Quote Originally Posted by Bor1s View Post
Izašla je poslednja epizoda. Cliffhanger je na kraju ali mi nije nimalo smetalo, fino su razvili i zaokružili priču u ovoj drugoj sezoni. Jeste sporija radnja i Common glumi ko bandera, ali ostali (novi) likovi su veoma zanimljivi, pogotovo Solo.

Ne bih ulazio u detalje da slučajno šta ne otkrijem i pokvarim.
Izbrisa mi forum prsli reply, pa moram opet kuckat, uhhh.

Znaci, kakvo finale, fenomenalno! Slow-burn se isplatio na kraju sa zadnje tri epizode koje su bruka dobre. I cliffhanger je super, imam traume od debilnog The Walking Deada koji namjerno baca cliffhangere i cut to black, pa sam se bojao da ce i ovo ovi odraditi sa Juliette i cut to black, al smo dobili jako mnogoooo! (mala digresija, isto cliffhanger za The Bear - kako je bilo los, uhh treba ih spalit, bacena sezona 3) Ko ce sad cekat S3 i S4 (inace S3 se vec snima, a S4 je vec napisana!). Ja sam bio poceo da slusam knjigu, al mi se nesto nije svidjela pretjerano. Srecom, zivio AppleTV i sad odma krece Severance da se nadopuni ova praznina.

Sjajno sto dobijamo i before times pricu i kako je sve pocelo, auh jedva cekam. I naravno - PEZ, vrhunski. Ma otvarajte temu za Silo hahaha da spojlujemo ka ljudi.