraju testa, prosječna potrošnja na testu je 11,7 l. Automobil je doveden sredinom 2021 god., a sa opremom koštao je 111.640 €. Redakcija Auto Bilda pretpostavlja da bi imali neki problem da su uzeli automatski mjenjač, jaču verziju motora i pogon na sve točkove. Poslije rastavljanja nikakve znakove trošenja nisu primjetili osim na kvačilu, te ga sastavljaju opet i voze do 200.000 km. Jedina ozbiljna zamjerka je odložen osjećaj kočenja kada su diskovi mokri. Neki zaključak bi bio (vrlo) skupa i pouzdana zabava. Ovo je u najkraćem prepričan tekst Auto Bilda.
Sent from my Motorola 8400
Juce sam uhvatio sebe kako gledam novi BMW 5. Ne znam jesu li magije, blagi mozdani ili neki poremecaj.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E ovo je ćuning
https://www.instagram.com/reel/DE_MH...l1NHNkY2g3cw==
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Ispade mi povoljno 5tica 2012 3.0 190kw. To je pretpostavljam N57 koji je kao nešto bolji od čuvenog N47?
Uzimaj.
Problem sa dizbama i pumpom visokog pritiska
Pa šta, sića je to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks