Pošta CG ima grozne razglednice. Skoro sam tražio da pošaljem drugarima sa studija (žive u Čileu), sramota me je bilo da to šaljem..
Je li bila neka prodavnica indijske garderobe u PG, ili sam ja nešto prenaumila?
Ima li je još i gdje je, ako ima?
A da neće neki Podgoričanin da ti veli đe indijski šop.![]()
Zemlja snova u Hercegovačkoj, a Abrakadabra (ul. Balšića i Rimski Trg) prodaje slične stvari, znam da sam gledao neki nakit ali nisam siguran za odjeću
E jes... Zemlja snova.. sad se sjetih. A za ovu drugu nisam ni tad nekad znala. Obići ću, hvala![]()
Ima li negdje da se kupe slične kutije za ostavu ali jeftinije u odnosu na okov?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledaj u Kucu plastike na Zabjelo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kvalitetnije maske za iphone a da to nisu originalne maske?
TOCOL maske su mnogo kvalitetnije i na zapadu koštaju manje od 20 EUR.
Ima li nešto slično kod nas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
koga preporucujete od muskih frizera u grad za kracu do srednju duzinu kose? pun je kofer barbera na svaki cosak, koji su naucili da odrade univerzalni fade i to je to.
Ako ti nije daleko da ides na Konik ja ti mogu preporucit. Od kad mi je frizer posao u penziju promijenio sam ih 5 dok nisam cuo za njega, jer me jedino on precizno osisa makazama, gore... imam ih dvojicu na Konik, sa obojicom nema greske. Jedan je kod Katolicke crkve, drugi kod Narodne kuhinje, pa biraj. 7€.
Haris kod Narodne: 067 895297
Balsa iza Katolicke: 068 055266
Haris (i otac mu, rade zajedno) su veci profesionalci, bolji je ambijent jer je pravi salon.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 12-02-25 at 16:17.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Neka preporuka dje mogu nac' dobro odijelo u Pg za budzet oko 200-250 eura
Jesi li gledao Carlson u centru?
Ko drzi sve bambusov parket ? Volvox nema,Likaprom nema
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Imali su u Barbosa butiku u centru fina muška odijela, e sad ne znam kakvi su što se tiče cijena
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Nadjoh u Exluziv kod Capitala
Dje kupiti lustere/visilice, nista luksuzno ali opet da lici na nesto![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks