Od prve se neces moc otarasit nikad. Ili oces ako se dogovoris da si drug, pa je zovnes kad tebi odgovara. Ja i dan danas imam problem s jednom takvom. Zaljubila se i oce samo mene iako smo se dogovorili da smo kombinacija.
Ovo drugo treba da te napali. Podji i ubij boga u njoj.
Trecu izlizi od glave do pete.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 17-01-25 at 20:52.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovoj drugoj je slava,a on mu veli-podji ubij Boga u nju...uh shto je ovooo?
...
"okadi" je dok pop kadi kuću![]()
Forever young, i want to be forever young
Tripko dobi aprentice-a?
Ovu trecu ne vodi u pozoriste no u IJZ da se testira prvo...
Tolko postova pročitaste, a još niste naučili osnovno.... eeeee
Moze li se s negativnim testom iz IJZ besplatno u pozoriste?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
E što nisam u moderatore da ove sa duplim nalozima s***** maXimalno ka Tripleta u svoju maštu cure sa Tindlera.Kako bi počistila forum od idiota koji otvaraju duple naloge ne bi im se traga više znavalo.
Nema samo Tripleta vlažne snove...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako bi pojahala po forumu, mada i ovako jase. ;D
Last edited by Bluemoon; 18-01-25 at 18:17.
Outline na aparatima
A najjace od svega sto ja nisam ni znao da je u vezi, prije nego sam je pitao "ima li sta musko" najnormalnije smo se dopisivali, pricali o nedostajanju, seksu, rekla da ce da dodje kod mene u maju... nahvali ga ona uglavnom
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Trile,pazi se igre riječi.Da nije ona samoj sebi muško u životu
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Je li realno da postavljas sekspira odje, izbrisacu ti ovo
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja samo ne kontam ovo-outline na aparatima,je li ovo neka kopija Dzejle ili shto...?
...
Ne nego jer je prozivao zauzete djevojke
nisam ja prozivao zauzete djevojke. no zauzete djevojke koje glume neko ludilo i izigravaju moraliste a 'vamo varaju momke sa svakim. i onda takva dodje i priča kako nikad ne bi prevarila momka/vjerenika/muža i priča kako su muškarci ološ.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Trile, koliko cesto da se gledam sa kombinacijom da bi ostala kombinacija?
Dje je granica od “ne zali me…” do “ja sam se zaljubila…”!?
to ti ide tacno od "nemoj se zaljubit" do "a ne zezaj, izadji"
nothing comes from violence and nothing ever could
Max jednom nedeljno.
Evo me u Kairo trenutno. Kakav gurbetski grad, nema zakona, reda, svi gledaju da ih castim para, ne pustaju me na miru iako ih ignorisem, idu za mnom... probao sam i da ih odbijem ali ne popustaju. Onamo dje treba da postoji red, kod piramida, tamo je tek haos. Prodaju se fejk ulaznice, u official store se placa samo karticom (ajde okej), ljudi okole vrebaju i idu za mnom, svi samo nude neke usluge, sve prljavo... Presjeo mi je odmor. Preko 2 dana je gubljenje vremena odje, taman da se vide piramide i Muzej. Pih. Nikad vise
Izvini pomiješah te sa Mojsijem...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks