Slazem se![]()
Drugarica bi da uveze svoje auto iz Emirata da ima kad dodje u Pg da ne plaća rent-a-car, koliko bi je moglo koštati to da pošalje kontejnerom pretpostavljam jedino preko Drača da je moguće? I ako imate kontakt od nekog ko se stim bavi ili dje da se interesujem. Inače je auto neki mali Pežo, a emotivno je vezana za njegapa neće da ga prodaje i kupi odje drugi.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Dje uzeti vartu ili boš (+ da zamijene) ako to rade?
Da se da stari fabrički sa start stopom i uzme novi.
Vartu sam uzimao u Monteparts. Kod njih jer nemaju ništa sa Efelom oko garancije.
Mada sam primjetio u zadnje vrijeme da im je poslovnica u PG u rasulu, rijetko sto imaju na lageru, vazda poručuju iz NK, pa se desi da zaborave, itd.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Na popust Kastelana 130e boš.
Monteparc Varta 180e
Ima li još dje?
Ceković ima neki obični turbo bateri na popust 80e.
Kako su se pokazali DCT aut. mjenjači u nove Kie?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Hoće li da ostane na Emirate registrovan? Zbog drugačijih homologacijskih standarda taj automobil se ne može registrovati na CG tablice (ili bilo koje u Evropi). Ako joj istekne radna/boravišna dozvola dok je u CG onda ga ne može voziti jer čini carinski prekršaj. Ukoliko ima državljanstvo svejedno. Neka obrati pažnju na taj mali tehnički detalj, za prevoz ne znam.
Sent from my Motorola 8400
Pa jes emirati su poznati po dijeljenju pasosa
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Za audi fabricka rezervna guma ( ona uska) je 18 inca, da li moze 19 inca da se stavi
https://autodiler.me/automobili/toyo...-ad354426815me
Valja li? Ili je suvisno pitat. Za sestru
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://autodiler.me/automobili/citr...-ad356168091me
I ovaj mi se isto svidja. Misljenja?
Moze li preticat uzbrdo jer je 1.5
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 18-01-25 at 13:11.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gledas li snagu ili kubikazu?
Prema tome, šta da ti kažem?
Last edited by Tripleta; 18-01-25 at 14:52.
Veliki servis sam uradio prije godinu ipo, vidim nocas da sam vec presao 46 000km, posto mi je garancija na 60 000km, da ga uradim na 60 ili prije?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
60K garancija? LOL
Zavisi koji su djelovi u pitanju.
Jes brt, 60-80k km.
Skini poklopac od kaisa i daj par slika da vidimo stanje.
Kaisevi su continetal, vodena INA cini mi se, španeri isto INA, trazio sam tad sve najkvalitetnije da mi stave, pismenu sam garanciju dobio na 60k km.
Je li malo, ili?
Kad je hladan pocelo je cvilenje da se cuje, i vidim da mi po malo gubi antifriz, vjerovatno je pocela vodena da pusta, ne gubi mnogo ali gubi.
Last edited by HaRRyy; 18-01-25 at 19:39.
Mogu li 205/55/16 umjesto 205/60/16?
Remeti li nesto? Davno mi je odje neko to pojasnio ali sanse nema da nadjem taj post.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks