Može ova tema polako da se prebača na 'medicina','advokatura' ili 'brak' ako takvih ima.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Je li to dalje preko tindera i tih aplikacija nalaziš te raspustenice ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
A cekaj, one rade sve te testove pa opet bude sa kondomom…cccc.
Brale kondom i udri, pa kad prodje prozor onda testovi za posle.
Sent from my phone
Ela ela naučite vi njega.. M, Tripleta, je li te ko čemu naučio ovđe, od ovolikih dušebrižnika?
A zar nisi ti vakcinisan od tih svih bolesti H... izgleda kako si krenuo od tebe ce naucnici praviti serume za sve preventive
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@Tripleta
Radite li zajedničke testove.
Kako kažu, u dvoje je vazda ljepše, he he he.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bio sam prinudjen jer je nju sramota da udje sama, da je ne vidi ko, pa sam ja morao prvi da udjem i odradim. Pa ona, na guranje... pa toga stresa njenog tih pola sata dok smo cekali rezultate jer je blizu 20 momaka promijenila od 19. do 21. godine. Pa sumnja da mozda neko nesto ima, nije sigurna jer je sa svakim bez kondoma
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
svuđe ga vala i ti guraš...
She is only here to annoy herself!
Nisam znao, cujes li. To mi je rekla dan pred testiranje. Rekao sam u uvodnom postu da nikad ne bi izasao s njom da sam to znao. Necu da je zenim, svakako, ali evo ispade cista. Sad jos samo briseve da uradi
Uticao sam na nju pozitivno, ucim je da ne mijenja partnere, da koristi zastitu i da primi ovu novu vakcinu protiv HPV. Drag sam joj postao
Last edited by Tripleta; 17-01-25 at 09:56.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Otvori ti neku kliniku , ubijao bi
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A znam sve, zato koristim kondom, utice na plodnost to ko zakaci. Ova makar iskreno prica koliko ih je imala. A prosjecna MLADA djevojka u pg sigurno promijeni 5-7 partneta godisnje. One u tim godinama od 18 do 25 oce sve da probaju
Pretvori se ova tema u bolestine, pih, daj mijenjajte temu
Last edited by Tripleta; 17-01-25 at 10:04.
Kakvi su rezultati?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tripi, imam trilemu!?
Jedna oce sjutra vece da dodje da se vidimo, i ako smo rekli necemo vise jer je zaljubljive prirode, ali bi ona da dodje na oprostajni sex. Da li to postoji?
Drugoj je u ponedeljak slava i zvala me je sa porukom “dodji na slavu da popijes i da se omrsis!”.
Trecu u srijedu vodim u pozoriste a vec mi salje poruke da ide sjutra da se depilira zbog mene…
Pricaj, savjetuj, preduzimaj, preuzimaj…za pare se mozemo dogovoriti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ao, uze mu krunu.
On ce ti najbolji savjet dat za ovu drugu bogougodnu
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks