tako je. jer Tsitsiu je trademark bila agresivnost uvijek. pogotovo kad se suočava sa brejk loptama, nije bio cava no je napadao pa šta bude. i onda mjesto da nastavi, on staje. realno za to osim muda treba i snage, a Tsitsipas nije Wawrinka, ipak.
izvuče set nekako Daniil. da vidimo može li okrenuti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Hoce Medo opet kroz 5 setova. Da mu slucajno ne ostane kap energije za drugu nedelju turnira.
Sta se desava s njim? Ili su ovi "anonimusi" postali svi toliko zaebani ili Medo, takodje, nije vise onaj stari. Ne gledam mu meceve, pa ne znam...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
nije odradio pripreme kako treba niti odigrao set bilo čega prije slema. zbog rodjenja djeteta. a i znaš da je medolino dosta često zglavom vidimo se.
I osim Nadala, naravno. Ali lik vec neko vrijeme nije medju aktivnim teniserima, pa ga zaboravljam.![]()
E, sad ce biti tesko za Medolina. Sad vadi kestenje iz vatre. Mislim da ce se tesko iscupati... Drz' gace, drz' levor!
Haha, odmah ribrejk. Kakav show pravi Medo.. u njemu uvijek naklonjenoj Australiji![]()
Ja mu nikad necu oprostiti ona dva finala slemova USO i AO protiv Nadala, kad je gubio posle prednosti od 2:0. Publika ga je bas srusila u tim mecevima. Mislim, i Janik je okretao protiv njega, ali Janik jos uvijek ne pretenduje za GOAT-a, pa me nije sjekiralo toliko.![]()
na US je Nadal imao 2:0 u setovima pa Daniil stizao. na AO je bilo 2:0, 4:3 za njega u trećem i u tom gemu je imao tri vezane brejk lopte i sve prosuo.
A bra'o, bra'o.. on je jurio 0:2 na USO, ali je imao momentum kad je izjednacio. Bas sam popizdio bio...
A Nadal takva krila dobije na turnirima dje nema Novaka za prepreku, da je onda duplo tezi nego inace.
Znas kako, obzirom na njegovu visinu (198cm), mozda je covjek pri kraju svoje karijere.![]()
Zadnja dva gema petog seta brejkovi. Vele da Tien u odlucujucim momentima igrao preludo i hrabro. Moram da vidim te hajlajtse...
U TB neizvjesno.. za sad...
jer je znao da kad nema Novaka, da su svi realno nivo ispod.
Daniil servira za meč i mjesto da napada on čeka grešku i eo sad super TB.
jeste, potega je jedan inside in FH i sjajan BH. mudato, nema šta.
Papaaaa, Medoolinoooo!
U 3 dana 3 tinejdzera izbacila 3 top 10 igraca. Hmmm...
Da li to znaci da klinci bas grizu ili.. da su top 10 igraci uglavnom kese... Moguce po malo od oboje.![]()
oboje. pogleda ko je ispao - Tsitsipas, Rublev, Ruud i Daniil. uz dužno poštovanje al Ruud je zaista prosječan, šta god ko pričao ili smatrao. prva dvojica su u ozbiljnom kanalu prije svega psihičkom. na sve to, klinci se ne boje njih i to je krucijalno. ne gube meč u svlačionici no izadju i igraju. pa prije si imao kamion igrača koji meč unaprijed izgube protiv Novaka, Nadala i Rogera. sad je na tom nivou samo Carlos reka' bih. baš se desi nekad da vidiš kako protivnik kaže to je to ovaj meč sam izgubio, posle vrlo kratkog dijela meča.
Sinneru je žrijeb čist. doći će do finala pješke a tamo ko god bude moraće sa Novakom, Carlosom i Zverevom.
Last edited by outline; 16-01-25 at 16:42.
Ruud jeste da ima prosjecan arsenal, ali je najkonstantniji bio, najmanje oscilacija, sto ga je zamalo dovelo do pozicije br. 1. Taj primjer najbolje pokazuje da je ta osobina najbitnija u tenisu. Svako moze da bljesne i da ima prelude momente, ali drzati nivo.. to je najteze...
Cici i Medo su visoki, capljaste gradje, ne dajem im jos puno fore. A za Rubleva.. mnogo mi je zao. Mislim da se nikad nece iscupati. Totalni nutcase. Iako ima i super arsenal i idealnu gradju, ali dzaba...
I ako racunamo Mikelsena koji je izbacio Tsitsipasa, sva cetvorica su igrali ovaj zadnji NextGen.
Vec sam pisao, tenis brzo napreduje, sve vise vrlo dobrih igraca.
Medvedeveu se servis i FH raspadaju, a njegova igra ne moze dobro da ostari, on samo trci i trci i izmori protivnika, slicno kao De Minaur ali je on u usponu snage, ovaj vec ce samo gori da bude, posebno sa servisom koji je fakticki izgubio. Ovaj Tien je igrao izuzetno strpljivo.
Za Ruda nije nista novo, on uzima svoje poene na sljaku, mada Mensik nije bas toliko nextGen, imao je on dobrih meceva prosle sezone za razliku od ove trojice, nije mi bilo iznenadjenje sto ga je izbacio jer je vec u top 50 i sigurno ce ove godine i uci u top 30.
Tsitsipas nista novo, on je jos grdji od Ruuda jer ovaj moze i na beton odigrati korektno, ovaj lise sljake ne moze nikudj.
I realno to su tri igraca koje ce zamijeniti mladji i jaci. Rubljev ima dobru igru, on je cak i osvojio Masters (ili dva bjese li) prosle sezone dje covjek lupao glavom o reket citave godine i sad je dao intervju dje je bio na antidepresive, batalio ih je i uzeo psihologa. Meni je milo sto posle ovog poraza nije otvarao sam sebi glavu, jer sam ocekivao takvo nesto, tako da ima nekog napredka. On ima igru da se vrti oko top 10 realno.
Fritz je pokazao izuzetnu konstantnost na GS prosle godine, i evo nastavlja, posto mu je ovo otvoreno, vjerovatno bi mogao do polufinala da dodje bez mnogo muke dje ga ceka Siner najvjerovatnije.
3. kolo sedmi i dvadesetsedmi igrač...
najbolji set Novaka na ovom slemu. samo da nastavi ovako.
Tim prije što ovaj Menšik igra dobar tenis..
odličan nivo tenisa. FH su lećeli onako kako on 'oće i odmah se vidi razlika. BH stabilan, par puta imao one njegove vinere iz totalnog streča.
Kako dobar set odigra Olga. Da vidimo ima li snage za drugi.
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
kakav meč Olge. vazda je imala kamion talenta al nekad povreda nekad nešto drugo i masu puta ostala uskraćena za veći uspjeh.
e moj Tsitsi, dje ženu da smiruješ ovako kad je nervozna.
https://x.com/josemorgado/status/1880110631673819556
opasan će to biti meč Olga vs Badosa.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks